×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори вагина специален

Обекти 65 до 96 от общо 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни както целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, който няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Вибраторът за двойки Zuna е идеалната играчка за двойки, които искат да опитат нещо ново. Той е специално създаден да стимулира и двамата партньори по време на проникване. Вибраторът се носи от партньорката. Тесният край се вкарва вагинално, а другият край докосва клитора. Това осигурява както G-точката, така и стимулацията на клитора.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Стимулаторът Monica Wand от колекцията Prestige на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, копче във формата на скъпоценен камък, здрава дръжка, заоблена глава и гъвкаво гърло. Monica има мощен мотор, който предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Многоскоростен вибриращ 6-инчов донг.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 е най-новата версия на оригиналния Furious Rabbit: тази версия 2.0 има мощен двоен двигател и полуреалистичен дизайн. Този тласкащ вибратор е 3-в-1: бутаща глава, въртящи се перли и вибриращи уши. В допълнение, натискащият вибратор стимулира G-точката, докато вибриращите уши стимулират клитора.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли, напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection. Елегантният вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman е оформен според природата. След чий? Ние не предаваме. Гордо дълъг 27 см и дебел до 4,3 см, атрактивният вибратор ви кара да искате повече. Предлага се в палаво розово, наситено лилаво и среднощно небе. Тайно и тихо, страхотният Труман знае перфектно как да ви достави удоволствие много дискретно.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Boss Man е голям и управляващ със 7 инча дължина за вмъкване и 1,5 инча обиколка. Стимулирайте G-точката си с този голям и перфектно извит реалистичен вибратор. Силната вендуза прави този вибратор идеален за монтиране навсякъде за вашата игра!

    99,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Уникалната функция ''Power Boost'' осигурява 10 секунден взрив на максимална вибрация при команда. Изваян връх с реалистична форма. 8 уникални и мощни скорости и функции. Здравата основа на вендузата се закрепва плътно към всяка равна повърхност за игра без ръце. Уникалната функция ''Power Boost'' осигурява 10 секунден изблик на максимална вибрация при команда. Изваян връх с реалистична форма. 8 уникални и мощни скорости и функции. Здравата основа на вендузата се закрепва плътно към всяка плоска повърхност за игра без ръце.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещания и три пъти повече удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    Priya няма нищо повече и нищо по-малко от 3 двигателя, мощни и създадени за грубо удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Purple

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Търсите ли вибратор, който никога няма да ви разочарова? Ето ви го! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator ще стимулира както G-точката, така и клитора със 7 режима на интензивна вибрация, които ще ви докарат не само до кипене, но и до върха. Неговата мека силиконова повърхност е приятна на допир и в същото време безопасна за тялото. Направи си играчка, която ще ти даде най-добрите оргазмени изживявания!

    124,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Twenty One предлага най-доброто женско удоволствие. С перфектния размер и форма, той е проектиран да осигури прецизна стимулация чрез своите 7 модела и 3 интензитета на вибрация. Отдайте се на безкрайното удоволствие от Twenty One.

    115,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкава тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Обичате ли истинските момчета? Тогава нашият Real Deal Neal трябва да ви хареса много. Мощен мотор и вълнуващ дизайн са настроени да ви зарадват както с e-stim, така и с вибрации. Можете да се насладите на лягане и замърсяване с Neal – той ще ви достави удоволствие с 8 вибрационни и 5 e-stim програми – или дори може да стане вашият нов любим тренировъчен партньор. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection, Belenos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли. Класическият вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор е кадифено мек на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose е стилен вибратор за G точка от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави The Rose незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Двойна и тройна стимулация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Внимателно изваяната форма на Sway и тътнещите вибрации във всеки край са проектирани да достигнат до всички ваши най-приятни точки, както отвътре, така и отвън. Плавната извивка и повдигнатата точка на стимулация в единия край са идеални за G-точка и изследване на клитора, докато по-големият, по-изпъкнал край е перфектен за игра на P-точката и удоволствие на цялото тяло. Допълнителният бонус от луксозни усещания за затопляне осигурява релаксиращо и комфортно изживяване за всички потребители.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули