×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори стимулиращ

Обекти 129 до 160 от общо 1683

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Функция като никоя друга, Cutie Heart е очарователна иновация на двойните въздушни импулсни вибратори.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Сигурната магнитна капачка гарантира, че играчката остава неподвижна по време на употреба и стимулира клитора ви, докато ходите, седите, танцувате или лежите. Страхотен избор за дразнене или пълноценен оргазъм, независимо в каква обстановка се намирате!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълнеж SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използван за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към своята колекция функцията за вибрация, която ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Не е включена термореактивна функция.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    От представянето на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчки от нашите клиенти и техните клиенти, потребителите. Колекцията Romance се характеризира с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид. Вътре имат висококачествена технология, предлагаща интензивна стимулация. Лесното използване също е важно, поради което всички те са водоустойчиви и презареждащи се.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Purple

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може би най-положително оцененият Pleasure Object, създаван някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    В духа на продължаване на издигането на това какво могат да бъдат секс играчките, Crave надхвърли границите, като създаде своя версия на носими технологии. Vesper е както великолепно бижу, така и силен тънък вибратор. Мнозина са създали вибратор, който се проваля като качествено бижу или измамна висулка с неустоима вибрация. Crave се увери, че Vesper наистина може да направи и двете по най-елегантния и обмислен начин. Crave вярва, че можете да имате всичко.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролират интимен масажор.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Малък вибратор за легнало положение с клиновидна част за разпръскване на срамните устни и ствол във формата на пениса с изпъкнали главички. Стимулира клитора, вагината и G-точката едновременно със своите 10 мощни режима на вибрация. Може да се носи дискретно в бельото. Може да се управлява с натискане на бутон или чрез дистанционно управление. Зарежда се с включения USB кабел.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Гъвкавост, интензивност, сила и изследване са думите, които определят новия DEXTER. Всичко в едно, универсален масажор, който включва 10 мощни режима на вибрация от мека до много силна.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Дебел, гъвкав и толкова мощен, този див силикон ще ви накара да крещите от радост! Joy Ride вибрацията на Adam & Eve третира вашите горещи точки с 8 вълнуващи вибрационни функции. А когато пожелаете повече, натиснете бутона за усилване на мощността, за да активирате 10 секунди ИНТЕНЗИВНА турбо вибрация. Акумулаторна за неограничено вълнение.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Този елегантен и здрав масажор за G-точка е изработен от висококачествен ABS и ще удари точно това място за някои необичайни оргазми! Използването на тази дълга 13 см "любовна ракета" е много просто, просто завъртете, за да стартирате, спрете или отворите за смяна на една AA батерия.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Този напълно водоустойчив вибратор дава тиха, но мощна вибрация и има 7 програми за интензивност. Сензорните бутони го правят лесен за използване.

    129,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Fabulous Four

    Открийте нашите бестселъри с комплекта Satisfyer Fabulous Four. Включени са анален и заешки вибратор, както и стимулатор на натиск и масажор. Всички продукти са изработени от силикон и приставките могат лесно да се сменят.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Сравнително тънък вибратор за анална и вагинална стимулация. Има реалистична визия и закачлив розово-червен дизайн. Изработен е от гел материал и вибрациите се контролират от крайно колело. Позволете си да бъдете доволни от достъпна играчка!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Вибратор за пръсти с текстурирана глава с 9 мощни вибрации за интензивна стимулация

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Пригответе се за десет невероятни дни на сексуални интриги и наслада с тази изкусителна подаръчна кутия. Споделяйте тръпката от отварянето на мистериозна врата всеки ден с любовника си, за да откриете чувствено или робско лакомство с предмети за него, нея и двама ви.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1683

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули