×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори безжичен

Обекти 97 до 128 от общо 439

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Отдайте се на проникващо удоволствие с този тласък и вибриращ вмъкващ се вал! Изработена от първокласен силикон, тази копринено гладка дръжка има 7 различни режима на натискане, които ви проникват по-дълбоко, докато сте поставени! Към дръжката е прикрепен къс кабел, водещ до кръгла силиконова топка, където можете да включвате и изключвате играчката или да я зареждате.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Първият треньор по секс-фитнес. Екипът на Gballs 2 е група от международни предприемачи, изследователи, дизайнери, инженери и здравни специалисти.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ е типичната анална тапа, малък, но мощен вибратор с гладка, заострена глава и гъвкава основа за лесна употреба и целенасочено удоволствие. Покрит с мек силикон, водоустойчив и презареждаем, Ditto+ прави всичко, от което се нуждаете – и добавя още едно ниво на удоволствие за всеки тип тяло.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA021-M Wildolo Dragon Wolf Fat Realistic Girthy Massive Colorful Dildo Vibrator with App 21.5cm Turquoise

    Wildolo е марка от висок клас, посветена главно на новостите, висококачествени и високотехнологични вибратори.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Vibrating Ass Thruster е най-модерната безжична вибрация за анално тласкане, която някога сме проектирали! На пръв поглед може да сбъркате дискретния цилиндър с обикновен Bluetooth високоговорител, но след като развиете капака и прикрепите затоплящия вибратор и основата на вендузата, ще сте готови за диво каране! Със седем невероятни модела на вибрации и седем вълнуващи режима на тласкане, от които да избирате, възможностите за удоволствие са безкрайни!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Rimming Hero Black

    Масажор за простата, въображаемо и интелигентно проектиран за двойна оргазмена стимулация. 2 мощни мотора с 10 вибрационни функции осигуряват вълнуваща стимулация на простатата и перинеума, докато трети мотор с 3 скорости и въртящи се перли осигурява изключително усещане на ануса.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се е чувствал толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Nora Vibrator

    Оригиналният Bluetooth заешки вибратор.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    С функция за затопляне, въртене и вибрация!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Търсите нещо, което ще предложи пълно внимание на вас и вашите чувствителни зони? Този прекрасен вибратор от Paloqueth е тук, за да ви достави абсолютно удовлетворение и спиращо дъха удоволствие. Може да вибрира и с 9 режима на вибрация в гениално оформената основа ще дразни клитора ви, но това не е всичко, тъй като може да вибрира и в 3 режима, а G-точката ще се погрижи за напрежението. Готови сте за вълнуващи усещания!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Оставете диджея да завърти пътуването. Club Vibe 2.OH на OhMiBod ще ви отведе до дестинацията...

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us е набор от управлявани от приложение носими вибратори с по нещо за всяка двойка. Нежно дразнете и измъчвайте, където и да отидете с вибриращия пръстен за стимулиране Bond и мощната вибрация на бикините Moxie.

    579 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote е усъвършенстван дистанционно управляван масажор за простатата с 20% повече мощност и два мотора в основата и висока за стимулация на перинеума и простатата. Неговият характерен шведски дизайн идеално пасва на всички анатомии, докато по-широката гама от настройките на вибрациите осигурява повече място за игра за интимно изследване.

    569 лв.

    439 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Когато искате да издигнете аналната си игра на следващото ниво, Anal Fantasy® Elite Collection е най-добрият избор за висококачествена анална възбуда и игра на простатата. Изработена от нашия ултра-хигиеничен Elite Silicone™, колекцията Elite е безопасна за тялото, без фталат, без латекс и е създадена да играе силно. Използвайки най-новата USB акумулаторна технология, щепселите и сондите от Elite Collection са ергономично проектирани за максимален комфорт и гарантирано удовлетворение. Идеална за всеки пол, унисекс колекцията е пълна с умопомрачителни функции, които предлагат невероятна тръпка и експлозивни резултати!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Тази красива нова анална играчка ще накара тази плячка да потрепери с натискането на един бутон! Оставете удоволствието да поеме контрола с този лесен за използване дистанционно управляван, акумулаторен вибратор за простата! Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Най-новото попълнение към семейството на Revo се възползва от пръстен с двоен петел, за да ви държи по-здраво и по-дълго!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bill Purple

    Ако нещата са се охладили малко в спалнята, Бил е това, от което се нуждаете. Стимулатор на двойки с нещо различно. Този стимулатор за двойки, в допълнение към 12 вибрационни функции и дистанционно управление за повече комфорт, има допълнителен стимулатор за клитора със заешки уши, който ще ви остави без думи.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Sync Lite е интуитивен вибратор за любопитни двойки, които искат да задълбочат връзката си. Плавен и лесен за използване, Sync Lite е идеалният начин да започнете вашето приключение с вибрации без ръце, на които и двамата можете да се наслаждавате.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Копнеете ли за радост, която е неподправена и истинска? Запознайте се с невероятно красив и реалистичен дилдо Silexd с дистанционно управление и мощни вибрации. Сбъднете най-съкровените си мечти, страсти и желания с реалистичен мечтан вибратор!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направите най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има приятна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционното управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Sync е оригиналният вибратор на двойката, който промени играта за споделено удоволствие. Регулираната кройка максимизира удоволствието и комфорта, като насочва към G-точката и клитора. Sync остава удобно на място, дори когато смените позициите по време на секс.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ние ви даваме причини защо сме тук и защо стартирахме марка за всеки и за всеки начин на живот.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo е марка от висок клас, посветена главно на новости, висококачествени и високотехнологични вибратори.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Притежавайте удоволствието си с Dual Rider™ Remote Control Thrust & Grind, масажор с двоен мотор с дистанционно управление, създаден за любов към себе си и изследване. Насладете се на сетивата си с 12 функции на интензивна вибрация, мощен 3-скоростен задвижващ вал и интимно оребрен дизайн, достоен за смилане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Сега можете наистина да се ЗАБАВЛЯВАТЕ с вашия телефон! Изживейте най-доброто технологично забавление с напълно ново усещане.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Wonderlover на Love to Love нарушава всички правила благодарение на двете си суперсили: размахващия се дизайн и екрана с подсветка. На тъмно или през деня дизайнът на LED подсветката, колкото естетичен, толкова и практичен, ви позволява да видите в кой режим се намирате от пръв поглед.

    379 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 439

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули