×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори вагинален

Обекти 97 до 128 от общо 1082

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Никога не сме доволни от статута, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата празника – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звук, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    КОМБИНАЦИЯТА ОТ МОЩНОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ С ДВА МОТОРА И ДВУЕН КРАЙ ЗА КЛИТОРНА, G-ТОЧКА И АНАЛНА СТИМУЛАЦИЯ

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълнеж SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използван за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към своята колекция функцията за вибрация, която ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Не е включена термореактивна функция.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролируем интимен масажор.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Този елегантен и здрав масажор за G-точка е изработен от висококачествен ABS и ще удари точно това място за някои необичайни оргазми! Използването на тази дълга 13 см "любовна ракета" е много просто, просто завъртете, за да стартирате, спрете или отворите за смяна на една AA батерия.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Малък вибратор за легнало положение с клиновидна част за разпръскване на срамните устни и ствол във формата на пениса с изпъкнали главички. Стимулира клитора, вагината и G-точката едновременно със своите 10 мощни режима на вибрация. Може да се носи дискретно в бельото. Може да се управлява с натискане на бутон или чрез дистанционно управление. Зарежда се с включения USB кабел.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Много специално издание на Doxy Massager, изработено от полирана алуминиева/титанова сплав. По-силен от оригиналния Doxy.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Сравнително тънък вибратор за анална и вагинална стимулация. Има реалистична визия и закачлив розово-червен дизайн. Изработен е от гел материал и вибрациите се контролират от крайно колело. Позволете си да бъдете доволни от достъпна играчка!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Fabulous Four

    Открийте нашите бестселъри с комплекта Satisfyer Fabulous Four. Включени са анален и заешки вибратор, както и стимулатор на натиск и масажор. Всички продукти са изработени от силикон и приставките могат лесно да се сменят.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Bswish Bgee Classic Black

    Бъдете намерения. Този 17,8 cm извит вибратор ще ви отведе там. B Swish прави намирането на G-точката лесно с този 17,8 cm масажор.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Big Boy

    Естествено изглеждащ вибратор с пулсиращи вени. Мек и лесен за плъзгане материал. С многоскоростни вибрации. Размер: 21 см, Ø 4,5 см. Материал: PVC, ABS. Моля, поръчайте батерии отделно: 2 x AA.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Насладете се на "истинското усещане" на мека като кадифе, реалистична кожа с тази невероятно реалистична атмосфера. Прецизно проектиран с ясно изразена глава, изпъкнали вени и свободно висящи топки, супер реалистичните форми, текстури и цветове...

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    THE ULTRA SOFT DUDE е колекция от луксозни вибратори, експертно проектирани от Love toy. Изследвайте всеки инч от The ultra Soft dude dildo. Задоволете се с всяка вена, извивка и изпъкналост на тази точна реплика, която изглежда и се чувства така, сякаш вашите фантазии оживяват

    116,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Със своята компактна овална форма, копринено докосване и трептящи вибрации, Bnaughty Classic е проектиран да задоволи всеки ваш каприз.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 1082

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули