×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций

Обекти 193 до 224 от общо 1460

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които търсят нещо повече от друго устройство, с което да си играят. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилот, за да ви отведе на нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Насладете се на успокояващи вибрации, където и да отидете с този безжичен мини масажор. Задвижван от шепотно тих двигател, масажорът Mini Wanachi е най-добрият избор за съживяване на уморените мускули.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Този елегантен анален вибратор с пръстен за член от колекцията Hueman е задължителен за всеки мъж. Както валът на вибратора, така и перинеалният стимулатор са кръгли по форма и имат стимулиращи издатини. Фаличният пръстен осигурява по-твърда и продължителна ерекция и интензивни оргазми. Мекият силиконов материал на вибратора е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Лесно се настройват с безжично дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ, тласък и въртящ се вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има реалистичните характеристики на истински пенис, но всъщност може да предложи повече от истинското нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Елегантният G-Spot вибратор съдържа два най-съвременни F1 мотора за невероятна мощност. Едната разположена на върха, а другата като удължение за двойна стимулация. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират съответно със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Red Hot Ember

    Дискретен масажор "отива навсякъде", който задоволява всяка пищна страст с удовлетворяващо удоволствие. Да, това е Red Hot, който усилва топлината при всяко ваше желание. С интензивен 10-функционален мотор и криволичещо тяло, което е изработено от неароматизиран, непорест и хипоалергенен първокласен силикон, вие не страдате от качеството за най-доброто удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Black

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствените вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата му глава осигурява страхотен комфорт и е приятна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Динамично тласкане, вибриране и въртяща се стимулация за едно вълнуващо интимно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 2 Black

    Удобен и идеално пасващ вибриращ пръстен за двойки, носен от мъже, когато правят любов, TOR™ 2 подобрява усещанията от секс и за двамата партньори.

    359 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Beck Purple

    За интензивно проникване и стимулация, луксозният силиконов вибратор на G-точката е оборудван да ви доставя невероятно удоволствие вечер след нощ. Формата на тази елегантна и стилна играчка е гладка и леко извита с глава, подобна на пенис, за да осигури перфектна G-точка и стимулация на клитора.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Елегантният размер на Ейми ще се включи в любимия ви масажор. Интелигентният дизайн на Ейми не е нито твърде голям, нито твърде малък. С лека извивка и нейното водоустойчиво силиконово тяло, Ейми нежно се плъзга там, където искате да бъде.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Bloom Coral

    Забавлявайте се, изследвайки нов начин за изпълнение на вашите упражнения на Кегел. Просто поставете Bloom във вагината си и стиснете, за да укрепите мускулите на PC. Включете вибрацията, за да добавите удоволствие.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alston Black

    Това задоволително настроение работи като магия! Върхът се накланя напред, насочвайки 12 мощни нива на вибрация точно към горещата ви зона. Копринено гладкият силикон и еластичният ствол правят всеки момент пълно блаженство. Този продукт може да е водоустойчив, така че да се наслаждавате по време на душ или вана.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Захарният памук Satisfyer се отличава със своята овална форма и компактен дизайн. Вибраторът, изработен от приятен за тялото силикон, глези клитора с вълнуваща комбинация от вълни на натиск и вибрация.

    107,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Evolved The Butterfly Effect

    Носете се като пеперуда на крилете на чистото удоволствие и изпълнявайте едновременно вътрешните си фантазии, избирайки вашето лично ниво на интензивност. С тази уникална играчка, вибриращата пеперуда е освободена от стила си на пръстени за двойки и е поставена в светлината на прожекторите като двойна вибрация, която предлага дълбокото клиторално удовлетворение, което могат да предложат само широкообхватните крила, заедно с многоскоростен вал, който завършва опит.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Charles

    Тези вибратори за жени стимулират G-точката с 30 вибрационни функции и ергономичен силиконов край.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Първият треньор по секс-фитнес. Екипът на Gballs 2 е група от международни предприемачи, изследователи, дизайнери, инженери и здравни специалисти.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалените мускули и повишаване на ерогенните зони, той със сигурност ще изненадващо и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Гладка и заоблена, главата на този вибратор с вибратор е ергономично наклонена, за да уцели с лекота на вашата неуловима зона за удоволствие, докато чифт заешки уши седят в основната позиция, за да увеличите клитора ви с искрищи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който доставя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Неговата 21 см пръчка е УЛТРА-ГЪВКАВА и ви позволява да използвате този продукт във всяка позиция, самостоятелно или в двойка. Овалната му форма позволява лесно поставяне. DEEP EXPLORER е едновременно анален, простатен, вагинален, G-точка и клиторален стимулатор. DEEP EXPLORER, разкривател на дълбоко удоволствие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 1460

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули