×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори тяло непромокаемо гладкo

Обекти 33 до 43 от общо 43

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Hype Massager

    Вземете пара с любовник под душа или масажирайте възпалени мускули, универсалният масажор Hype може да се погрижи за всички ваши нужди. Изключително плюшеното силиконово тяло, гъвкавата глава и 10 вибрационни функции със сигурност ще създадат усещане за игриво удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand е много мощен масажор с пръчици с елегантен и красив дизайн. Главата на масажора е покрита със силикон с голяма удобна повърхност, която отвежда мощните вибрации към тялото ви. Главата осигурява безпроблемна и ненадмината мощност без дискомфорт на изтръпващата поддръжка. Power Wand е безжичен и презареждаем, така че можете да го носите навсякъде, където пожелаете! Докосни го!

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързани с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързан с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Wand е всичко, което харесвате в пръчките в удобен персонален размер. #СЪЛАСНИ себе си с копринено гладката силиконова глава, гъвкавото гърло и мощния акумулаторен мотор в емблематична форма на пръчка, която е проектирана да бъде дискретна и готова за пътуване. #НАСЛАДЕТЕ СЕ на 3 шумни нива на вибрация и 4 възбуждащи модела на вибрация с натискането на един бутон. И е водоустойчив за #ЗАБАВЛЕНИЕ под душа и ваната. Доставете си удоволствието, което заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Красив дизайн за масажи на цялото тяло и точкова стимулация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Носител на престижните награди за здраве на жените FEMTECH, All That Glimmers е специално издание на Le Wand Petite, универсален вибратор с пръчици, който доказва, че голямата сила може да дойде в малки опаковки. Тази по-малка версия на емблематичния масажор Le Wand разполага с 10 скорости на вибрация и 6 модела на вибрация.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Този вибратор с пръчици от колекцията Cala Azul е идеален за една вълнуваща нощ в спалнята! Благодарение на компактния си размер, вибраторът е идеален и за пътуване и приляга удобно в ръката благодарение на ултра мекия силикон. Насладете се на 10 настройки на вибрация, дори във ваната, защото вибраторът е напълно водоустойчив. Лесно заредете вибратора с включения USB кабел и почистете след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ако масажор с пръчици е твърде голям и интензивен за вас, тогава този мини масажор е перфектният избор. Компактният размер го прави идеалната играчка, която да вземете със себе си, където пожелаете. Мултифункционалният масажор е с чудесна мека глава и мощни вибрации, зарежда се с USB кабел.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 43 от общо 43

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули