×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand е много мощен масажор с пръчици с елегантен и красив дизайн. Главата на масажора е покрита със силикон с голяма удобна повърхност, която отвежда мощните вибрации към тялото ви. Главата осигурява безпроблемна и ненадмината мощност без дискомфорт на изтръпващата поддръжка. Power Wand е безжичен и презареждаем, така че можете да го носите навсякъде, където пожелаете! Докосни го!

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Purple

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Вдъхновен от най-известния масажор за клитора в света, SILA ви позволява да изследвате нови начини за постигане на кулминация. Включващ широк диапазон от интензитети на звуковите вълни за цялостна стимулация на клитора и устата, която нежно обхваща центъра на вашето удоволствие за прогресивно удовлетворение.

    589 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Всяка усмивка прави света малко по-добър, затова този сладък носител на радост носи името си в чест на доброто настроение навсякъде. Което всъщност не е толкова далеч, когато се появи зад ъгъла при вас с ергономичната си извивка: След като сте се поддали на чара му, той ви съблазнява с гъвкавата си повърхност Silk Touch, приятно извитата форма и спиращите дъха 12 интензивни вибрационни програми.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Trysta Violet

    Насочен въртящ се вибратор на G-точката.

    259 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Purple

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Niva Purple

    Въртящият се на 360 градуса акумулаторен силиконов точков заек (Niva) съдържа 10-функционален, 360-градусов многопосочен въртящ се накрайник за g-точка, 10-функционален вибриращ g-точка и 10-функционални вибратори за клитора. Niva ще задоволи най-съкровеното ви желание.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Най-добрите двойки играят с пръчка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Union Violet

    Почувствайте удоволствие дълбоко в себе си с изкусителното всмукване на Pulse Unions. Проектиран да осигури целенасочена стимулация там, където имате най-голяма нужда, Pulse Union разполага с 5 различни режима на засмукване, идеални за загряване или достигане на истинско блаженство

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Този голям, непослушен заек е замислил много добри пакости! С тласкащ, въртящ се, мърдащ основен вал и мощен стимулатор на зайци ще се чудите кое усещане е най-добро.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Хванете по-голямата картина на оргазъм с миниатюрен женски масажор NEA™ 3. Известен със своя различен флорален дизайн, този малък звяр сега се предлага с още по-широка гама от настройки за удоволствие, вариации по интензитет и модели на вибрация. Той е идеален за соло или двойна игра и е идеална отправна точка за вашето сексуално експериментално пътуване.

    469 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Бес стана още по-добра! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствената грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към g-точката, или навсякъде вътрешно.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Бес стана още по-добре! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствителната грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към г-точката, или навсякъде навсякъде.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nilo Purple

    Точково въртящият се акумулаторен силиконов g-spotrabbit (Nilo) съдържа 10-функционален 360-градусов въртящ се и вибриращ накрайник за g-точка и 10-функционален специален клиторален вибратор, Nilo ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те ново поколение f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Насладете се на сензационното удоволствие от стимулацията на клитора с ръчния импулсен стимулатор Divine Love. Този изискан дизайн има двойни функции. Стимулирайте клитора с умопомрачителната функция, която имитира орален секс или използвайте другата страна с вълнообразна текстура, за да масажирате вулвата с мощни вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно, така че се пригответе за умопомрачителен оргазъм.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sanya Purple

    За жената, която желае върховната финес, SANYA предлага мекота, комфорт и гъвкавост. Неговият луксозен и ергономичен дизайн, съчетан с неговата сила, ще задоволи всички ваши желания. Финесът на неговите вибрации ще ви даде гама от вълнуващите усещания, които ще ви отведат до върха на вагиналното или клиторното удоволствие. Гарантирана тръпка със стил!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Джуно, богинята на G-точката! Juno е най-мекият и елегантен вибратор на G-точката в света, който осигурява мощни дълбоки, ръмжащи вибрации директно към вашите вътрешни точки за удоволствие. Уникалните нискочестотни, тътнещи вибрации на Je Joue са в състояние да пътуват по-далеч през тялото, достигайки до повече вътрешни нервни окончания и стимулирайки целия вътрешен клитор. Джуно наистина е Оргазмен рай!

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Gee Purple

    Постигането на оргазъм в G-точката никога не е било по-лесно! Запознайте се с Le Wand Gee, акумулаторен вибратор, насочен към G-точката, който премахва всички догадки, като доставя дълбоко запълващи усещания.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Obi Purple

    OBI е идеалният масажор за жената, който търси интензивен клиторален оргазъм. Неговият обмислен дизайн, покриващ едновременно клитора, срамните устни и перинеума, ще ви даде широка гама от усещания. Мощните му вибрации ще ви отворят вратите на рая… Щастието ви очаква.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach G с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на вкусна стимулация на клитора и G-точката. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 33 до 64 от общо 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули