×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 50 от общо 50

  1. 1
  2. 2
  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Двойна и тройна стимулация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Масажорът за двойки Icon Superbe от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и неплашеща, елегантна естетика. Използвайте го за чувствена самостоятелна игра, движете го по ерогенните зони на вашия партньор по време на секси масаж на цялото тяло или го плъзнете около тялото на пениса за умопомрачителна двойна стимулация по време на правене на любов.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Универсалният приятел за вашите бикини!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Запознайте се с Player One и открийте най-добрия оргазъм. Благодарение на своя ергономичен дизайн и двоен мотор, той осигурява перфектна стимулация на простатата и перинеума за мощно изживяване. Играйте соло или дуо с дистанционното управление. Закръглената му форма е проектирана за лесно поставяне, докато гъвкавата му основа осигурява оптимален комфорт по време на употреба. Вашата игра, вашите правила.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Разгледайте простатния масажор Mustang, самостоятелно или заедно с вашия партньор. Простатата е мъжката версия на G-точката и нейното стимулиране има множество сексуални ползи. Прилагането на натиск върху простатата укрепва и удължава ерекцията на пениса и дори може да създаде умопомрачителен оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Ексклузивният Panty Vibrator от 40 Years има изпъкнал, треперещ ствол във формата на пенис и вибриращ клитор, стимулиращ с деликатни, стимулиращи точки.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Много гъвкав RC C & G-Spot вибратор от Sweet Smile с голям набразден връх на G-точката и широка основа в перфектна анатомична форма за стимулация на клитора и перинеума. Вибраторът е изработен от силикон и е покрит с кадифено мека текстура. Това означава, че се поставя много лесно и се усеща изключително приятно, когато се носи (вътре в слиповете).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Искате ли да се забавлявате максимално? Опитайте тройна стимулация с тази удобна играчка от марката Paloqueth. Средната част се плъзга във влагалището, където ще стимулира g-точката с вибрации, докато закачалката, образувана от топчетата, ще радва ануса. След това третата част ще се погрижи за клитора и няма да имате друг избор, освен да се поддадете на интензивни оргазми.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Иновативен вибратор със свободни ръце с дистанционно управление за двойна стимулация: анална и вагинална.

    239 лв.

    149,90 лв.

    Неналичен

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set Purple

    Защо трябва да играете сами, ако партньорът ви може да играе с вас?

    1 069 лв.

    669 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 50 от общо 50

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули