×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций особено за жените

Обекти 33 до 64 от общо 688

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Захарният памук Satisfyer се отличава със своята овална форма и компактен дизайн. Вибраторът, изработен от приятен за тялото силикон, глези клитора с вълнуваща комбинация от вълни на натиск и вибрация.

    107,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Ексклузивният Satisfyer Luxury Haute Couture е направен от ултра мек течен силикон и перфектно детайлиран с естествена кожа и благороден метал. Подарете си най-доброто, просто защото го заслужавате! Луксозен дизайн, най-добрите материали и блясък ли са точно във вашата алея? Тогава този изискан скъпоценен камък от новата луксозна колекция Satisfyer с допълнителен вълнуващ режим на вибрация е идеалният акцент за вашата колекция играчки.

    269 лв.

    119,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air стимулира вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилот изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Guava

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Purple

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може би най-положително оцененият Pleasure Object, създаван някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Малък вибратор за легнало положение с клиновидна част за разпръскване на срамните устни и ствол във формата на пениса с изпъкнали главички. Стимулира клитора, вагината и G-точката едновременно със своите 10 мощни режима на вибрация. Може да се носи дискретно в бельото. Може да се управлява с натискане на бутон или чрез дистанционно управление. Зарежда се с включения USB кабел.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    От представянето на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчки от нашите клиенти и техните клиенти, потребителите. Колекцията Romance се характеризира с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид. Вътре имат висококачествена технология, предлагаща интензивна стимулация. Лесното използване също е важно, поради което всички те са водоустойчиви и презареждащи се.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Благодарение на широката си плоска основа, Top Secret от мек силикон може да се носи дискретно и удобно в движение. Дълбоките, мощни вибрации на обемния ствол също могат да се контролират интуитивно и индивидуално чрез приложението.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Всяка жена заслужава да й бъде отделено пълно внимание от някого! Всяка жена заслужава оргазъм и удоволствие. Всяка жена заслужава Paloqueth Dual Stimulation, помощник, който е достъпен и удобен. Оставете го да засмуче клитора ви и да вибрира директно към G-точката едновременно!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alvis

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Brighty е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди.

    74,90 лв.

    41,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Purple

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, неговото ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Почувствайте адреналина в тялото си благодарение на най-новия ни вибратор Flamingo. Този вибриращ куршум ви обещава най-възбуждащите и интензивни вибрации на G-точката. Flamingo е специално проектиран за двойки, които обичат да правят секс на публично място, и жени, които обичат да излизат и да си намокрят котката.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% водоустойчив вибратор за споделена стимулация по време на правене на любов или соло игра. Той ще почувства засилените усещания срещу тялото и тестисите си, докато тя се наслаждава на сензационната G-точка и стимулация на клитора. Всеки е победител.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Curvy Trinity 5 от Satisfyer е стимулатор на въздушния импулс, играчка 3 в 1 за огромно удоволствие!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Purple

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    В продължение на много години PATCHY PAUL е щастливото, нахално лице на FUN FACTORY. Водоустойчивият, акумулаторен вибратор „Произведен в Германия“ от щадящ тялото силикон без мирис.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 688

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули