×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори за жени черно

Обекти 33 до 49 от общо 49

  1. 1
  2. 2
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Пръчка с компактен ергономичен дизайн и гъвкава шия. Акумулаторна и мощна.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Изключително удовлетворяваща безжична пръчка, създадена за дълбоко, интуитивно изследване, ергономично очертаната дръжка на Bthrilled Premium е наклонена, за да улесни достигането до всяко приятно място. Експертно проектиран, той разполага с гладка, широка глава, която доставя вълни от цялостна стимулация и врат, който се огъва нежно, за да облекчи нежеланото триене. И с възможност за презареждане през USB, компактен размер и уникална защитна капачка, това е най-удобната пръчка за пътуване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ексклузивна, акумулаторна масажна пръчка Wand Vibrator с 2 приставки от 40 години. Има 8 режима на вибрация в 3 скорости, които осигуряват прекрасно удоволствие от масажирането, което ще отговаря на нуждите на потребителя. Режимите на вибрация могат лесно да се регулират с натискане на бутон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Върховното вибриращо удоволствие, тази невероятна масажна пръчица е акумулаторна и пълна с мощност. Най-здравата пръчка в колекцията PalmPower, PalmPower Extreme има уникална извивка, която позволява по-удобно задържане и вие можете да накланяте главата по време на употреба.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ако търсите универсален масажор, който ще ви освободи от стреса на ежедневието, Relyme е това, от което се нуждаете. С мощен мотор с 10 вибрационни функции, Relyme ще ви отведе от меки и релаксиращи вибрации до други мощни и вълнуващи. Използвайте добър лубрикант на водна основа, за да увеличите удоволствието.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hype Massager

    Вземете пара с любовник под душа или масажирайте възпалени мускули, универсалният масажор Hype може да се погрижи за всички ваши нужди. Изключително плюшеното силиконово тяло, гъвкавата глава и 10 вибрационни функции със сигурност ще създадат усещане за игриво удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се включи в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързан с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand Black Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно. Този Pixey Aquawand е устойчив на пръски вода, което означава, че можете да го почиствате под чешмата, но можете да го използвате и под душа. Не препоръчваме да си играете с него във ваната.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Потопете се в света на еротичните играчки с гамата Go Power, най-пристрастяващите играчки на пазара.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Black

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрация, които ще стимулират всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Walter Black

    СУПЕР МЕК СИЛИКОН, 7 функции на вибрация, 5 нива на контрол на скоростта, памет, водоустойчив, USB презареждаме

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 49 от общо 49

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули