×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката лилаво

Обекти 97 до 115 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Love To Love WonderLover Viva Mauve

    Wonderlover на Love to Love нарушава всички правила, благодарение на двете си суперсили: размахващият се дизайн и екранът с подсветка. На тъмно или през деня дизайнът на LED подсветката, колкото естетичен, толкова и практичен, ви позволява да видите в кой режим се намирате от пръв поглед.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Fame The Luna G-Spot Vibrator Purple

    Изпитайте върховно удоволствие с вибратора за G-точка Luna от TOYJOY Fame. Създаден за насочване към G-точката ви с прецизност, доставяйки интензивни усещания, които ще ви накарат да жадувате за още.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Inflatable Vibrator with Two Inflatable Areas Purple

    Специалист по надуваеми G точки! Елегантният надуваем вибратор от Javida е идеален за интензивно вагинално удоволствие. Чудесно извитата му виброглава може да се надуе от едната страна. Има и зона в извивката, която също може да се надува, което я прави чудесна за достигане до G-точката и нейното стимулиране перфектно. Здравият вибратор със своята кадифено мека повърхност може лесно да се постави и да се плъзга почти сам.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Goldfinger G Spot Vibrator Purple

    Goldfinger G-Spot Vibrator е вибратор за пръсти, който се фокусира върху стимулирането на G-точката, което го прави идеален инструмент за тези, които искат да подобрят опита си от вагинална стимулация. Той е идеален както за индивидуална, така и за партньорска употреба, благодарение на своите 9 режима на вибрация, които могат да се регулират според предпочитанията на всеки потребител.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Eleven Vibrator with Bunny, G-Spot and Pulse Function Purple

    Подобно на малкия си брат, No. Eleven е супер гъвкав вибратор с пулсираща функция. В допълнение към ергономичната му форма, предназначена да стимулира вашата G-точка, вие ще намерите стимулатор за клитора със заешки уши, идеален за удвояване на удоволствието. Можете да се насладите на класически 7 вибрационни функции, от приятно бръмчене до земетресение на удоволствие, и 4 пулсационни функции.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Hansel е елегантност и комфорт. Неговият извит дизайн му позволява да се адаптира към формите на вашето тяло както отвътре, така и отвън, което прави Treasure Hansel универсална играчка, готова да задоволи всяко желание. Но това не е всичко, той също така е специално проектиран да намира и стимулира G-точката благодарение на изпъкналата си форма и дължина.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Good Vibes Only Double End Vibrator Leah Purple

    Good Vibes Only предлага най-добрия материал и мощен двигател и ще ви позволи да достигнете кулминацията си по начин, който не сте изпитвали досега! Good Vibes Only може да се използва на всяко място, където искате да почувствате това добро настроение. Направете го бавно или го ускорете, доколкото можете да се справите.

    91,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Purple

    Запознайте се с Lola, експертно изработена, за да очарова клитора и с форма, която идва тук, Lola удря всичките ви вътрешни точки за удоволствие с прецизност и дълбока точност. Захранвани от двигателя Nubii, десетте скорости на Lola доставят шумни и фини пулсации. Гъвкавият ствол, деликатното оребряване и функцията за затопляне изкушават сетивата ви допълнително за невероятно изживяване, осигуряващо незабравими оргазми.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Primo G-spot Lilac

    Съчетавайки ФУНКЦИЯ с форма, акумулаторният вибратор PrimO G-Spot предлага 5 скорости и 5 модела на пулса в елегантна и елегантно извита форма.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach G с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на вкусна стимулация на клитора и G-точката. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Интензивен масажист за гореща точка!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    За самотни воини и отборни играчи!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

  • Inmi G-Thump Tapping G-spot Stimulator Purple

    Потопете любимото си място с тази чувствена играчка за потупване! G-Thump е проектиран да достигне дълбоко и да намери вашето идеално място със своята фина извивка и стимулиращи ръбове. Включете сензационната функция за потупване с докосване на бутона за захранване и усетете стимулиращия ритъм – превключете между 7 режима на усещане за потупване и достигнете нови висоти на удоволствието от g точка!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    Неналичен

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    9 мощни вибрации: Вибраторът за g точка има 9 различни настройки на вибрация, които дават много разнообразие и са впечатляващо силни. Неговият огъващ се ствол е супер гъвкав и позволява известно „търкане“ на клитора, като същевременно стимулира G-точката, което се връща към идеята за ръка/пръст, която е повлияла на неговия дизайн. При използването му бързо става очевидно, че ъгловата глава на крушка и дългата дръжка го правят удобен за използване, особено за самостоятелна употреба.

    82,90 лв.

    48,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Shots Simplicity Desi G-spot Vibrator Massager Purple

    Името на тази любовна ракета казва всичко: ШАМПИОНЪТ!! Този 10-скоростен съблазнител може да ви развълнува до невероятните 15 000 об./мин. Със своята гладка силиконова повърхност, Champion може да завладее всичко, когато става въпрос за вагинална, клиторална и анална стимулация. Оставете се изцяло в „напъните“ ръце на този опитен любовник!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G-точка до P-точка и всичко между тях. Tilt е универсален вибриращ щепсел, предназначен за вагинално и анално удоволствие, с уникално изваяно външно рамо за едновременна клиторна или перинеална стимулация. Оформен за удобство и носене, той е перфектен за частно или публично заплащане, самостоятелно или с партньор. С дълбоки, тътнещи вибрации и успокояваща затопляща функция, Tilt е подходящ за пола щепсел, който предлага приятно изживяване при анална игра за всички нива на опит.

    629 лв.

    389 лв.

    Неналичен

  • ToyJoy G-Booster Revolutionary G-Spot Vibe Purple

    G-Booster от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и луксозна естетика. Тази модерна вибрация с двоен стимул осигурява точно удовлетворение както за G-точката, така и за клитора: едновременно дразнене на ерогенните зони до умопомрачителна кулминация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Всяко тяло е различно, затова Flex Bi предлага дълга огъваща се структура вътре в тялото, за да се огъне във всеки предпочитан ъгъл, помагайки ви да постигнете кулминация. Благодарение на дължината и гъвкавата си форма можете да насладите A-точката, G-точката, клитора и ануса.

    309 лв.

    190,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Action No. Sixteen Vibe with Pulsation with Remote Control G-Spot Purple

    Не. Sixteen е вибратор с толкова много качества, че няма да знаете откъде да започнете. Ще ви кажем най-често срещаните, тъй като, както всички негови братя и сестри, той е USB презареждаем и IPX6 водоустойчив, с мощни и безшумни двигатели.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

Обекти 97 до 115 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули