×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори стимулиращ гладкo 5 - 9,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 181

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Кой не иска собствената си секси тайна? Тя се изчерви, докато носеше HER Finger Vibe на пръстите си за вибриращ масаж на зърната й, преди да го пъхне в дантелените си бикини. Коприненият, гладък силикон леко се затопли до телесната й температура. Тя закрепи гъвкавите презрамки около външната страна на бикините си и нагласи удара на мотора удобно към клитора си.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    One Speed X-basic Mini Bullet

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Това очарователно сърце е най-добрият подарък за двойки. Вибраторът с 10 скорости е акумулаторен, има мощен мотор и е изработен от медицински силикон.

    132,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Black

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но сдържани звукови вълни, за да стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие надгражда последната, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Предизвиквайте изключителна възбуда и стигнете до блажен завършек с Heavenly Massage, елегантен и миниатюрен вибратор с куршуми.

    41,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Представяме ви Vesper: първото в света луксозно презареждащо се колие с вибратор.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Открийте силата на малкия син куршум! Напълно акумулаторна, тази копринено гладка мини-вибрация се вписва в повечето мъжки играчки, които използват куршуми, и може да се ползва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване. Неговият тариран връх ви дава прецизна прецизност, където искате най-много, и можете също да го носите във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Насладете се на безкрайна игра с суперирорния куршум, който се почиства лесно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Bullet Red

    Премиум продукт на ненадмината цена!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Вибраторът за двойки Zuna е идеалната играчка за двойки, които искат да опитат нещо ново. Той е специално създаден да стимулира и двамата партньори по време на проникване. Вибраторът се носи от партньорката. Тесният край се вкарва вагинално, а другият край докосва клитора. Това осигурява както G-точката, така и стимулацията на клитора.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    OMG Bullet е забавен, флиртуващ и създаден за възможно най-доброто ви удоволствие! Малък по размер, но с голяма мощност, този ултра-гладък силиконов куршум има удобен единичен контрол за управление на 20 режима на вибрация, които удовлетворяват и доставят удоволствие. Включете куршума, захранван от USB, и поставете заострения връх навсякъде, където искате да се насладите на страхотно удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутона.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, задоволителни тези, които се наслаждават на удоволствието при търсене. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Почувствайте очарованието, което доставя плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате като оргазъма да се разцъква и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Почувствайте очарованието, което доставят плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате как оргазъмът ви разцъфтява и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Ултра-женствената Butterfly Kiss е най-доброто средство за чувствено удоволствие за нея. Многоскоростният, мощен стимулатор е супер мек и деликатно извит, за да възбуди, масажира и стимулира вашите интимни сладки точки. Използвайте го, за да изследвате най-смелите си фантазии и еротични мечти.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 181

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули