×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори клитор 2 в 1

Обекти 129 до 160 от общо 316

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложение, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch дарител на радост!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Faust Purple

    Този вибратор и орален секс стимулатор предоставя на потребителя 12 режима на вибрация, както и 12 настройки за облизване за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Black

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никой друг с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, която осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Този тип вибратор е най-новата тенденция в социалните медии и знаем защо. Оборудван с 12 функции за вибрация и 12 функции за облизване, Rose Lover ще осигури незабравимо изживяване. На върха на розата има стимулатор за близане, който ще стимулира интензивно клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горния завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки върха му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Задоволете всяко желание с неуморни тласъци, бързи въртения и вълнуващи вибрации, когато пожелаете – всичко това само в една вибрация: Първият тласкащ механизъм на Eve!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за което е показано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Джобната пръчка е изградена около много мощен вибрационен мотор, излъчващ максимална мощност и не отстъпва на много големи масажори с пръчици. Продуктът има 3 интензитета на вибрация и 4 режима на вибрация, което помага за лесно достигане на кулминацията с предпочитаните от вас настройки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Този вибратор с два мотора ще усетите как главата на вала му се нагрява. Докато нежната топлина се излъчва през вас, неговият извит връх на G-точката и мощният стимулатор на клитора разтриват вашите горещи точки по правилния начин! USB акумулаторен и водоустойчив вибратор за едновременни вътрешни и външни усещания и ще ви достави цялото естествено удоволствие, което заслужавате!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb е заешки вибратор с технология Pleasure Air. Това включва вътрешен вибратор на G-точката и външна глава за стимулиране на засмукване на клитора, които се комбинират, за да дадат два вида стимулация, както отвътре, така и отвън, за мощни, смесени оргазми. Той предлага 10 нива на засмукване, 3 скорости на вибрации, 7 модела на вибрации и заключване при пътуване. Той е презареждаем и водоустойчив.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е изработен от силикон. Красивата любов ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Защото имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият и създадат нови начини за задоволяване на търсенето на жените.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Съблазнително красив и елегантно опростен заек, експертно създаден да изпълни и зарадва желанията, нуждите и желанията на всяко момиче. Изящният дизайн и кадифено мекият силикон обгръщат мощните двойни независими мотори, управляващи прецизно смесени вибрации към тялото и клиторния стимулатор за максимално удовлетворение от всеки пулсиращ цвят на туптящото сърце. Всичко за теб... не всяко момиче заслужава най-доброто.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро стимулиране на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Комбинация от форма и функция!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Black

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Тройният вибратор Thrusting Pearl от Sweet Smile е изискан вибратор за натискане с клиторален стимулатор в дизайн на заек и анален вибратор в дизайн на нежни мъниста. Трите мотора осигуряват интензивна стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 316

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули