×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори стимулиращ гладкo 4 - 4,9 cm

Обекти 33 до 64 от общо 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Акумулаторна пръчица Adam and Eve Intimate Curves от Evolved Novelties. Изпитайте цялата сила на масажор в пълен размер в луксозна и лека опаковка. Тази акумулаторна глава от силиконови пръчици се огъва, за да насочи вашите сладки точки с 10 функции за интензивна вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Кажете здравей на Hydra, вибраторът с 3 мотора, който ще ви остави без думи. Както вече казахме, Hydra разполага с 3 мощни мотора за своите 3 мощни функции. Една от тях е тази, която всички познаваме и обичаме, функцията за вибрация и ни повече, ни по-малко от 7 режима, от тихо гъделичкане до земетресение на удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys The Hammer Pink

    Силно текстуриран вибратор, с ясно изразена глава, гъделичкащ клитор във формата на заек и контролирани от бутона нива на интензивност на мощността.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Разработен за стимулиране и максимизиране на женския оргазъм. Този мощен фантастичен вибратор има извивка, която заедно с края му, удължаващ ъгъла на влизане, предлага уникално изживяване за всяка жена, която иска да стимулира ерогенните зони като G-точката, превръщайки достигането на оргазъм в просто разходка. . DION е произведен в галактически финиш, който привлича вниманието на всеки, който иска да разчупи утвърденото и да придаде нов облик на скритото от него чекмедже.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Елегантният Trinity от колекцията Caresse by TOYJOY е усещане за тройно удоволствие, което осигурява не веднъж, не два пъти, а три пъти невероятното удоволствие. Дизайнът има елегантен ствол, мощен стимулатор на клитора и секси гъделичкане на задната врата; което означава, че шикозният Trinity наистина покрива всички ваши горещи точки!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с добавено контуриране, за да ви даде експлозивно удоволствие, което ще ви накара да искате още и още.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    MiSS Bi – DER Vibrator съчетава феноменална стимулация на клитора с възбуждащи вибрации директно върху вашата G-точка. Двата отделно регулируеми мотора гарантирано ще ви отведат до вашата кулминация!

    299 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid е стилен вибратор с пръчици от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави Орхидеята незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Дълбока тътнеща мощност.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Temptasia Trixie забива вибратор

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Презареждаща се пръчка Vibe от серия Elegant с кадифено мека текстура. 15 различни режима на вибрация с натискането на един бутон, които осигуряват чисто масажно удоволствие, идеално за всеки потребител – има както нежни вибрации, така и интензивни пулсации. Масажната пръчка е много лека и пасва идеално на ръката, което означава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Смеем да не дойдете грандиозно с LOKI Wave™ 2, ново поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е сбъдната мечта за онези, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да отключите нови тайни на оргазма, като използвате повече настройки за удоволствие за несравнима игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Вибраторите с пръчици често са големи и тежки, но Aida е всичко друго! Този компактен вибратор има 10 настройки на вибрация за най-добра стимулация. Масажорът с пръчици Aida предлага удобен захват и може да се управлява с една ръка. Вибраторът също е водоустойчив и може да се използва под душа и във ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    iVibe Select iWand издига класическия масажор с пръчка от щапелна кутия за играчки до многоизмерен инструмент за удоволствие. В допълнение към 7-те вибриращи и пулсиращи модела на масаж, предназначени за оптимално възбуждане, силиконовата iWand разполага с нежен затоплящ ефект, който бавно загрява главата на силиконовата пръчка до приятна, безопасна за тялото температура. iWand може да се използва с режимите на затопляне и вибриране, активирани заедно или един по един.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Real Body Magic Ram

    Изработен по технология на електромагнитни пистолети! Псевдоним Овен, благодарение на тези 12 функции напред и назад. Стъбла и тестиси vibrantes.Touch приятно подобно на истинска кожа. Мощна вендуза позволява всякакви фантазии. С дистанционно управление.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 е новият по-малък масажор с щепселна пръчка от DOXY. DOXY Number 3 е по-лек за задържане и по-лесен за маневриране. По-малката глава позволява на потребителя да насочва вибрациите по-точно към желаната зона на контакт и е по-малко натрапчива, което улеснява играта на двойки.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Стимулаторът Monica Wand от колекцията Prestige на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, копче във формата на скъпоценен камък, здрава дръжка, заоблена глава и гъвкаво гърло. Monica има мощен мотор, който предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Многоскоростен вибриращ 6-инчов донг.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Неговите два мощни мотора ще ви осигурят двойна наслада.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Почувствайте се заредени с удоволствие по 36 различни начина, революционизирайки начина, по който се наслаждавате на личното си време с Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Уникалната функция ''Power Boost'' осигурява 10 секунден взрив на максимална вибрация при команда. Изваян връх с реалистична форма. 8 уникални и мощни скорости и функции. Здравата основа на вендузата се закрепва плътно към всяка равна повърхност за игра без ръце. Уникалната функция ''Power Boost'' осигурява 10 секунден изблик на максимална вибрация при команда. Изваян връх с реалистична форма. 8 уникални и мощни скорости и функции. Здравата основа на вендузата се закрепва плътно към всяка плоска повърхност за игра без ръце.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули