×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори черно

Обекти 33 до 64 от общо 637

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Adjustable Panty Black

    Това вибриращо бельо от Ouch! ще ви накара да се усмихнете повече от всякога. Бельото е меко и еластично и съдържа куршум с една скорост. Насладете се на личната си тайна!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 е второ поколение на нашия мощен регулируем простатен масажор с мощна стимулация на P-точката и перинеума.

    429 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Майната машина за всички поводи!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Skinny G Black

    Добре дошли в стимулацията на G-точката за кльощави! Не всеки с G-точка иска дебела изпъкнала глава – понякога малко под един инч е достатъчна обиколка, за да достигне тази блажена зона. Вибриращ с точната скорост, която желаете от лека до дива, този нежно извит текстуриран връх стимулира тази легендарна жлеза, която може да доведе до най-интензивните оргазми, които някога сте изпитвали! Вземете своя тънък G под вода, тъй като е напълно потопяем и оставете гъвкавия вал да се движи заедно с тялото ви, издигайки удоволствието ви по-високо от всякога.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Golden Moments

    2 висококачествени първокласни играчки на страхотна цена! Тези две най-продавани играчки със сигурност ще бъдат популярни – особено заради страхотната цена. Всестранният комплект за удоволствие за горещо соло или забавление за двойки.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Gia Black

    Търсите свръхмощни вибрации? Този елегантен масажор "две в едно" доставя дълбоки, ръмжащи вибрации, резониращи от главата на масажиращата пръчка, или го завъртете и изследвайте красивите извивки на G спотинг дръжката. Gia има два бутона, които контролират всеки край независимо. Превъртете през 7 функции, за да намерите усещанията, които отговарят на вашите желания. Безжичен и презареждащ се през USB, Gia е проектиран за лесна употреба. Изработен от гладък силикон UltraSilk, безопасен за тялото, без фталат и лесен за почистване.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Balldo Viballdo Black

    След успешно пускане на пазара, оригиналният дизайн на Balldo е актуализиран и Viballdo™ е създаден!

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Измамно мощен масажор, създаден за силна и продължителна стимулация.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 захранващи мотора правят силиконовия Satisfyer Curvy Trinity 4 универсален универсален модел. Доставящото удоволствие може да се използва като вибратор за легнало положение, натиск и G-точка и може да се похвали с интензивни вибрации и пулсиращи натиск вълни.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Специално проектиран за тихи и мощни интимни масажи на тялото, този многофункционален и компактен масажор ще се адаптира към всички ваши нужди. Ергономичен и лесен за боравене, неговите различни режими на вибрация са идеални за облекчаване на мускулното напрежение и в същото време предлагат широка гама от интимни и чувствени удоволствия.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest е вашият водач в свят на чувствени открития. Намерете увереност и контрол по пътя към нови удоволствия.

    91,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Акумулаторният заешки вибратор Greedy Girl съчетава копринен силикон с 36 възможни комбинации на режим на вибрация, за да достави невероятни оргазми.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Открийте The Vibe 2, пръстен за петел и простатен стимулатор в едно! Vibe 2 е идеален за самостоятелно приключение или с вашия партньор. Просто поставете еластичния силиконов пръстен върху скротума и пениса и се насладете на 10 възхитителни вибрации около перинеума, докато вибраторът едновременно осигурява анална стимулация. Този многофункционален вибратор се предлага с безжично дистанционно управление, така че вие или вашият партньор можете да поемете управлението.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Този елегантен и здрав масажор за G-точка е изработен от висококачествен ABS и ще удари точното място за някои необуздани оргазми! Използването на тази дълга 13 см "любовна ракета" е много просто, просто завъртете, за да стартирате, спрете или отворете за смяна на една AA батерия.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave Black

    Благодарение на иновативната си технология WaveMotion, LOKI Wave е най-добрият нов продукт за удоволствие за мъжете, който се извива напред-назад в подканващо движение за най-задоволителен масаж на простатата.

    549 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Това чувствено устройство без пол позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развихрят въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Където страстта среща удовлетворението. Ръчен ударник Arcwave Voy със система за регулиране на стегнатостта и We-Vibe Sync 2 регулируем вибратор за двойки с възможност за свързване на приложения.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Black

    SONA стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен звуков масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Нашата Rrrolling Explosion съчетава мощна вибрация с иновативна стимулираща топка вътре. Иновативната технология, комбинирана с елегантен дизайн, стимулира G-точката чрез прецизна ергономичност, създавайки спиращи дъха оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Този вибратор с вибратор има 8 функции на тласък и режими на вибрация, можете просто да се насладите на щепсела за мъже, стимулиране на тласък или вибрация според вашите предпочитания, или можете да активирате задника на задника едновременно, 8 различни ритъма ви позволяват да изпитате различната интензивност на изживяването на стимулация и секс играчката вибратор с вибратор за двойки. Най-доброто прекрасно усещане.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth доставя дискретно дистанционно насочено удоволствие на простатата и перинеума, за да достави невероятни простатни оргазми!

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy е истинска иновация в мъжкото удоволствие. Гъвкавата глава съдържа първия двигател с масажиращи топки, който се движи нагоре и надолу, за да поглади простатата с най-голяма прецизност благодарение на вълнообразния си вал. Вторият двигател има въртящи се топки за стимулиране на аналната стена, докато третият двигател е фокусиран върху удоволствието от перинеума. Благодарение на заоблената си форма е гарантирано лесно и меко проникване. Масажорът за простата има 5 режима нагоре и надолу, 5 режима на въртене и 7 режима на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme е вибратор с пръчка за мъже, който може да се трансформира в масажор с пръчка за стимулация на клитора на вашия партньор. Вибраторът с пръчка осигурява 3 интензитета и 5 режима на вибрация. В допълнение, той е оборудван с 2 приставки, които осигуряват още повече възможности. Неговата гъвкава глава и ултра мощен мотор ще предложат уникални усещания.

    369 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Заешки вибратор, който предизвиква трептящо движение, популярно известно като „ела тук“. Trigger е осцилиращ масажор, признат за един от най-иновативните, не само по отношение на дизайна, но и на неговата функционалност, гъвкавост и мощност.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Let It Bead Black

    Ще има отговор...на вашите желания...Let It Bead! Изследвайте аналната игра и засмукването на клитора с тази двустранна наслада, създадена за удоволствие. Най-съвременният край на клитора за засмукване доставя мощни оргазми. Обърнете играчката и изпитайте нови усещания от набора от множество ръмжащи вибриращи мъниста. Укрепете хватката си с текстурираната дръжка, преди да изпробвате бутона Turbo Mode, който незабавно изпраща перлите до максималната им скорост.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    EXTREME от HIDDEN DESIRE представя уникална колекция от анални принадлежности, специално създадени за тези, които се осмеляват да прокарат границите на удоволствието. ANAL POWER VIBRATOR е умело изработен за гладко вкарване и интензивно, дълбоко проникване.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    EXTREME от HIDDEN DESIRE предлага уникална колекция от анално оборудване, специално изработено за тези, които се осмеляват да прокарат границите на удоволствието. BEADED ANAL POWER VIBRATOR е експертно проектиран за гладко вкарване. След като се сгушите дълбоко вътре, активирайте невероятно мощния двигател и се предайте на интензивните, тътнещи вибрации, които ще ви насочат към експлозивен оргазъм.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Двумоторният вибратор за масаж на простатата SVAKOM Vick с дистанционно управление е мощен и луксозен масажор, специално предназначен за двойки. Двата отделни мощни мотора осигуряват вътрешна и външна интензивна стимулация. Той е перфектен масажор за G точката и клитора, както и с идеалния ъгъл за стимулация на простатата.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Извит за насочване към P-точката или, при жените, за достигане до G-точката, този анален масажор разполага и с изпъкнала крушка за вашето вътрешно удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 637

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули