×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций допълнително безшумно

Обекти 97 до 128 от общо 367

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Vibe ви позволява да й дадете G-точката с пръст!

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Този ярък, весел жълт вибратор за G-точка от 100% гъвкав силикон е длъжен да накара слънцето да грее за вас.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us е набор от управлявани от приложение носими вибратори с по нещо за всяка двойка. Нежно дразнете и измъчвайте, където и да отидете с вибриращия пръстен за стимулиране Bond и мощната вибрация на бикините Moxie.

    579 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Пълен силиконов вибратор. Фантастична функция за произволен ъгъл на огъване. Мощен, но тих двигател. Устойчив на пръски. 3 режима на интензивност. 4 режима на пулсация.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina 2 Purple

    Най-продаваният вибратор с двойно действие за интензивни удоволствия.

    469 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Копнеете ли за радост, която е неподправена и истинска? Запознайте се с невероятно красив и реалистичен дилдо Silexd с дистанционно управление и мощни вибрации. Сбъднете най-съкровените си мечти, страсти и желания с реалистичен мечтан вибратор!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Жените обичат цветята и всяка жена ще хареса тази роза най-много от всички цветя! Това не е обикновена роза, това е роза, пълна с удоволствие, вълнение и удовлетворение. Венчелистчетата му обграждат тайна дупка, в която вкарвате клитора си и го оставяте да се разтвори със страст от засмукване. Нека клиторът ви цъфти от блаженство!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Тъй като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Със своя компактен дизайн с вид на риба и изтръпващата комбинация от вълни на натиск и вибрации, силиконовият Satisfyer Sugar Rush е идеалният спътник в движение. Двата му мотора са особено мощни.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди тази вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, високо на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и постепенно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ако сте от типа хора, които смятате, че два оргазма са по-добри от един, вие очаквате удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona 2 Pink

    MONA™ 2 е подобрената версия на популярния G-Spot вибратор на LELO, сега със 100% увеличена сила на вибрацията заедно с напълно водоустойчива гъвкавост.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Blue

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Елегантният размер на Ейми ще я превърне в любимия ви масажор. Интелигентният дизайн на Ейми не е нито твърде голям, нито твърде малък. С лека извивка и нейното водоустойчиво силиконово тяло, Ейми нежно се плъзга там, където искате да бъде.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Този елегантен вибратор за G-точка включва ново поколение F1 супер мощен мотор, който вибрира със зашеметяващите 7200 оборота в минута. Той разполага с 10 уникални вибрационни функции (7 вибрационни модела, с 3 различни нива на интензитет), които ще осигурят вида на разтърсващ оргазъм, който всяка жена заслужава.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Black

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 е подобрената версия на популярния G-Spot вибратор на LELO, сега със 100% увеличена сила на вибрация заедно с напълно водоустойчива гъвкавост.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-образен вибратор за G-точка с двойна употреба. Изключително гъвкав и може да се използва по време на полов акт. Изключително гъвкав и регулируем, този стилен вибратор се задвижва от 2 отделни мощни мотора и предлага много ъгли, с които да експериментирате и да получите максимално удоволствие! Завъртете го направо, за да го използвате като традиционно излъчване, или го огънете наполовина за двойна G-точка и стимулация на клитора. 100% кадифен силикон.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Тройна стимулация стимулация за в движение! Този вибратор осигурява тройна стимулация! Тясна топка седи в ануса, вибратор е във влагалището, а върху перлата на удоволствието има стимулатор.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Dream White

    Мекият бял и красив вибратор Dream от марката Vibe Therapy ще изпълни всички ваши мечти.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 367

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули