×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори пластмаса клитор

Обекти 97 до 128 от общо 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Този мини вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Вибраторът има десет настройки на вибрациите и може да се управлява с бутона за включване/изключване. Може лесно да се зарежда с включения кабел за зареждане.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Перфектен за вашата дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Класическият вибратор с куршуми току-що получи огромно ново преобразяване! Този изключително голям инструмент за удоволствие е акумулаторен и разполага с 3 скорости на вътрешна вибрация, на която можете да се наслаждавате външно и вътрешно. Насладете се на елегантното усещане, докато плавността на вибрациите се плъзга по най-чувствителните ви части, бръмчейки диво, за да ви привлече към кулминацията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover С-образна играчка за двойка с дистанционно управление

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Yellow

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате на себе си или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Това е куршумът, който продължава да дава! Този мощен акумулаторен копринено гладък куршум може да се използва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване, а също така е съвместим с повечето играчки с куршуми, като се плъзга лесно в кобура на много удари, удължители за пениса или масажори за простата! Надстройте сегашния си куршум и се насладете на неограничена игра, която можете да внесете и във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Почистете лесно с почистващ препарат за играчки с нулева толерантност и изплакване с топла вода.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Гледайте как вибраторът за червило Naughty Bits™ Bad Bitch™ хвърля новия ви любим нюанс! Ослепителният златист дизайн на червилото, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Желанието среща дизайна с нашата елегантна и набраздена Bdesired Deluxe Pearl. С 6 функции, този водоустойчив масажор предлага повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Насладете се на кадифените, набраздени контури и използвайте идеално закръгления кръгъл връх, за да погалите сладките си места, където пожелаете.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Запознайте се с това весело и дружелюбно вибриращо пате за масаж, което си играе с вас, където пожелаете. Мощните вибрации дават усещане за релаксация и благополучие, дори под душа или във ваната, защото тази масажна патица е напълно водоустойчива.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Сестра на нашия Bcute Classic, този Bcute Classic Curve идва с обрат. Неговият извит връх е идеално наклонен, за да посочи всички ваши любими места. И благодарение на този уникален дизайн, вие ще изпитате наелектризиращо удоволствие, като намерите най-доброто място. 5 мощни функции правят това дискретно водоустойчиво устройство вашата най-добре пазена тайна. Наслаждавайте се на удовлетворяващия и непорест силикон на този сладур навсякъде и по всяко време.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb е заешки вибратор с технология Pleasure Air. Това включва вътрешен вибратор на G-точката и външна глава за стимулиране на засмукване на клитора, които се комбинират, за да дадат два вида стимулация, както отвътре, така и отвън, за мощни, смесени оргазми. Той предлага 10 нива на засмукване, 3 скорости на вибрации, 7 модела на вибрации и заключване при пътуване. Той е презареждаем и водоустойчив.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Felix Purple

    Този гладък силиконов вибратор със заек има 30 скорости на вибрация, за да ви осигури интензивно ниво на удоволствие, когато пожелаете. Тази красива атмосфера ще погъделичка клитора ви с интензивните си мощни заешки уши. Извитият ствол на вибратора е проектиран да масажира вашата G-точка с уникалната си въртяща се функция вътре в ствола. Играчката е изработена от висококачествен, мек на допир силикон, който осигурява секси, копринено усещане, за да ви остави напълно доволни през цялата нощ.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Комбинация от форма и функция!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Black

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Любовникът на изтънчените хора!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Малкият син вибратор за горещо удоволствие!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Pretty In Pink

    Този компактен, напълно акумулаторен куршум има мощен удар. Опростеност в най-добрия си вид с управление с един бутон, красиво запечатано в копринено гладкото му покритие, тази мини вибрация осигурява 7 различни вибрации с разтърсващи скорости. Неговата нежна извивка и ергономична дръжка предлагат елегантен стил и органична интеграция във всички ваши най-дълбоки фантазии.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Кутията Super Sex Bomb е с привличащ вниманието дизайн, с голям лилав щампа с лък за някои допълнителни празнични детайли. Вътре вашите клиенти ще намерят маншети за китки, вибратор, вибриращо яйце, гъделичкане с пера, розови листенца, маска за очи, вибриращ пръстен за петел за еднократна употреба, лубрикант и свещ за масаж.

    91,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Ние знаем, че класиката винаги триумфира и затова включихме Magny във вашата любима марка еротични играчки, класически вибриращ куршум, но с много модерна нотка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice ще преоткрие вашите оргазми с тройна стимулация. Този вибратор със заек е проектиран да се насочи към всички ваши горещи точки. Дебел, извит ствол осигурява дълбоки масажи на G-точката, докато гъделичкането с мъниста и заешките уши задоволяват другите ви точки на удоволствие за невероятни смесени оргазми.

    199,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gene Purple

    Този елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този интензивен силиконов вибратор със заек има двойни мотори, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Кой знаеше, че удоволствието може да бъде толкова сладко? The Collection vibe е перфектен подарък за вас или вашия любим. Тази атмосфера от ограничено издание ще ви накара да се усмихвате от радост при всяка употреба. Класическият тънък дизайн е тих, дискретен, многоскоростни вибрации, а гладкият корпус ще достави много усещания.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister е перфектната комбинация от вибрация и нова ротационна система, Ultra Wave Motion System. Нова технология за триизмерно въртене, която ще ви накара да се гърчите от удоволствие, чудесна за G-точка и стимулация на клитора. Много мощна играчка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Този вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Бутонът за включване/изключване се намира в долната част на вибратора; задръжте го за няколко секунди, за да стартирате двигателя.

    116,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    С автоматична, ритмична функция за изпомпване за удовлетворяване на вагинално и анално удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули