×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори безжичен анално

Обекти 33 до 64 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax+

    Със своя извит стимулатор, Heat Climax + стимулира както простатата, така и чувствителната тъкан на перинеума. Два мотора активират силни вибрации, а загряващата функция на силикона гарантира реалистични усещания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулация на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, надуваема анална тапа

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax

    Нашият анален вибратор Heat-Climax със своя обемен кръгъл връх ви глези със стимулираща загряваща функция и силни вибрации. Съблазнително гладкият силикон го прави идеалното естествено продължение, което да събуди вашия плам!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Изработен от силиконова коприна, този вибриращ донг за дистанционно управление е целият пакет! Фалическата глава и изваяните вени изглеждат и се усещат като истински, докато вие вибрирате от 7 модела, които бръмчат на 3 нива на сила, за общо 21 функции на вибрация!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley е розов вибратор за простата, който е перфектно изваян, за да работи с контурите на вашето тяло и благодарение на компактния си размер приляга плътно в дланта ви. Гъвкавият вълнообразен дизайн има леко извита реалистична глава, която позволява лесно поставяне и удобно носене.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Подарете си часове стимулация на простатата, докато тренирате дупето си да държи щепсела на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство и искат също така да изградят издръжливост за доене на простатата.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Няма нищо толкова еротично от усещането за едновременна стимулация на простатата и пениса, а тази играчка доставя тази необикновена комбинация с мощни вибрации и топлина! Гъвкавият силиконов ствол е проектиран да се извива към вашата простата с нагрят връх, който масажира P-точката по изкусителен начин, докато текстурираният пръстен на пениса върши своята магия със собствените си вибрации. Използвайте дистанционното управление, за да се насладите на игра със свободни ръце или партньорска игра, цялата играчка е напълно потопяема.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Passion

    Нашият анален вибратор Hot Passion със своя обемист ствол стимулира простатата със силни вибрации и стимулираща топлинна функция. Меката силиконова повърхност ви кара да се движите със своето меко докосване и естествено усещане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iker Black

    Два мотора за едно невероятно високо. 7 режима на вибрация? 11 вибрации, достъпни чрез приложение) с 5 нива на интензивност в единия край плюс 5 пулсиращи режима в другия край, за да революционизирате вашия оргазъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Два мощни мотора предлагат 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата и перинеума. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. Играчката е USB презареждаема и устойчива на пръски. Дистанционното управление е USB презареждаемо и водоустойчиво.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone dragon е стилен вибратор, специално разработен за оптимална стимулация на простатата. Изработена е от мек силикон и има оребрена част за допълнителни усещания. Играчката има и масажор в долната част, който масажира перинеума по време на използване. И в двете точки на стимулация има отделен мотор, който има 7 различни настройки на вибрациите.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули