×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори масаж

Обекти 65 до 96 от общо 211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Удвоете блаженството на дупето с анален аксесоар, който бръмчи и се върти. 7x P-Gyro може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка. Междувременно върхът ще се върти в кръгове във вас, въртейки се срещу любимата ви точка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Този масажор за тяло може да помогне на потребителя да облекчи мускулната скованост и болезненост, да повиши кръвното налягане и да подобри цялостното здраве на меките тъкани на тялото.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Насладете се на всяка подутина в дупката си, но си представете усещането, когато една от тях започне да гали простатата ви! 7x P-Milker може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и пулсират във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Black

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Наслаждавате се на оригиналния Palmpower? Разбира се! Е, сега можете да се насладите на същите функции без захранващия кабел!

    224,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Wand Massager

    Почувствайте ВЪЛШИТЕЛНАТА сила в дланта си и опитайте сами защо неговата ободряваща, силна и релаксираща сила е обичана по целия свят!

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Отпуснете се във възвишено масажно изживяване с перфектната вибрираща пръчка. Както се подразбира от името му, тази пръчица има фасетирана диамантена текстура върху крушката, която осигурява по-интензивен масаж. Дръжката с ниски вибрации ви позволява да усетите 8-те настройки на 3 различни нива на сила на желаното от вас място, вместо да ги поглъщате в ръката си. С общо 24 режима можете да намерите облекчение, което е точно за вас.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager е елегантен масажор с пръчици с умопомрачително мощни вибрации. Този елегантен доставчик на удоволствие ще развълнува любителите със своите 3 скорости на вибрация и наистина сензационна пулсираща функция. Ергономично извитата пръчка е изработена от качествен ABS и разполага с първокласна силиконова глава за максимален комфорт. Дизайнът е лесен за работа с бутон с едно докосване и предлага повече мощност от най-смелото ви въображение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Silver

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Този вибратор може да осигури спот-он стимулация на място за удоволствие и масаж на цялото тяло и/или масаж на интимните зони. Могат да се използват и двата края на вибратора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four се състои от 4 взаимозаменяеми най-продавани силиконови продукта. Насладете се на максимално разнообразие и многостранна стимулация със заешки, анален и натиск вълнен вибратор и с масажора.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid е стилен вибратор с пръчици от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави Орхидеята незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Black

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който добавя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Насладете се на нови вълни от удоволствие с този интензивен масажор! Благодарение на специалната форма и мощния мотор отвътре, този Super Power Gun е идеален за тези, които обичат по-мощна играчка. Оставете дълбоките вибрации да ударят правилното място, докато гъвкавата глава се извива според формата на тялото ви. Масажорът може ефективно да намали мускулната скованост и болка, да увеличи притока на кръв и да подобри здравето на меките тъкани на тялото.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    За успокояващи или интимни масажи – самостоятелно или с партньор!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Най-накрая пръчка, която работи под вода!

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалени мускули и стимулиране на ерогенните зони, той със сигурност ще изненада и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand е първият BodyWand, специално проектиран за мъже. Компактният мощен USB акумулаторен масажор разполага с гъвкава шия, която помага за прилагане на повече или по-малко натиск върху желаните зони. Гладките силиконови крилца на включената многофункционална приставка обгръщат тялото и могат да се използват за соло игра, любовна игра или като допълнение към оралния секс. Захранвайте чрез 8 скорости и 20 модела на вибрации, за да се насладите на стимулиращото докосване на леко текстурираната вътрешност на приставката.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Prostate Massager

    Оставете този стимулатор да се завърти в ануса ви, да си поиграе с простатата и да ви покаже рая, наречен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Върховното вибриращо удоволствие, тази невероятна масажна пръчица е акумулаторна и пълна с мощност. Най-здравата пръчка в колекцията PalmPower, PalmPower Extreme има уникална извивка, която позволява по-удобно задържане и вие можете да накланяте главата по време на употреба.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Поглезете простатата си както с вибрация, така и с усещане за галене. 7x P-Stroke може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули