×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Използването на технология за вакуумно засмукване стимулира вашия клитор като истински орален секс, без да правите директен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Това, което прави този личен вибратор специален, е формата. Голямата глава с този невероятен ръб, който притиска и дърпа G-точката точно... или вие, или вашият партньор можете да я манипулирате и преместите, за да намерите онова сладко място, което ще ви доведе до много мокра кулминация за сравнително кратко време време.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Този напълно водоустойчив вибратор дава тиха, но мощна вибрация и има 7 програми за интензивност. Сензорните бутони стават лесни за използване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Награден с титлата Best Maxi Vibe от списание Women's Health, Lucid Dream No. 14 е наистина сбъдната мечта. Извивката и формата на луковичната глава са специално проектирани, за да доставят невероятна стимулация на G-точката, а тялото е ергономично оформено, за да пасне на извивките на женската анатомия. Мощните многоскоростни вибрации са концентрирани на върха, точно където потребителите могат да им се насладят най-много, а твърдото, но гъвкаво тяло прави идеалното поставяне лесно. Скоростите се контролират лесно с прост диск за въртене в основата.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • BeauMents Doppio Move Purple

    Мощен вибратор за използване от двойки или самостимулация в нов иновативен, лесен за употреба дизайн със супер гъвкави стимулиращи рамена за стимулиране на най-чувствителните части на тялото ви. 3 мощни, безшумни мотора, които можете да използвате както заедно (M1, M2 и M3), така и поотделно (M1 и M2) или (M3).

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Нейният силиконов забавен език беше удобно прибран в чантата й… досега! Тя извади опростения калъф и се усмихна на новата си любима лична играчка. Тя натисна бутона за отопление, за да започне режима на затопляне, което винаги й помагаше да се отпусне. След това тя натисна бутона за захранване - прозвучаха възбуждащи вибрации и люлеещият се език започна да се движи дразнещо напред-назад.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато се свържете с iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, като ви дава уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand е много мощен масажор с пръчици с елегантен и красив дизайн. Главата на масажора е покрита със силикон с голяма удобна повърхност, която отвежда мощните вибрации към тялото ви. Главата осигурява безпроблемна и ненадмината мощност без дискомфорт на изтръпващата поддръжка. Power Wand е безжичен и презареждаем, така че можете да го носите навсякъде, където пожелаете! Докосни го!

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Cici Purple

    Cici има 5 различни режима и 5 интензитета във всеки режим, така че имате 5 x 5 = 25 селекции. Повече начини за изследване. Въпреки малкия размер на Cici, моторът вътре в силиконовото му тяло все още отговаря на най-големите ви желания. 5 различни интензитета, от слаб до силен, кой ви удовлетворява най-много?

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Намерете вашата честота с KURVE; първият в света вибратор на G-точката с възможност за персонализиране. Мистерията на G-точката е разгадана!

    529 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Добре дошли в бъдещето. Нежна симулация на засмукване за по-дълги и по-силни оргазми. Никога не сте изпитвали такова удоволствие!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Purple

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули