×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката лилаво

Обекти 97 до 115 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Playboy Mix & Match Acai

    Mix and Match предоставя две мощни вибриращи играчки в една за дълбоко удовлетворяваща партньорска игра и вкусно забавно самостоятелно време. Плъзнете C-пръстена върху основата на дръжката, за да създадете смел двоен вибратор, който доставя удоволствие от извиването на пръстите на краката отвътре и отвън, или го извадете и подредете сцената за едно незабравимо изживяване. Нежно извитият и текстуриран ствол е готов да удари G-точката или P-точката, докато плоският, но масивен C-пръстен осигурява ободряваща външна стимулация.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Curlicue Acai

    Свийте се с този обрат на класическия заешки вибратор. Curlicue позволява на усещанията да се разгръщат, тъй като еластичната, разтегателна спирала остава в постоянен контакт с клитора ви, докато основният ствол осигурява динамична стимулация на G-точката, което води до мощни смесени оргазми. Увеличете изживяването с многоскоростни вибрации в два независимо контролирани мотора и открийте това наистина необикновено изживяване.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Това голямо и мощно вибриращо зайче остава там, където го поставите, със своята текстурирана, подвижна главна част и здрав стимулатор със заешки уши.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy The Seeker Acai

    Търсачката, част от нашата серия Multi Play, е пълна с изненади със своя двустранен дизайн, създаден за удоволствие за всички. Създайте свое собствено приключение с гъвкавия, извит ствол, покрит с изпъкнала глава за стимулация на G-точка или P-точка. Обърнете играчката и изпитайте нови усещания от набора от множество ръмжащи вибриращи мъниста. Перфектен за вагинална или анална игра, възможностите за удоволствие са безкрайни.

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Rev Me Up Opal

    Rev Me Up ще задвижи двигателя ви. Гъвкавият, текстуриран ствол е проектиран да осигури гъвкава, но твърда стимулация на G-точката. Неговата уникална форма е идеална за люлеене на извития връх срещу G-точката, докато ергономичната дръжка насочва вибриращата основа към тялото за нов подход към вибрациите с двойно действие. Персонализирайте всяка сесия благодарение на гъвкавия дизайн и 10 вибриращи скорости и функции.

    199,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love WonderLover Midnight Indigo

    Wonderlover на Love to Love нарушава всички правила, благодарение на двете си суперсили: размахващият се дизайн и екранът с подсветка. На тъмно или през деня дизайнът на LED подсветката, колкото естетичен, толкова и практичен, ви позволява да видите в кой режим се намирате от пръв поглед.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love WonderLover Viva Mauve

    Wonderlover на Love to Love нарушава всички правила, благодарение на двете си суперсили: размахващият се дизайн и екранът с подсветка. На тъмно или през деня дизайнът на LED подсветката, колкото естетичен, толкова и практичен, ви позволява да видите в кой режим се намирате от пръв поглед.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Eleven Vibrator with Bunny, G-Spot and Pulse Function Purple

    Подобно на малкия си брат, No. Eleven е супер гъвкав вибратор с пулсираща функция. В допълнение към ергономичната му форма, предназначена да стимулира вашата G-точка, вие ще намерите стимулатор за клитора със заешки уши, идеален за удвояване на удоволствието. Можете да се насладите на класически 7 вибрационни функции, от приятно бръмчене до земетресение на удоволствие, и 4 пулсационни функции.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach G с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на вкусна стимулация на клитора и G-точката. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Hansel е елегантност и комфорт. Неговият извит дизайн му позволява да се адаптира към формите на вашето тяло както отвътре, така и отвън, което прави Treasure Hansel универсална играчка, готова да задоволи всяко желание. Но това не е всичко, той също така е специално проектиран да намира и стимулира G-точката благодарение на изпъкналата си форма и дължина.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Goldfinger G Spot Vibrator Purple

    Goldfinger G-Spot Vibrator е вибратор за пръсти, който се фокусира върху стимулирането на G-точката, което го прави идеален инструмент за тези, които искат да подобрят опита си от вагинална стимулация. Той е идеален както за индивидуална, така и за партньорска употреба, благодарение на своите 9 режима на вибрация, които могат да се регулират според предпочитанията на всеки потребител.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    За самотни воини и отборни играчи!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

  • Inmi G-Thump Tapping G-spot Stimulator Purple

    Потопете любимото си място с тази чувствена играчка за потупване! G-Thump е проектиран да достигне дълбоко и да намери вашето идеално място със своята фина извивка и стимулиращи ръбове. Включете сензационната функция за потупване с докосване на бутона за захранване и усетете стимулиращия ритъм – превключете между 7 режима на усещане за потупване и достигнете нови висоти на удоволствието от g точка!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    Неналичен

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    9 мощни вибрации: Вибраторът за g точка има 9 различни настройки на вибрация, които дават много разнообразие и са впечатляващо силни. Неговият огъващ се ствол е супер гъвкав и позволява известно „търкане“ на клитора, като същевременно стимулира G-точката, което се връща към идеята за ръка/пръст, която е повлияла на неговия дизайн. При използването му бързо става очевидно, че ъгловата глава на крушка и дългата дръжка го правят удобен за използване, особено за самостоятелна употреба.

    82,90 лв.

    48,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Shots Simplicity Desi G-spot Vibrator Massager Purple

    Името на тази любовна ракета казва всичко: ШАМПИОНЪТ!! Този 10-скоростен съблазнител може да ви развълнува до невероятните 15 000 об./мин. Със своята гладка силиконова повърхност, Champion може да завладее всичко, когато става въпрос за вагинална, клиторална и анална стимулация. Оставете се изцяло в „напъните“ ръце на този опитен любовник!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G-точка до P-точка и всичко между тях. Tilt е универсален вибриращ щепсел, предназначен за вагинално и анално удоволствие, с уникално изваяно външно рамо за едновременна клиторна или перинеална стимулация. Оформен за удобство и носене, той е перфектен за частно или публично заплащане, самостоятелно или с партньор. С дълбоки, тътнещи вибрации и успокояваща затопляща функция, Tilt е подходящ за пола щепсел, който предлага приятно изживяване при анална игра за всички нива на опит.

    629 лв.

    389 лв.

    Неналичен

  • ToyJoy G-Booster Revolutionary G-Spot Vibe Purple

    G-Booster от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и луксозна естетика. Тази модерна вибрация с двоен стимул осигурява точно удовлетворение както за G-точката, така и за клитора: едновременно дразнене на ерогенните зони до умопомрачителна кулминация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Всяко тяло е различно, затова Flex Bi предлага дълга огъваща се структура вътре в тялото, за да се огъне във всеки предпочитан ъгъл, помагайки ви да постигнете кулминация. Благодарение на дължината и гъвкавата си форма можете да насладите A-точката, G-точката, клитора и ануса.

    309 лв.

    190,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Action No. Sixteen Vibe with Pulsation with Remote Control G-Spot Purple

    Не. Sixteen е вибратор с толкова много качества, че няма да знаете откъде да започнете. Ще ви кажем най-често срещаните, тъй като, както всички негови братя и сестри, той е USB презареждаем и IPX6 водоустойчив, с мощни и безшумни двигатели.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    Неналичен

Обекти 97 до 115 от общо 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули