×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори допълнително безшумно двойна стимулация

Обекти 65 до 96 от общо 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Yellow

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате на себе си или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора CELESTIAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с два мотора, като моторът в ствола стимулира вагиналната стена, а другият доставя блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако стане твърде интензивен, можете да контролирате двата мотора поотделно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Black

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Класическият вибратор Stim от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Niva Purple

    Въртящият се на 360 градуса акумулаторен силиконов точков заек (Niva) съдържа 10-функционален, 360-градусов многопосочен въртящ се накрайник за g-точка, 10-функционален вибриращ g-точка и 10-функционални вибратори за клитора. Niva ще задоволи най-съкровеното ви желание.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Осигурявайки всичко необходимо за наистина невероятно усещане, силиконовият заешки вибратор Vibe Therapy Delight със 7 функции всъщност не би могъл да се нарече по друг начин. Наистина е такова удоволствие да се използва.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Не. TwentyOne има 3 функции, всички много различни една от друга, но всички проектирани и създадени за удоволствие. Нека започнем с тази, която всички знаем, вибрационната функция, No. TwentyOne има 10 вибрационни функции, с които можете да изпитате мощни вибрации във вагиналната част на No. TwentyOne.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина най-добрият!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Повече подробности за този продукт очаквайте скороAIMI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина топ на сметката.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Black

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате сам или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Mira Pink

    Въртящият се акумулаторен силиконов заек за g-точка (Mira) съдържа 10 функционални въртящи се перли в стимулатора на g-точката, плюс 10 функционални вибриращи накрайника на g-точката и 10-функционален специален вибратор за клитора, Mira ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те мотора f-1 от ново поколение ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете. дават ви над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nilo Purple

    Точково въртящият се акумулаторен силиконов g-spotrabbit (Nilo) съдържа 10-функционален 360-градусов въртящ се и вибриращ накрайник за g-точка и 10-функционален специален клиторален вибратор, Nilo ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те ново поколение f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Уникалният дизайн на вибратора VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit го прави напълно отделен от другите устройства. Три независимо контролирани мотора от ново поколение F1 с 10 скорости/функция захранват този красиво проектиран вибратор.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Kata Purple

    С три 10-функционални мотора F1 от ново поколение и усъвършенствани технологии (И трите мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционно управление): Един иновативен 10-функционален NG F1 Pulse-Wave мотор за вашата G-точка, един 10- функция NG F1 вибриращ мотор за клиторна стимулация и един 10-функционален NG F1 мотор за анална стимулация, със сигурност ще ви донесе до максимални височини на удоволствието във всичките ви ерогенни зони.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Вибраторът Bound Love Couples е създаден за използване с партньор за възвишено сексуално приключение, но може също така да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи соло секс сесии. Ергономичният дизайн осигурява максимален комфорт и остава неподвижен при всяко движение. Освен вагиналното и клиторното удоволствие, открийте други ерогенни зони самостоятелно или заедно. Love Bound идва с дистанционно управление, което ви позволява да играете с множество вибрационни модели по време на употреба.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Позволете на крилете на тази вибрираща пеперуда да ви отведат до върховете на върховния оргазъм! Напълно оборудван, за да ви даде пърхане както никога досега, този вибратор ще доставя отново и отново! Доставя се с 2 изключително силни F1 мотора, които се съживяват до 5200rpm и 15000rpm в извития връх за перфектна стимулация на G-точката!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Soyo Raspberry

    За жената, която иска всичко! SOYO, със своя внимателно проучен дизайн и мощни вибрации, ще ви отвори вратите на мултисензорното удоволствие. Неговите отличителни настройки на интензитета между долната и горната камера ще ви осигурят перфектен контрол върху вашето удоволствие чрез едновременно насочване към клитора, срамните устни, перинеума и G-точката. Добре дошли в света на множествените оргазми!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Нов модел Gaia 2.0. Секс играчка с двойна стимулация, G-точка и клитор, масажира напълно цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    IZARA, вибратор заек с тройно действие, G-точка с перли, има 10 функции, въртяща се на 360 градуса в много посоки, незасядаща ос, опакована с 5 реда перли. Той също така може да се похвали с 10-функционални вибриращи G-точка и 10-функционални вибратори за клитора. IZARA със сигурност носи страстен удар.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Soyo Black

    За жената, която иска всичко! SOYO, със своя изключително проучен дизайн и мощни вибрации, ще ви отвори вратите на мултисензорното удоволствие. Неговите различни настройки на интензитета между долната и горната камера ще ви осигурят перфектен контрол върху вашето удоволствие чрез едновременно насочване към клитора, срамните устни, перинеума и G-точката. Добре дошли в света на множеството оргазми!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Black

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Нов вибратор се присъединява към семейството на Ünihörn.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Soyo Light Pink

    За жената, която иска всичко! SOYO, със своя изключително проучен дизайн и мощни вибрации, ще ви отвори вратите на мултисензорното удоволствие. Неговите различни настройки на интензитета между долната и горната камера ще ви осигурят перфектен контрол върху вашето удоволствие чрез едновременно насочване към клитора, срамните устни, перинеума и G-точката. Добре дошли в света на множеството оргазми!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand XO Rose Gold

    Понесете вълни от еуфория и постигнете оргазъм на цялото тяло с Le Wand XO - уникален акумулаторен вибратор с двоен двигател, който предлага едновременно вътрешна и външна стимулация.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули