×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 389

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    TPR вибратор заек с телесен цвят с два мотора. Едната на върха на ствола, другата вътре в клиторния стимулатор с форма на зайче. Това е прекрасен вибратор с голям накрайник на G-точката и много силен стимулатор на клитора за едновременна вагинална и клиторна стимулация за двойно повече удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Изключително гъвкав за разнообразна стимулация!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde е мощен вибратор за зайци с 10 режима на "потупване" и 10 режима на вибрация. Стволът на вибратора за зайци е оборудван с функция за потупване, която се движи отляво надясно и стимулира G-точката. По-малкият ствол има функция на вибрация и стимулира клитора. Вибраторът има 2 мотора, които се управляват независимо.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus е вибратор, достоен да бъде в семейството на TardeNoche, има двойна система, тоест има 2 мощни мотора, с които да се наслаждавате максимално.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Вибраторът за двойки Zuna е идеалната играчка за двойки, които искат да опитат нещо ново. Той е специално създаден да стимулира и двамата партньори по време на проникване. Вибраторът се носи от партньорката. Тесният край се вкарва вагинално, а другият край докосва клитора. Това осигурява както G-точката, така и стимулацията на клитора.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Компактният Petite Jack Rabbit е перфектният приятел за спонтанни интимни солови забавления или еротични игри на двойки. Мощната водоустойчива вибрация е лесна за използване и може да се похвали с въртене, вибрации и трептящи възторжени движения за върховно оргазмено изживяване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Evolved Petite Tickler Purple

    Тройна 10-скоростна стимулация в мощен малък пакет! Една дебела текстурирана дръжка с възхитително плътна обиколка е изправена пред двойни тънки дръжка, които се разпръскват като въдица, за да ви обгърнат в чисто удоволствие от всички посоки.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Real Body Magic Ram

    Изработен по технология на електромагнитни пистолети! Псевдоним Овен, благодарение на тези 12 функции напред и назад. Стъбла и тестиси vibrantes.Touch приятно подобно на истинска кожа. Мощна вендуза позволява всякакви фантазии. С дистанционно управление.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Изключително мощни вибрации за вътрешна и външна стимулация!

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Berry

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Неговите два мощни мотора ще ви осигурят двойна наслада.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Pink

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате на себе си или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Red

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава еднакво, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Bruno Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Bruno, достъпен вибратор, който гъделичка както външната, така и вътрешната част на вагината! Накрайникът за стимулиране на G-точката е с приятна текстура и умело извит. Ще се влюбите в мекия силикон от пръв допир, както и веднага ще овладеете лесната работа. Направете нещо за себе си и поканете своя вълнуващ приятел Бруно в спалнята си!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 129 до 160 от общо 389

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули