×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори приложението се контролира стимулиращ гладкo

Обекти 65 до 96 от общо 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun White

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един в вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват поотделно - чрез контролния панел или чрез Bluetooth приложението. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерение: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствие и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Запознайте се с Candy на Magic Motion; Вашият клитор е най-голямото удоволствие! обичаш ли сладко Просто не можете да устоите на вашата корекция на Candy по време на дълъг работен ден?

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Passion

    Нашият анален вибратор Hot Passion със своя обемист ствол стимулира простатата със силни вибрации и стимулираща топлинна функция. Меката силиконова повърхност ви кара да се движите със своето меко докосване и естествено усещане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iker Black

    Два мотора за едно невероятно високо. 7 режима на вибрация? 11 вибрации, достъпни чрез приложение) с 5 нива на интензивност в единия край плюс 5 пулсиращи режима в другия край, за да революционизирате вашия оргазъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 2

    Партньорската кутия Satisfyer добавя допълнително забавление към правенето на любов: и двамата партньори могат да се насладят на чувствени вибрации с вибратора на двойката Double Joy и пръстена за петел Royal One. И двете устройства за сексуално здраве могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифицирана за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато е свързан към iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, давайки ви уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Влезте в бъдещето на секс играчките с blueMotion NEX|2. Второто поколение на този управляван от приложение вибратор на g-точката е идеален за соло игра или игра по двойки. Известен като "швейцарския армейски нож на секс играчките", нашият най-популярен дизайн вече е с активиран Bluetooth и е идеален за партньори на дълги разстояния! Започнете, като изтеглите безплатното приложение OhMiBod Remote, след това стартирайте, сдвоете и играйте. Веднъж свързани, възможностите са безкрайни! Опитайте множество режими, от клубния режим, отговарящ на звука, до предварително програмираните импулси на режим Rhythm, или дори докоснете и запишете свои собствени модели на пулса!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Задайте часа, плъзнете Magic Nyx в бикините си и ще се събудите в оргазъм. С новата версия на нашето ПРИЛОЖЕНИЕ можете да управлявате отдалечено интерактивно през мрежата, независимо кога и къде се намирате. А също и други интерактивни функции като управление на игри и музика.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Представете си, че алармата наближава и мощният мотор ще ви събуди. Magic Umi е вибратор с часовник, управляван от приложение, с двоен мотор и ергономичен дизайн. Можете също така да се насладите на дистанционно интерактивно управление през мрежата, независимо кога и къде се намирате, както и на други интерактивни функции като управление на игри и музика.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 1

    Партньорската кутия Satisfyer е идеална за двойки, които искат да се насладят на вълнуващи приключения заедно. Той включва двойния вибратор Satisfyer Double Joy и вибратора за бикини Sexy Secret, като и двата могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули