×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Задоволете всяко желание с неуморни тласъци, бързи въртения и вълнуващи вибрации, когато пожелаете – всичко това само в една вибрация: Първият тласкащ механизъм на Eve!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за което е показано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Funky Rabbit е забавен, мощен вибратор в ярки цветове. Дизайнът включва клиторален стимулатор в стил заек. Вибраторът е безопасен за тялото, устойчив е на пръски и е изработен от 100% чист силикон. Насладете се на 4 различни режима на вибрация и 3 различни нива на скорост. Отдайте се на удоволствието и вземете Funky!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply има тяло с инжектиран течен силикон unibody, което означава, че течният силикон се инжектира през калъп в едно цяло, без фуги или отвори, няма да намерите онези досадни следи, които обикновено можем да намерим в този тип играчки. Благодарение на това той е и напълно гъвкав, така че можете да го поставите в най-удобната и приятна позиция.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Този вибратор с два мотора ще усетите как главата на вала му се нагрява. Докато нежната топлина се излъчва през вас, неговият извит връх на G-точката и мощният стимулатор на клитора разтриват вашите горещи точки по правилния начин! USB акумулаторен и водоустойчив вибратор за едновременни вътрешни и външни усещания и ще ви достави цялото естествено удоволствие, което заслужавате!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Felix Purple

    Този гладък силиконов вибратор със заек има 30 скорости на вибрация, за да ви осигури интензивно ниво на удоволствие, когато пожелаете. Тази красива атмосфера ще погъделичка клитора ви с интензивните си мощни заешки уши. Извитият ствол на вибратора е проектиран да масажира вашата G-точка с уникалната си въртяща се функция вътре в ствола. Играчката е изработена от висококачествен, мек на допир силикон, който осигурява секси, копринено усещане, за да ви остави напълно доволни през цялата нощ.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Black

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е изработен от силикон. Красивата любов ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Защото имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият и създадат нови начини за задоволяване на търсенето на жените.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Комбинация от форма и функция!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро стимулиране на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Съблазнително красив и елегантно опростен заек, експертно създаден да изпълни и зарадва желанията, нуждите и желанията на всяко момиче. Изящният дизайн и кадифено мекият силикон обгръщат мощните двойни независими мотори, управляващи прецизно смесени вибрации към тялото и клиторния стимулатор за максимално удовлетворение от всеки пулсиращ цвят на туптящото сърце. Всичко за теб... не всяко момиче заслужава най-доброто.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден да създаде спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изискано представяне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствено прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платинен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за която е доказано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Елегантният ствол е покрит с реалистична контурна глава, създаваща автентични усещания (с добавени вибрации).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Black

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще завърши всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямото удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Black

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Pink

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никоя друга с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, което ви осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Ръцете си дават почивка – създадохме Happy Rabbit атмосфера без ръце, с двойна гореща точка. Създаден да осигури едновременно стимулиране на клитора и G-точката, това сензационно копринено излъчване разполага с два двигателя, за да разтърси света ви и да революционизира играта ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Класическият вибратор Stim от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Flexi Fabbit на Dorcel е най-новата ултра-гъвкава играчка, която стимулира клитора и G-точката едновременно. Неговите мощни вибрации и текстурирана повърхност ще осигурят на потребителя моменти на интензивно удоволствие.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Кутията Super Sex Bomb е с привличащ вниманието дизайн, с голям лилав щампа с лък за някои допълнителни празнични детайли. Вътре вашите клиенти ще намерят маншети за китки, вибратор, вибриращо яйце, гъделичкане с пера, розови листенца, маска за очи, вибриращ пръстен за петел за еднократна употреба, лубрикант и свещ за масаж.

    91,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice ще преоткрие вашите оргазми с тройна стимулация. Този вибратор със заек е проектиран да се насочи към всички ваши горещи точки. Дебел, извит ствол осигурява дълбоки масажи на G-точката, докато гъделичкането с мъниста и заешките уши задоволяват другите ви точки на удоволствие за невероятни смесени оргазми.

    199,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Funky Love Vibe е забавен, мощен вибратор в ярък цвят. Дизайнът включва клиторален стимулатор. Вибраторът е безопасен за тялото, устойчив е на пръски и е изработен от 100% чист силикон. Насладете се на 4 различни режима на вибрация и 3 различни нива на скорост. Отдайте се на удоволствието и вземете Funky!

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули