×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Пулсатори

Обекти 65 до 96 от общо 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Adam & Eve Eve's Posh Thrusting Warming Rabbit Purple

    Насладете се на вибриращото, тласкащо, напълно загрято блаженство на това луксозно заешко настроение! Оставете двойните двигатели на това голямо, заето зайче да работят извънредно, за да задоволят всичките ви ерогенни зони.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Odry е вибратор, който има телескопична функция нагоре и надолу, осцилираща функция и клиторален стимулатор, удоволствието, умножено по 3.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Knight Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Beige

    Вашата нова рецепта от д-р Найт, върховният спътник за удоволствие, предназначен да революционизира вашите интимни моменти. С нашата изключителна технология SmartThrust™ ще изпитате реалистично удоволствие от тласкане с двигатели с висок въртящ момент, които не спират, докато стегнете по време на игра.

    207,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичния масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което направи нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да си мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    И така, обичате да изпробвате нови играчки и нашата иновативна, пулсираща технология привлече вниманието ви? Тогава Stronic Petite може да е точната играчка за вас. Нашият най-малък и най-лек пулсатор се движи сам за ЗАБАВЛЕНИЕ без ръце. Плюс това, заостреният връх се поставя лесно, което го прави страхотен първи пулсатор или секс играчка.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Venus Thrusting-Rotating Vibe Pink

    Изпитайте невероятното удоволствие от Venus, тласкащият и въртящ се вибратор от колекцията TOYJOY Designer Edition. С върховното си движение нагоре и надолу Venus доставя дълбоко удоволствие от тласъка, както никога досега.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    И така, обичате да изпробвате нови играчки и нашата иновативна, пулсираща технология привлича вниманието ви? Тогава Stronic Petite може да е точната играчка за вас. Нашият най-малък и най-лек пулсатор се движи сам за ЗАБАВЛЕНИЕ без ръце. Плюс това, заостреният връх се поставя лесно, което прави страхотен първи пулсатор или секс играчка.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Shaking Panty Vibrator от Javida със стимулиращи жлебове и вълни, изпъкнал тресящ вал и гъвкав, вибриращ клиторален стимулатор. Анатомично оформеният вибратор за бикини се носи вътре в бикините и стимулира едновременно вагината и клитора – тихо и дискретно, без никой да забележи!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Разтърсващи вибрации!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Вашата нова рецепта от д-р Артър, върховният спътник за удоволствие, предназначен да революционизира вашите интимни моменти. С нашата изключителна технология SmartThrust™ ще изпитате реалистично удоволствие от тласкане с двигатели с висок въртящ момент, които не спират, докато стегнете по време на игра.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Little Hurricane Thrusting Realistic Dildo with Remote 19cm Skin

    Насладете се на реалистичното проникващо усещане на секса с дълбокото натискане на Thrusting Dildo. Изработен от течен силикон, материалът имитира мекотата и усещането на истинска кожа - той е възможно най-естествен!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Представяме ви Feisty – удрящият вибратор на Pillow Talk, който не познава граници! Feisty е идеалният вибратор за тези, които търсят уникално изживяване. Невероятният вмъкващ се тласкащ вал има 2 скорости и 3 динамични функции на вибрации и тласъци за непрекъснато удоволствие. Насладете се на мекия силиконов материал, който е безопасен за тялото за използване върху всички ваши деликатни зони. Стилната омекотена текстурирана дръжка позволява удобно захващане и лесно маневриране. Той също така е оборудван с подвижна капачка, пълна с ослепителен кристал Swarovski за дискретно съхранение и пътуване/хигиенни цели.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Две играчки в едно: потупващ масажор и вибратор!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Насладете се на този многоскоростен вибратор тип зайче с тласкане и въртене, който стимулира вагината и клитора едновременно. Отличава се с много приятна текстура и се извива във влагалището, като същевременно масажира G-точката и клитора. Вибраторът пасва перфектно на женската анатомия и е изцяло изработен от мек, кадифен силикон, който е много мек на допир.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на традиционните електромагнитни задвижвания и издига мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    Отоплителният двигател има здрав вал с 2 мотора, глава и стимулиращи ръбове. Вибраторът има и клитор стимулатор със собствен двигател. Със своите 3 мотора и 9 различни модела на вибрации той може да вибрира и стимулира и най-взискателните потребители.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    BlackSilver пуска на пазара новата колекция от вибратори и ротатори, които имат двигатели от ново поколение, постигайки увеличаване на мощността с по-голяма издръжливост. Неговото първокласно супер меко силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми. Всички вибратори и ротатори от новата колекция BlackSilver се зареждат през USB, те са елегантни и тяхното първокласно, супер меко и хипоалергенно силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog VX009 Pulse Vibrator White

    VX009 Pulse Vibrator е вибрираща секс играчка, която предизвика вълнение в общността на секс играчките благодарение на иновативния си дизайн и мощен вибрационен двигател. Това е компактен и дискретен вибратор, който се отличава с полуизвита форма на върха и различни пръстени на дръжката, които се адаптират перфектно към анатомията на тялото.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Прегърнете извивките! Вибраторът Tap and Thrust има всичко необходимо за възхитителна G-точка и стимулация на клитора. Двата мотора предлагат цели 7 режима на вибрация всеки и се управляват лесно с бутоните.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Essenza Pink

    Essenza е нашият най-мощен инструмент за удоволствие. Уникалното тласкащо движение ви позволява да изследвате най-дълбоките си точки на удоволствие, докато мощните вибрации добавят външна стимулация, смесвайки две усещания за двойно удовлетворение.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brilly Glam Moebius Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    BRILLY GLAM винаги се включва с най-добрите начини, за да включите вашите интимни моменти в най-незабравимите преживявания и по този начин да се грижите за вашите нужди, да правите живота ви по-комфортен и с пълна дискретност. Играчките BRILLY GLAM не са изключително за самостоятелно забавление, сега можете да споделяте любимите си изживявания като двойка благодарение на съвместимостта си с Watchme.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Cadenza Purple

    Позволете на ритъма да ви превземе със 7-те скорости на движение на Cadenza. Този вибратор на G точка с прецизно изваян ствол отваря вратата към нови сфери на удоволствието. Започнете бавно и ускорете темпото, докато откриете усещания, които никога не сте изпитвали.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting Purple

    Reese е вибратор за зайци с многоскоростна вибрация, въртяща се функция и тласкаща функция. Вибраторът със заек е с приятна текстура и се върти и завърта, докато стимулира g-точката. Клиторът се стимулира едновременно с помощта на гъвкавия стимулатор на вибратора. Универсалният вибратор може да се управлява лесно с контролния бутон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Essenza Purple

    Essenza е нашият най-мощен инструмент за удоволствие. Уникалното тласкащо движение ви позволява да търсите най-дълбоките си точки на удоволствие, докато мощните вибрации добавят външна стимулация, смесвайки две двойно усещания за удовлетворение.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shegasm Pro-Thrust Max 14X Thrusting & Pulsing Silicone Rabbit Purple

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    309 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Hop To It Acai

    Ще харесате начина, по който се чувствате, когато скачате до него. Този мощен гладък като кадифе силиконов заешки вибратор предлага 3 скорости на задвижване на вала си с уникални движещи се пръстени. 10-те вибриращи скорости и ритми ви позволяват да персонализирате вашето удоволствие. Изживейте незабравима стимулация на клитора от 10-те скорости и ритъма на външното зайче. Свобода за игра!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Fraya Pink

    Fraya е тук, за да ви напомни, Вие сте скъпоценен подарък! Със своя грациозен дизайн, този енергичен заек е внимателно изработен с двойни точки на вибрация, осигуряващи пакет от страстно удоволствие за вашата G-точка и клитор.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Turbo Shaker Double Lover Purple

    Този двустранен Turbo Shaker Double Lover от You2Toys стимулира интензивно със своите ултра-силни треперещи вибрации от двата края. За тази цел мощният мотор привежда в бързо въртене люлееща се топка, разположена в центъра на двойния вибратор.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy Body Dock Handheld Thruster Black

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    309 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули