×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката за жени презареждаща

Обекти 33 до 64 от общо 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии: вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да изпробва Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Заешки вибратор, който предизвиква трептящо движение, популярно известно като „ела тук“. Trigger е осцилиращ масажор, признат за един от най-иновативните, не само по отношение на дизайна, но и на неговата функционалност, гъвкавост и мощност.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Стимулаторът Renée от колекция Elite на Dream Toys е черен стимулатор със стилни златни акценти, заоблена глава и гъвкава връзка между двата края. Renée има 2 мощни мотора, по един във всеки край, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Вибраторът Natasha от колекцията Prestige на Dream Toys е черен вибратор със стилно копче във формата на скъпоценен камък и доста голяма, гъвкава глава. Тясната част в средата е леко гъвкава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row purple

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple е нова порода вибрации със съблазнително изпъкнал дизайн, изработен, за да осигури вълна след вълна от удоволствие от извиването на пръстите на краката. Изработен от копринено гладък силикон, Ripple се задвижва от един двигател и разполага с 3 скорости и 5 функции за едно вълнуващо климатично изживяване. Акумулаторна.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    За краткото време, откакто съществува колекцията Pillow Talk, тя се превърна в международен бестселър! Тази продуктова линия изразява красота, забавление и сила, като Sassy е върхът на тези идеали. Мекото, гъвкаво тяло ви помага да откриете всяко свое желание, докато големият връх е извит за оптимално удоволствие от G-точката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Onda използва микророботика, за да имитира усещанията от пръсти, които галят G-точката, с добавен тласък на усещане за бучене, когато пожелаете. Безопасен за тялото, водоустойчив и акумулаторен, Onda е с уникална форма, за да следва извивките на тялото, за да ви помогне да изследвате и да определите своето удоволствие.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Най-мощният, но най-сладък вибратор за G-точката на всички времена.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичния масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което направи нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да си мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Точкова стимулация на G-точката!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue G-Kii Purple

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    249 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Blue

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Вибраторът Tate G-spot е класически вибратор. Предлага здрав захват, така че вибраторът е лесен за задържане по време на употреба. Благодарение на ергономичния си дизайн, той без усилие достига правилните места. Вибраторът Tate е копринено гладък и лесен за работа. Има 10 настройки на вибрация и е водоустойчив, така че можете да го използвате под душа и ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули