×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори тяло

Обекти 97 до 128 от общо 144

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързани с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Mini Wanderful е оборудван с мощен мотор, който доставя силни вибрации, като същевременно е тих и дискретен. Гъвкавият врат се завърта, за да се адаптира възможно най-точно към вашата анатомия. С 8 скорости и 20 режима на вибрация за множество комбинации, този мини стимулатор за клитора ще достави максимално удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky без усилие въплъщава красота, забавление и сила в луксозна пръчка, която ще искате да носите в леглото вечер след вечер. Всяка прецизно проектирана функция е създадена за ваше удоволствие. Дръжката осигурява подплатена текстура на възглавницата, която е едновременно за комфорт и захващане, докато вие контролирате всичко с помощта на един бутон, който ослепява с кристал Swarovski.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързан с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Petite е по-малка версия на нашата емблематична мощна пръчка. Le Wand Petite е по-малък като размер, но голям като мощност. Разполага с 10 скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантният и стилен дизайн осигурява фокусирана вибрация в главата на пръчката.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    СУПЕР МЕК СИЛИКОН, 7 функции на вибрация, 5 нива на контрол на скоростта, памет, водоустойчив, USB презареждаем

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Megawand е презареждаем външен стимулатор, който осигурява безкрайни оргазмени комбинации. С 20 режима на вибрация и 8 настройки за интензитет, Megawand предлага 160 различни възможности. Гъвкавата силиконова глава предлага нежна стимулация на клитора и всички ерогенни зони на тялото.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Проектиран за мускулна стимулация и дълбок масаж на тъканите, VersaWand от Bodywand отпуска най-напрегнатите ви мускули, оставяйки ви освежени и готови за активност. VersaWand идва в комплект с шест приставки за насочване към определени стави и мускули за концентрирано подмладяване и релаксация.

    799 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Масажирайте тялото или стимулирайте чувствителните точки с вибратора Shaka wand! Тази универсална играчка може да се използва за външна стимулация на всички чувствителни места или за прекрасен релаксиращ масаж. Гъвкавият врат гарантира, че вибраторът може лесно да достигне до всяка част на тялото. Вибраторът разполага с мощен мотор с 3 различни настройки на вибрациите и 5 скорости. Те се управляват лесно с бутоните на дръжката. Shaka се зарежда с включения USB кабел за зареждане. Почиствайте главата на вибратора след всяка употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    199,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    B Swish ви предлага Bthrilled Classic, мощен, предизвикващ удоволствие масажор с пръчици, готов за водоустойчиво забавление. Насладете се на копринено гладката, безопасна за тялото силиконова масажна глава и намерете удоволствие с 5 ръмжащи масажни функции.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Opulence

    Мощният масажор е създаден с гъвкаво тяло, което ви позволява лесно да контролирате стимулацията.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand White Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Този здрав масажор с пръчка от марката Dinky се нарича Jacky O. Той разполага със здрава глава върху гъвкава шия, за да достигне до всички нейни горещи точки.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand Black Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно. Този Pixey Aquawand е устойчив на пръски вода, което означава, че можете да го почиствате под чешмата, но можете да го използвате и под душа. Не препоръчваме да си играете с него във ваната.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Wand е всичко, което харесвате в пръчките в удобен персонален размер. #СЪЛАСНИ себе си с копринено гладката силиконова глава, гъвкавото гърло и мощния акумулаторен мотор в емблематична форма на пръчка, която е проектирана да бъде дискретна и готова за пътуване. #НАСЛАДЕТЕ СЕ на 3 шумни нива на вибрация и 4 възбуждащи модела на вибрация с натискането на един бутон. И е водоустойчив за #ЗАБАВЛЕНИЕ под душа и ваната. Доставете си удоволствието, което заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Динамична, жълта масажираща пръчица от Вашия нов фаворит с гъвкава, много голяма масажираща глава за масажи на цялото тяло и точкова стимулация. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват удоволствие от горещ масаж.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Акумулаторна масажна пръчка Super Strong Wand Vibrator от You2Toys с много дълга дръжка и подвижна масажираща глава. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват индивидуално удоволствие от масажа, а режимите и скоростите могат лесно да се регулират с бутоните на дръжката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush има плоска и текстурирана глава, която предлага интензивна стимулация на клитора или други ерогенни зони на тялото. Вибраторът предлага 20 различни настройки на вибрациите и 8 нива на интензивност.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Красив дизайн за масажи на цялото тяло и точкова стимулация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Buttercup Yellow

    Този джойстик с цвят на лютиче ще ви изпрати в блажено слънчево възторг със своя 10-степенен двигател с турбоусилвател и потопяем във вода дизайн. Щедър връх на пръчка с максимална мощност при натискане на бутон ще ви остави без дъх от удоволствие, докато ръката ви лежи удобно в лесната за хващане дръжка. Позволете на гъвкавата глава да се движи заедно с тялото ви, докато достигате до интензивна кулминация отново и отново. Почистете с Evolved Toy Cleaner и топла вода.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди. Itsy Bitsy е универсален в своя дизайн и може да служи за двойната цел да се използва както като масажор, така и като стимулатор. Със своите силни и удовлетворяващи вибрации, той предлага мултисензорно изживяване, на което можете да се насладите сами или с партньор.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Носител на престижните награди за здраве на жените FEMTECH, All That Glimmers е специално издание на Le Wand Petite, универсален вибратор с пръчици, който доказва, че голямата сила може да дойде в малки опаковки. Тази по-малка версия на емблематичния масажор Le Wand разполага с 10 скорости на вибрация и 6 модела на вибрация.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 144

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули