×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори двойна стимулация специален

Обекти 33 до 56 от общо 56

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Partner Box 2

    Партньорската кутия Satisfyer добавя допълнително забавление към правенето на любов: и двамата партньори могат да се насладят на чувствени вибрации с вибратора на двойката Double Joy и пръстена за петел Royal One. И двете устройства за сексуално здраве могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    The Infinity Double Dildo от TOYJOY Designer Edition - Синхронизирани движения за безкрайни оргазми. Този елегантен вибратор с двоен край предлага двойно повече интимно забавление и интензивно удовлетворение! Infinity разполага и с уникални синхронизирани движения, което ви позволява да използвате двата края едновременно за всеобхватно изживяване. Този универсален, гъвкав вибратор има елегантен и огъващ се силует с изпъкнал връх в двата края. Във всеки край има двигател, което означава двойно повече мощни вибрации.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Масажор за двойки с два мотора, които работят в унисон, за да подсилят усещанията и на двамата партньори по време на секс. Гладката, вмъкваща се опашка се носи от жената и доставя удоволствие и на двамата партньори, докато по-голямата горна част носи задоволителни вибрации на клитора.

    529 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Наслаждава едновременно вагината, G-точката, клитора и ануса!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина най-добрият!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Стимулира вътрешните и външните точки на удоволствие!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Мислите, че пръстите са само за начинаещи? Не само за 2-ра база, сексът с пръсти е един от НАЙ-ДОБРИТЕ начини за доставяне и получаване на удоволствие. Alexander Finger Vibe на Pretty Love приема тази недооценена техника на „задната седалка“ и я превръща във форма на изкуство. Тънкият, кух дизайн добавя дължина и размери на пръста ви, докато мощният вибратор в основата извежда играта ви с ръка на следващото ниво.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Kata Purple

    С три 10-функционални мотора F1 от ново поколение и усъвършенствани технологии (И трите мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционно управление): Един иновативен 10-функционален NG F1 Pulse-Wave мотор за вашата G-точка, един 10- функция NG F1 вибриращ мотор за клиторна стимулация и един 10-функционален NG F1 мотор за анална стимулация, със сигурност ще ви донесе до максимални височини на удоволствието във всичките ви ерогенни зони.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Вибраторът Princess Butterfly е висок клас, многофункционален вибратор Tarzan с 2 мощни мотора. Кръглата глава разполага със стимулиращи ръбове, докато отделният стимулатор тип пеперуда ще стимулира вашия клитор и срамни устни. Вибраторът Princess може да се управлява само с един бутон, който ви позволява плавно да преминете през 3 различни настройки на вибрация и 7 модела.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    IZARA, вибратор заек с тройно действие, G-точка с перли, има 10 функции, въртяща се на 360 градуса в много посоки, незасядаща ос, опакована с 5 реда перли. Той също така може да се похвали с 10-функционални вибриращи G-точка и 10-функционални вибратори за клитора. IZARA със сигурност носи страстен удар.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Извит, гъвкав и много мощен за двойно повече удоволствие!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk е колекция, която изразява красота, забавление и сила. Lively е луксозен вибратор с двоен двигател, който съчетава разнообразни елементи на удоволствие за вашето удовлетворение. Докато извитият ствол се върти уникално за невероятна стимулация на G-точката, 3-точковата приставка вибрира за удивителна стимулация на клитора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Само едно докосване на любовта ти е достатъчно, за да ме събори от краката ми цяла седмица - особено ако е с този вибратор с пръсти. Изработен от силикон, той разполага с 3 функции на вибрация и 3 функции на въртене. Използвайте тази секс играчка за експлозивни оргазми за вас и вашия любовник.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Марката VIVE от висок клас означава върховно усещане чрез затруднени иновации! Този най-висок в гамата G-spot Rabbit Vibrator може да се похвали с уникална функция, която ще накара пръстите ви да се свият в екстаз!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand XO Rose Gold

    Понесете вълни от еуфория и постигнете оргазъм на цялото тяло с Le Wand XO - уникален акумулаторен вибратор с двоен двигател, който предлага едновременно вътрешна и външна стимулация.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Марката VIVE от висок клас означава върховно стимулиране чрез непрекъснати иновации! Този най-висок в гамата G-spot Rabbit Vibrator може да се похвали с уникална функция, която ще накара пръстите ви да се свият в екстаз!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Иновативен вибратор със свободни ръце с дистанционно управление за двойна стимулация: анална и вагинална.

    239 лв.

    149,90 лв.

    Неналичен

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Red Revolution Anna Red

    С този троен стимулатор от марката Red Revolution можете да стимулирате 3 ерогенни зони едновременно: вагина, клитор и анус. Anna има 2 мотора за 3 всмукващи функции и 7 вибрационни ритъма, които могат да се управляват отделно. Вибраторът се зарежда с включения магнитен USB-кабел. Изработен от силикон и ABS. Водоустойчив IPX7.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Насладете се на максимална гъвкавост със Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пенис или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 56 от общо 56

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули