×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 1164

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Fabulous Four

    Открийте нашите бестселъри с комплекта Satisfyer Fabulous Four. Включени са анален и заешки вибратор, както и стимулатор на натиск и масажор. Всички продукти са изработени от силикон и приставките могат лесно да се сменят.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alston Purple

    Това удовлетворяващо настроение работи като магия! Върхът се накланя напред, насочвайки 12 мощни нива на вибрация точно срещу вашата гореща зона. Копринено гладкият силикон и гъвкавият ствол правят всеки момент пълно блаженство. Този продукт е водоустойчив, така че можете да се наслаждавате по време на душ или вана.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elemental Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Където и да е, сам или сам, изследвайте всички видове оргазми с нашето ограничено издание HAVE IT ALL BOX. С не един, а три първокласни бестселъра от немските експерти по играчки за възрастни FUN FACTORY, КУТИЯТА HAVE IT ALL BOX е не само стилен подарък, но и страхотна оферта. Страхотни спестявания и оргами - можете ли да си представите нещо по-добро? Поглезете себе си или любим човек и се насладете на стимулация както никога досега.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора ETERNAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с три умопомрачителни функции, вибрациите в ствола масажират вагиналната стена, пулсиращата функция стимулира g-точката, а микровибрациите в стимулатора доставят блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако той стане твърде силен, можете да използвате всички функции поотделно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Никога не сме доволни от статута, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата празника – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звук, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    КОМБИНАЦИЯТА ОТ МОЩНОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ С ДВА МОТОРА И ДВУЕН КРАЙ ЗА КЛИТОРНА, G-ТОЧКА И АНАЛНА СТИМУЛАЦИЯ

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Bruno Black

    BRUNO е всичко за простота, сила и изтънченост. Чрез 6 променливи настройки за удоволствие, неговата елегантна силиконова форма доставя своята удивителна сила точно там, където взискателният мъж я иска най-много за по-големи, по-добри, по-дълги и по-интензивни оргазми.

    439 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Този анален стимулатор има като основна характеристика много гъбест и мек на допир благодарение на своята система от двуслоен силикон. С много атрактивен синкав тон, ергономична форма и особено двуслойната си система, Little Rocket осигурява лесно поставяне, като се адаптира идеално към анатомията.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които търсят нещо повече от друго устройство, с което да си играят. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилот, за да ви отведе на нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Забавление с пръсти (не само) на задната врата!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Този елегантен анален вибратор с пръстен за член от колекцията Hueman е задължителен за всеки мъж. Както валът на вибратора, така и перинеалният стимулатор са кръгли по форма и имат стимулиращи издатини. Фаличният пръстен осигурява по-твърда и продължителна ерекция и интензивни оргазми. Мекият силиконов материал на вибратора е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Лесно се настройват с безжично дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Насладете се на успокояващи вибрации, където и да отидете с този безжичен мини масажор. Задвижван от шепотно тих двигател, масажорът Mini Wanachi е най-добрият избор за съживяване на уморените мускули.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Елегантният G-Spot вибратор съдържа два най-съвременни F1 мотора за невероятна мощност. Едната разположена на върха, а другата като удължение за двойна стимулация. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират съответно със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Black

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствените вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата му глава осигурява страхотен комфорт и е приятна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 2 Black

    Удобен и идеално пасващ вибриращ пръстен за двойки, носен от мъже, когато правят любов, TOR™ 2 подобрява усещанията от секс и за двамата партньори.

    359 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 129 до 160 от общо 1164

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули