×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори текстура

Обекти 65 до 96 от общо 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Наистина универсален! Тази играчка има двойна плътност, нагънат, огъващ се, вибриращ вал. Може да се използва вагинално или анално, вътрешно или външно. Дръжката прави управлението лесно, независимо дали се използва самостоятелно или с партньор. 6 настройки на вибрация за избор.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Domi Female Attachment

    Женската приставка има рамо за двоен стимулатор на G-точката, четка за клитора и масажор за вулва. Рамото за G-точка е идеалният баланс между гъвкавост, твърдост и извивка. Четката за клитора има гъвкави издатини, които ще изпратят тръпки по гръбнака ви, а масажорът за вулва е идеален за тези, които предпочитат широка стимулация.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит заешки клитор, осигуряващ стискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Domi Male Attachment

    Мъжката приставка има рамо за масаж на простатата и стимулатор на пениса. Рамото е гъвкаво рамо с P-точка, което улеснява намирането на това приятно място. Стимулаторът може да се регулира на всякакви размери.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Сондата Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe е тук, за да развълнува дори най-опитния любител на задната врата с мощен търкалящ се връх, оребрен вал и 12 функции за интензивна вибрация. . Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Нейният силиконов забавен език беше удобно прибран в чантата й… досега! Тя извади опростения калъф и се усмихна на новата си любима лична играчка. Тя натисна бутона за отопление, за да започне режима на затопляне, което винаги й помагаше да се отпусне. След това тя натисна бутона за захранване - прозвучаха възбуждащи вибрации и люлеещият се език започна да се движи дразнещо напред-назад.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Този тип вибратор е най-новата тенденция в социалните медии и знаем защо. Оборудван с 12 функции за вибрация и 12 функции за облизване, Rose Lover ще осигури незабравимо изживяване. На върха на розата има стимулатор за близане, който ще стимулира интензивно клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли, напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection. Елегантният вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    И така, обичате да изпробвате нови играчки и нашата иновативна, пулсираща технология привлече вниманието ви? Тогава Stronic Petite може да е точната играчка за вас. Нашият най-малък и най-лек пулсатор се движи сам за ЗАБАВЛЕНИЕ без ръце. Плюс това, заостреният връх се поставя лесно, което го прави страхотен първи пулсатор или секс играчка.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Abbott Purple

    Вибратори с два пръста с разтегливи примки за вълнуващо допълнение към любовната игра. Поставете по една на всяка цифра и се насладете на усещането за извиване на пръстите на краката на себе си или на партньор - смятаме, че би било престъпление да не го направите, предложение за двойки и начинаещи със секс играчки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горния завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки върха му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    И така, обичате да изпробвате нови играчки и нашата иновативна, пулсираща технология привлича вниманието ви? Тогава Stronic Petite може да е точната играчка за вас. Нашият най-малък и най-лек пулсатор се движи сам за ЗАБАВЛЕНИЕ без ръце. Плюс това, заостреният връх се поставя лесно, което прави страхотен първи пулсатор или секс играчка.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добрия комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или поотделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и мощен куршум за вашия собствен супер стимулиращ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращия куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Вибраторът Tate G-spot е класически вибратор. Предлага здрав захват, така че вибраторът е лесен за задържане по време на употреба. Благодарение на ергономичния си дизайн, той без усилие достига правилните места. Вибраторът Tate е копринено гладък и лесен за работа. Има 10 настройки на вибрация и е водоустойчив, така че можете да го използвате под душа и ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Този носител на iF Design Award 2018 разполага с 12 режима на засмукване. Така че можете да искате идеалните усещания за себе си. Освен това разбира тънкости на клитора. Меката уста поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен е от медицински силикон. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Задоволете всяко желание с неуморни тласъци, бързи въртения и вълнуващи вибрации, когато пожелаете – всичко това само в една вибрация: Първият тласкащ механизъм на Eve!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Представяме ви Lovely leopard Lovely Leopard е елегантен, акумулаторен мини вибратор с пръчка. Нейните вибрации са мощни и тихи. Прекрасният леопард е водоустойчив, има 10 функции и е предназначен за стимулация на клитора. Продуктът идва с страхотна козметична чантичка за всички нейни основни неща с красив принт в леопардов стил. Прекрасният леопард е водоустойчив и може да се използва във ваната или под душа.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection, Belenos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли. Класическият вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор е кадифено мек на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    С набор от дразнещи функции и иновативна система, масажираща цялата вагина от горе до долу. Мощен вибриращ клитор стимулатор.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Beau Purple

    Изработен от медицински силикон, разполага с 12 функции на вибрация. Със своя модерен, елегантен външен вид, атрактивен цвят и удобно докосване, той е проектиран да задоволи нуждите на жените. Ергономичният му дизайн е за удобство при работа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    2 силиконовите Satisfyer A-Mazing осигуряват изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се с удоволствие от набраздената текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав енергичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone dragon е стилен вибратор, специално разработен за оптимална стимулация на простатата. Изработена е от мек силикон и има оребрена част за допълнителни усещания. Играчката има и масажор в долната част, който масажира перинеума по време на използване. И в двете точки на стимулация има отделен мотор, който има 7 различни настройки на вибрациите.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули