×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций безжичен

Обекти 97 до 128 от общо 259

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus осигурява на потребителя както вибрация, така и електрическа стимулация едновременно. Не изисква допълнителен източник, тъй като изтръпва и пулсира сам. Homunculus е оборудван с 12 режима на вибрация и 5 нива на електростимулация. Вибраторът може да се управлява през вашия мобилен телефон чрез Bluetooth.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, надуваема анална тапа

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax

    Нашият анален вибратор Heat-Climax със своя обемен кръгъл връх ви глези със стимулираща загряваща функция и силни вибрации. Съблазнително гладкият силикон го прави идеалното естествено продължение, което да събуди вашия плам!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифициран за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Няма нищо толкова еротично от усещането за едновременна стимулация на простатата и пениса, а тази играчка доставя тази необикновена комбинация с мощни вибрации и топлина! Гъвкавият силиконов ствол е проектиран да се извива към вашата простата с нагрят връх, който масажира P-точката по изкусителен начин, докато текстурираният пръстен на пениса върши своята магия със собствените си вибрации. Използвайте дистанционното управление, за да се насладите на игра със свободни ръце или партньорска игра, цялата играчка е напълно потопяема.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug е чувствена силиконова играчка, създадена да ви улесни във вълнуващото анално и простатно удоволствие. Елегантната каишка за дистанционно управление управлява 12 мощни вибрационни функции с интензивно синхронизирано въртене, тласкане и два мощни мотора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 259

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули