×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори розово презареждаща

Обекти 97 до 128 от общо 245

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Останете да бъдете съблазнени от двойната стимулация на този очарователен Satisfyer. Външното извито рамо лежи върху клитора ви и му придава вълнуващ вибрационен масаж. Вторият мотор се грижи за загубата на вагината, а ако искате, можете да се свържете с Hug Me към приложението на телефона си и да го оставите да вибрира в ритъма на любимата ви музика или толкова интензивно, колкото партньорът ви от другата страна на света определя.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятен секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви приканва да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel е универсален вибратор, който не искате да пропуснете! Той е мощен, талантлив и елегантен. Той е с ергономичен дизайн за лесно държане. Разполага с 2 супер силни мотора, които могат да се използват самостоятелно или в компания. Идеален е за стимулиране на клитора, G-точката и зърната. За изкусителна любовна игра или спиращ дъха полов акт, за соло секс или игра с партньор, Angel ще задоволи всяка ваша нужда.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Открийте двойното проникване както никога досега с Orgasmic Double Do, уникалният двоен вибратор и вибратор в 1. Този двоен вибратор има две различни глави с двигатели, които осигуряват мощни вибрации. Едната глава предлага 9 режима на тласкане нагоре и надолу, докато другата глава осигурява 9 режима на вибрация, идеални за анална, вагинална и клиторна стимулация. Вибраторът има огъващо се тяло, което запомня позицията и формата. В допълнение, двойният вибратор и вибратор в 1 може да се използва за неограничено забавление, тъй като е напълно зареждащ се през USB.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Неговите два мощни мотора ще ви осигурят двойна наслада.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещания и три пъти повече удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-образен вибратор за G-точка с двойна употреба. Изключително гъвкав и може да се използва по време на полов акт. Изключително гъвкав и регулируем, този стилен вибратор се задвижва от 2 отделни мощни мотора и предлага много ъгли, с които да експериментирате и да получите максимално удоволствие! Завъртете го направо, за да го използвате като традиционно излъчване, или го огънете наполовина за двойна G-точка и стимулация на клитора. 100% кадифен силикон.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Този вибратор за двойка радва и двамата партньори едновременно. Играчката разполага с два вътрешни мотора за целенасочено удоволствие и има 12 режима на вибрация за максимално удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Заключете се и отприщете прилив на удоволствие с този масажор с тройно действие. Отличаващ се със своето характерно движение, 12 мощни режима на вибрация, ултра-гладък силикон и по-широка гама от интензитети - призовете перфектната буря с INA WAVE 2!

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Pink

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никоя друга с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, което ви осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    С набор от дразнещи функции и иновативна система, масажираща цялата вагина от горе до долу. Мощен вибриращ клитор стимулатор.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco е дуо вибратор, изработен от мек твърд силикон и ABS с леко гъвкаво, извито тяло и гъвкав клиторален стимулатор. Duo vibe е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. Разполага с 2 мотора, предлагащи силни и дълбоки вибрации, с 3 скорости и 7 ритъма, така че любимата настройка за стимулация на всеки е достъпна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Puissante Coco Pink

    Открийте своя нов вибратор, истински уелнес аксесоар. Този като е много мек и многофункционален, той е чудесен за истинско свързване със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wonderlove Love to Love

    Пренесете усещанията си на следващото ниво с Wonderlove! Стимулаторът на клитора и стимулаторът на G-точката имат собствен двигател с 5 режима на вибрация. Играчката се предлага и с дистанционно управление, така че можете да я използвате самостоятелно или с партньор. Ергономичният й дизайн е идеално адаптиран към женската анатомия, за да увеличи максимално удоволствието.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ives Pink

    Ives ще стимулира вътрешността на вагината и клитора, ще ви предложи 30 вибриращи функции и вие ще се влюбите в копринено мекия силикон още с първото докосване. Избрахте ли вече!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ние ви даваме причини защо сме тук и защо стартирахме марка за всеки и за всеки начин на живот.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Запалете връзка и синхронизирайте усещанията си! Масажорът с двоен стимул Fuse е активиран с Bluetooth с двупосочна комуникация, така че вие и вашият партньор можете да споделяте удоволствието си от всяко разстояние. Вградената сензорна технология позволява двупосочно управление на свързаните устройства, така че всеки от вас да може да управлява действието. LED светлината свети, за да осигури визуална обратна връзка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aika Pink

    Благодарение на двата си иновативни мотора от ново поколение F1 и усъвършенстваните си технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционното управление) тази играчка е най-добрата! Тя се отличава с отличителна форма, която се отличава от другите устройства в света тази категория.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Приветстваният от критиката заешки вибратор е обновен! Изработен от най-гладкия силикон, INA 3 е идеалният двоен стимулант за достигане на кулминацията на тази трилогия. С 10 изящни режима на вибрация, вътрешна и външна стимулация - потопете се в едно вълнуващо изживяване с екстатичен финал.

    599 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    За усещане за смучене - почти като орален полов акт!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Mira Pink

    Въртящият се акумулаторен силиконов заек за g-точка (Mira) съдържа 10 функционални въртящи се перли в стимулатора на g-точката, плюс 10 функционални вибриращи накрайника на g-точката и 10-функционален специален вибратор за клитора, Mira ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те мотора f-1 от ново поколение ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете. дават ви над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 245

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули