×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори презареждаща силиций стимулиращ

Обекти 97 до 128 от общо 1109

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Curvy Trinity 5 от Satisfyer е стимулатор на въздушния импулс, играчка 3 в 1 за огромно удоволствие!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Purple

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Страстно тласка отново и отново!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    В продължение на много години PATCHY PAUL е щастливото, нахално лице на FUN FACTORY. Водоустойчивият, акумулаторен вибратор „Произведен в Германия“ от щадящ тялото силикон без мирис.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ако сте уморени от типичните играчки, които са на пазара, трябва да опитате Dash 2.0 Softer Tip, последният, но не на последно място, член на семейството Intoyou.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Където и да е, сам или сам, изследвайте всички видове оргазми с нашето ограничено издание HAVE IT ALL BOX. С не един, а три първокласни бестселъра от немските експерти по играчки за възрастни FUN FACTORY, КУТИЯТА HAVE IT ALL BOX е не само стилен подарък, но и страхотна оферта. Страхотни спестявания и оргами - можете ли да си представите нещо по-добро? Поглезете себе си или любим човек и се насладете на стимулация както никога досега.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Жив и с телесна температура за интензивна стимулация!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Bruno Black

    BRUNO е всичко за простота, сила и изтънченост. Чрез 6 променливи настройки за удоволствие, неговата елегантна силиконова форма доставя своята удивителна сила точно там, където взискателният мъж я иска най-много за по-големи, по-добри, по-дълги и по-интензивни оргазми.

    439 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alston Purple

    Това удовлетворяващо настроение работи като магия! Върхът се накланя напред, насочвайки 12 мощни нива на вибрация точно срещу вашата гореща зона. Копринено гладкият силикон и гъвкавият ствол правят всеки момент пълно блаженство. Този продукт е водоустойчив, така че можете да се наслаждавате по време на душ или вана.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора ETERNAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с три умопомрачителни функции, вибрациите в ствола масажират вагиналната стена, пулсиращата функция стимулира g-точката, а микровибрациите в стимулатора доставят блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако той стане твърде силен, можете да използвате всички функции поотделно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Насладете се на мощна вибрация, отвътре и отвън с този текстуриран масажор за простата и разтеглив пръстен за член с перинеален стимулатор! Двойните мотори изпращат тръпнеща тръпка в ануса ви и опетняват, докато пенисът ви остава твърд като скала. Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града... с обхват от 30 фута!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които търсят нещо повече от друго устройство, с което да си играят. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилот, за да ви отведе на нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Този елегантен анален вибратор с пръстен за член от колекцията Hueman е задължителен за всеки мъж. Както валът на вибратора, така и перинеалният стимулатор са кръгли по форма и имат стимулиращи издатини. Фаличният пръстен осигурява по-твърда и продължителна ерекция и интензивни оргазми. Мекият силиконов материал на вибратора е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Лесно се настройват с безжично дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ, тласък и въртящ се вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има реалистичните характеристики на истински пенис, но всъщност може да предложи повече от истинското нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Този анален стимулатор има като основна характеристика много гъбест и мек на допир благодарение на своята система от двуслоен силикон. С много атрактивен синкав тон, ергономична форма и особено двуслойната си система, Little Rocket осигурява лесно поставяне, като се адаптира идеално към анатомията.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 1109

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули