×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори вагина особено за жените

Обекти 129 до 160 от общо 481

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Eidolon

    Свържете своя Eidolon с bluetooth на телефона си и сте готови за игра.

    224,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Black

    Ако сте от типа хора, които смятат, че два оргазма са по-добри от един, ви очаква удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Вибратор за пръсти с текстурирана глава с 9 мощни вибрации за интензивна стимулация

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Вибратор заек със стимулатор на клитора и анална тапа. Гъвкавият и леко огънат ствол с гладка горна част е чудесен за стимулация на G-точката. Стимулаторът за клитора има 2 меки гъделички за заешки ушички, а аналното разширение има форма на мъниста.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Заешки вибратор, който предизвиква трептящо движение, популярно известно като „ела тук“. Trigger е осцилиращ масажор, признат за един от най-иновативните, не само по отношение на дизайна, но и на неговата функционалност, гъвкавост и мощност.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Представяме ви вибратора Satisfyer Heated Affair и ви гарантираме, че ще ви подлуди! Изпитайте неконтролируеми оргазми с този мощен вибратор, който осигурява едновременна стимулация както във вагината, така и по-специално в точката G и външно в клитора. Има 12 различни вибрационни функции, както и специална функция за нагряване, която се повишава до 40 градуса по Целзий, за по-реалистично потребителско изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    MiSS Bi – DER Vibrator съчетава феноменална стимулация на клитора с възбуждащи вибрации директно върху вашата G-точка. Двата отделно регулируеми мотора гарантирано ще ви отведат до вашата кулминация!

    299 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Елегантният вибратор на G-точката разполага с два двигателя F1 с турбокомпресор, които осигуряват сериозна мощност. Едната е разположена на върха, а другата е като удължение, за да стимулира извиването на пръстите на клитора. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four се състои от 4 взаимозаменяеми най-продавани силиконови продукта. Насладете се на максимално разнообразие и многостранна стимулация със заешки, анален и натиск вълнен вибратор и с масажора.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Отдайте се на страстна игра с Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser и вдъхнете живот на палавите фантазии. Перфектно оразмереният двоен стимулатор е пълен с 10 мощни функции на вибрация, 4 скорости на интимно засмукване и независимо управлявани двойни мотори.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Bgood Deluxe Curve е оформен в естествена извивка на главата, осигурявайки пълно покритие по време на игра с дебел си и меко заоблен връх.

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Вибраторът Natasha от колекцията Prestige на Dream Toys е черен вибратор със стилно копче във формата на скъпоценен камък и доста голяма, гъвкава глава. Тясната част в средата е леко гъвкава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel е универсален вибратор, който не искате да пропуснете! Той е мощен, талантлив и елегантен. Той е с ергономичен дизайн за лесно държане. Разполага с 2 супер силни мотора, които могат да се използват самостоятелно или в компания. Идеален е за стимулиране на клитора, G-точката и зърната. За изкусителна любовна игра или спиращ дъха полов акт, за соло секс или игра с партньор, Angel ще задоволи всяка ваша нужда.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Животът е твърде кратък за средни оргазми. STRONIC SURF ви масажира отвътре, удряйки всяко нервно окончание, за задоволително пълно усещане и удоволствие от съраунд звука. Легнете и се насладете на тласкане със свободни ръце в десет различни настройки. В крайна сметка ръцете ви имат по-добри неща за вършене. Още по-добре, той е почти безшумен!

    369 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row purple

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple е нова порода вибрации със съблазнително изпъкнал дизайн, изработен, за да осигури вълна след вълна от удоволствие от извиването на пръстите на краката. Изработен от копринено гладък силикон, Ripple се задвижва от един двигател и разполага с 3 скорости и 5 функции за едно вълнуващо климатично изживяване. Акумулаторна.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Лилав вибратор Infinite Thrusting Sex Machine. Този голям вибратор позволява на въображението ви да се развихри с истински фантазии, докато натиска леко или силно в зависимост от вашето желание. Доближете се максимално до усещането за истинско проникване с луксозно мек силиконов ствол, който се плъзга навътре и навън с избраната от вас скорост, с интензивни вибрации, които ще ви изпратят докрай. Размер 11,75 инча на 1,5 инча, обхват на тласкане 3,5 инча.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 481

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули