×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мини вибратори лилаво

Обекти 33 до 57 от общо 57

  1. 1
  2. 2
  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Този вибриращ G-точка стимулатор с уникална форма ще изведе пръстите на вашия партньор на съвсем ново ниво. Водоустойчивите текстурирани ръкави за пръсти се плъзгат върху първите ви два пръста, с каишка за китка, която притиска вибриращия куршум в дланта на ръката ви. Уникално оформеният, оребрен, вибриращ ръкав е идеално оформен, за да осигури максимално удоволствие, докато удря всички нейни горещи точки. Един размер, подходящ за повечето

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Хванете по-голямата картина на оргазъм с миниатюрен женски масажор NEA™ 3. Известен със своя различен флорален дизайн, този малък звяр сега се предлага с още по-широка гама от настройки за удоволствие, вариации по интензитет и модели на вибрация. Той е идеален за соло или двойна игра и е идеална отправна точка за вашето сексуално експериментално пътуване.

    469 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Запознайте се с Duet, многоповърхностен вибратор с куршуми с малки, заоблени, градуирани точки за удоволствие от едната страна и копринено гладка повърхност от другата, за да осигурите множество усещания по цялото тяло.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Този мини вибратор от марката Dinky се нарича Jody F.. Той разполага със стимулиращи ръбове, които са подходящи за всякакъв вид удовлетворяваща работа във всички видове ерогенни зони.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Отидете за прекрасна стимулация с вибратора с куршуми от колекцията Nalone. Nalone Iris е изработен от мек силикон и има кръгъл, заострен връх за точна стимулация на вашите най-чувствителни точки. Вибраторът има 20 настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с бутона в долната част. Поради компактния си размер, тази играчка е много подходяща и за начинаещи. Използвайте лубрикант на водна основа за допълнителен комфорт и почистете добре вибратора след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Перфектен подарък, първа играчка или настроение за пътуване, JAM е златният стандарт за силиконови вибратори с джобен размер.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Jibbys е вибриращ куршум със силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Вибро-куршум RC Bullet от Sweet Smile с еластична каишка за изваждане. Тихите, но мощни вибрации (7 режима) могат да се контролират лесно с бутоните на играчката или с безжичното дистанционно управление – също и от партньор, защото има обхват до 10 метра.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Sulley Vibrating Liquid Silicone Bendable Bullet Lila

    Sulley е класически bullet вибратор по отношение на форма, издължен и компактен по размер за безопасна, удобна и приятна употреба, така че можете да го използвате където пожелаете и когато пожелаете.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Класически с иновативно предимство, Playboy Bullet е мощен вибратор, който увеличава силата на звука и удоволствието със 7 скорости и модели на вибрация. Оформени така, че да ви харесат, браздите по цялата дължина предлагат удобен захват и допълнителна стимулация, където и да се докоснат. Заобленият връх е идеален за целенасочени вибрации, докато цялата дължина на играчката бръмчи и пулсира благодарение на мощен мотор. Свобода за игра!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    МАЛЪК, УДОБЕН ЗА НАЧИНАТЕЛИ КУРШУМ С 10 ВИБРАЦИОННИ ФУНКЦИИ

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Сапфирът обхваща спокойствие и мистерия. Вие сте самодостатъчни и внимателни към другите и себе си във всички аспекти на живота. Mystery знае, че обичате да откривате нови усещания и е оформен така, че да се приспособи към това. Прегърнете Мистерията и изследвайте нови удоволствия!

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO DOT Travel Purple

    LELO DOT™ Travel е вибратор за клитора с компактни размери, проектиран да се избира лесно във всяка чанта, чанта или куфар, като същевременно предлага невероятни оргазмени характеристики. Помислете за всяко място, до което бихте искали да пътувате, и разчитайте, че ще изпитате различен тип клиторален оргазъм, където и да се появи желание. Дискретно и прецизно, LELO DOT™ Travel включва технологията Infinite Loop™, за да ви помогне да преосмислите вашите пътувания по възможно най-приятния начин.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Full Coverage Purple

    Този мощен вибриращ куршум е подобрен с проста, но необикновена характеристика, която драстично усилва потенциала за оргазъм. Извит капак се увива около куршума в единия край, за да предложи пълно външно покритие, предизвиквайки широко разпространено стимулиране по възхитително всеобхватен начин. Гъвкав за движение с тялото ви, проектиран да увеличи максимално удоволствието.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Акумулаторната джобна ракета Elite има всички характеристики, които направиха оригиналната джобна ракета на Док Джонсън, наградена опора и много други. Това е дискретна минивибрация, произведена от здравословен силикон. Този Pocket Rocket Elite е акумулатор и се предлага с текстуриран силиконов калъф за допълнително използване.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Purple

    Това е за дискретните хедонисти. За тези, които винаги са готови за забавление. Това е за последните пътници, които носят със себе си играчите си. За нощувките и нощувките имате късмет. Тази мини пръчка пасва идеално между вас и партньора ви за задушаващи сесии, където само малко повече стимулация върши работа.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Purple

    Идеалният спътник за пътуване! Тази малка пръчка се побира в дланта ви, но нанася мощен удар! Където и да отидете, пъхнете го в пътна чанта, чанта, голям джоб или го приберете в чекмеджето у дома! Сега можете да се наслаждавате на любимата си атмосфера на пръчка, без да заемате много място!

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! 10X Rechargeable Vibrating Metallic Bullet Purple

    Малък, мощен и прост! Този вибриращ куршум е гладък и твърд, за да осигури задоволителна маса за триене и стискане. Насладете се на 10 вибрационни модела по всяко време и навсякъде - това малко дяволче се побира в чанти, портмонета и дори някои портфейли! Лесно се крие в чекмеджетата и е достатъчно незабележим, за да не привлечете вниманието на никого, така че можете да играете на видно място.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Purple

    Пригответе се да се ударите с този малък, но мощен вибриращ куршум! Свръхмощните Bang Bullets ще ви изненадват с огромната си сила на ръмжене, контролирана с включеното безжично дистанционно управление – бръмчете партньора си по вашата прищявка у дома или в града за вълнуващата партньорска игра на публично място!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Unihorn Karma Lilac

    Създайте истинска магия с този дискретен мини вибратор с еднорог! Проектиран в компактен и симпатичен формат с форма на еднорог, Wild Spirit предлага 10 възхитителни режима на вибрация и 10 пулсации на по-близък език благодарение на двата си мотора.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    Неналичен

  • NS Novelties Nightshade Purple

    Миниатюрен акумулаторен ABS вибратор с експлозивни вибрации. 10 скорости и функции. Водоустойчив. Подходящ за всички лубриканти.

    82,90 лв.

    29,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • ToyJoy Butterfly Baby Purple

    Това определено е за момичетата. Клиторният стимулатор Butterfly Baby от Toyjoy е супер мек стимулатор за клитора.

    74,90 лв.

    48,90 лв.

    Неналичен

  • Durex Play Delight

    Минивибраторът Durex Play Delight е дискретен и мощен и е проектиран да ви достави 5 часа треперещо удоволствие.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    Неналичен

  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Този малък, светещ вибратор се побира във всяка дамска чанта!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 57 от общо 57

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули