×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори приложението се контролира

Обекти 129 до 160 от общо 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O е нов вид C-образен вибратор за търсачи на удоволствие, които изпитвате идеалното прилягане. Външното рамо лежи върху клитора, докато еластичното О-образно вашата рамо пасва удобно във влагалището, като гарантирате, че вибрациите остават точно там, където искате. Уникалната C-образна иновация на We-Vibe дава безпроблемна стимулация без ръце, която предлага сигурни, вкусни вибрации, на които и двамата партньори могат да се наслаждават.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Sync е оригиналният вибратор на двойката, който промени играта за споделено удоволствие. Регулираната кройка максимизира удоволствието и комфорта, като насочва към G-точката и клитора. Sync остава удобно на място, дори когато смените позициите по време на секс.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 2

    Партньорската кутия Satisfyer добавя допълнително забавление към правенето на любов: и двамата партньори могат да се насладят на чувствени вибрации с вибратора на двойката Double Joy и пръстена за петел Royal One. И двете устройства за сексуално здраве могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифицирана за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Задайте часа, плъзнете Magic Nyx в бикините си и ще се събудите в оргазъм. С новата версия на нашето ПРИЛОЖЕНИЕ можете да управлявате отдалечено интерактивно през мрежата, независимо кога и къде се намирате. А също и други интерактивни функции като управление на игри и музика.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Lioness има сензори, вградени във вмъкващата се част на вибратора за измерване на контракциите на тазовото дъно, като свиването и отпускането на вагиналните и/или аналните мускули са един от най-добрите индикатори за възбуда и оргазъм. По време на оргазъм мускулите на тазовото дъно винаги имат ритмично свиване и отпускане.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Magic Zenith е една от най-добрите пръчици на пазара. Той е безжичен, водоустойчив и акумулаторен, три неща, които пръчките в пълен размер рядко притежават. Със своите контролирани от приложението възможности вашият партньор на дълги разстояния може да го контролира и вместо вас. Още по-добре, това нещо е СИЛНО и РЪЧИВО и неговите оргазми се усещат невероятно.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Влезте в бъдещето на секс играчките с blueMotion NEX|2. Второто поколение на този управляван от приложение вибратор на g-точката е идеален за соло игра или игра по двойки. Известен като "швейцарския армейски нож на секс играчките", нашият най-популярен дизайн вече е с активиран Bluetooth и е идеален за партньори на дълги разстояния! Започнете, като изтеглите безплатното приложение OhMiBod Remote, след това стартирайте, сдвоете и играйте. Веднъж свързани, възможностите са безкрайни! Опитайте множество режими, от клубния режим, отговарящ на звука, до предварително програмираните импулси на режим Rhythm, или дори докоснете и запишете свои собствени модели на пулса!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Приложението G-Spot Flex 5 Connect предлага гъвкаво забавление и впечатляващо елегантен дизайн. Вътрешен проводник превръща вибратора на G-точката във вибратор на заек за двойна стимулация. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Представете си, че алармата наближава и мощният мотор ще ви събуди. Magic Umi е вибратор с часовник, управляван от приложение, с двоен мотор и ергономичен дизайн. Можете също така да се насладите на дистанционно интерактивно управление през мрежата, независимо кога и къде се намирате, както и на други интерактивни функции като управление на игри и музика.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 1

    Партньорската кутия Satisfyer е идеална за двойки, които искат да се насладят на вълнуващи приключения заедно. Той включва двойния вибратор Satisfyer Double Joy и вибратора за бикини Sexy Secret, като и двата могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Представяме ви Loyte на Viotec, луксозно мек вибратор, предназначен да подобри вашето удоволствие. Loyte може да се контролира без усилие чрез бутона за захранване в долната част на този вибратор за простата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    ONINDER™ TOKYO™ е идеалният вибратор за двойки, които обичат да изразяват обичта си и да изследват сексуалността извън спалнята. Той е проектиран да пасва на всички тела. Освен това има няколко режима на удоволствие, чиято интензивност можете да контролирате чрез революционното APP ONINDER. Предлагаме ви да започнете да планирате гореща среща за двама и не забравяйте да вземете своя ONINDER™ TOKYO™ със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Наслаждавайте се в движение. Ерика разполага с два мощни мотора за вътрешна и външна стимулация. С пълен APP контрол, използвайте SVAKOM APP, за да вдъхнете удовлетворение, където и да сте – или предайте контрола.

    199,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Lioness има сензори, вградени във вмъкващата се част на вибратора за измерване на контракциите на тазовото дъно, като свиването и отпускането на вагиналните и/или аналните мускули са един от най-добрите индикатори за възбуда и оргазъм. По време на оргазъм мускулите на тазовото дъно обикновено имат ритмично свиване и отпускане.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ TOKYO™ е идеалният вибратор за двойки, които обичат да изразяват обичта си и да изследват сексуалността на семейната среда. Той е проект за пасване на всички тела. Освен това има няколко режима за удоволствие, вашата интензивност можете да контролирате чрез революционното APP ONINDER. Предлагаме ви да започнете да планирате гореща среща за двама и не сте сигурни, че ще вземете своя ONINDER™ TOKYO™ със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    С технологията DirectPower 2.0, AVA предлага мощна и прецизна стимулация, опакована в лесен за носене и удобен размер. Гладката, кръгла глава на AVA е изработена от двуслоен силикон, осигуряващ луксозно усещане, което е идеално за масаж на цялото тяло. Красивият абажур на здравата му поддръжка добавя елегантен щрих към цялостния дизайн, който прави AVA стилно допълнение към всяка колекция.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Union Violet

    Почувствайте удоволствие дълбоко в себе си с изкусителното всмукване на Pulse Unions. Проектиран да осигури целенасочена стимулация там, където имате най-голяма нужда, Pulse Union разполага с 5 различни режима на засмукване, идеални за загряване или достигане на истинско блаженство

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Flapping & Vibrating Prostate Massager Anal Lock with Remote & App Red

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Запалете връзка и синхронизирайте усещанията си! Масажорът с двоен стимул Fuse е активиран с Bluetooth с двупосочна комуникация, така че вие и вашият партньор можете да споделяте удоволствието си от всяко разстояние. Вградената сензорна технология позволява двупосочно управление на свързаните устройства, така че всеки от вас да може да управлява действието. LED светлината свети, за да осигури визуална обратна връзка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули