×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори безжичен за жени

Обекти 97 до 128 от общо 209

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифициран за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ е проект за използване с партньор по време на секс. Тя получава мощна стимулация на клитора и G-точката си и заедно вие двамата споделяте настроението.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL е вибратор за двойки, както за нея, така и за него. Специалната му форма позволява и двамата членове на двойката да бъдат стимулирани със зрелищни вибрации по време на секс. Жената носи вибратора по време на секс, така че да стимулира не само G-точката и клитора, но и пениса на партньора. По-тънкият край на тази доставяща удоволствие сексуална уелнес играчка първо се вкарва във влагалището, а по-големият край се поставя върху клитора.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun White

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един в вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват поотделно - чрез контролния панел или чрез Bluetooth приложението. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерение: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствие и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Запознайте се с Candy на Magic Motion; Вашият клитор е най-голямото удоволствие! обичаш ли сладко Просто не можете да устоите на вашата корекция на Candy по време на дълъг работен ден?

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Този изключително красив вибро-куршум осигурява двойно повече стимулация – не само може да ви достави вагинално удоволствие, но също така може да достави удоволствие и на клитора ви със своето стимулиращо рамо. Можете да избирате от 4 режима на вибрация в 4 скорости.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ вибратор е реалистичен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY и се характеризира с високо качество. Благодарение на неговата всмукателна основа, можете да поставите вибратора върху равна повърхност и да се насладите на неговите естествени детайли и дълбоки, стимулиращи вибрации напълно свободни ръце. Предпочитате да играете заедно? Това също е възможно! Този вибратор е съвместим с презрамка.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато се свържете с iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, като ви дава уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Passion

    Нашият анален вибратор Hot Passion със своя обемист ствол стимулира простатата със силни вибрации и стимулираща топлинна функция. Меката силиконова повърхност ви кара да се движите със своето меко докосване и естествено усещане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 209

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули