×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций 4 - 4,9 cm

Обекти 97 до 128 от общо 171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    СУПЕР МЕК СИЛИКОН, 7 функции на вибрация, 5 нива на контрол на скоростта, памет, водоустойчив, USB презареждаем

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от главата до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Вибраторът Gold Dicker от колекцията Get Real от TOYJOY е брилянтен вибратор в златист цвят с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този златен доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Време е за вашето удоволствие и д-р Итън е готов да ви заведе на пътуването на живота ви! Той има 7 мощни функции за движение, които движат тялото във вас за перфектна стимулация на G или P точка и несравними усещания.

    419 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Намерете вашата честота с KURVE; първият в света вибратор на G-точката с възможност за персонализиране. Мистерията на G-точката е разгадана!

    529 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat използва технология за ритмично "тупване", за да стимулира вашата простата за разлика от всякога. Насладете се на удовлетворяващите усещания, комбинирани с многофункционален масажор за перинеум за двойна стимулация. Beat извежда играта на простатата на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realistixxx RealThing 22,5cm

    Реалистично съблазняване!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Класическият качествен тънък вибратор от колекцията Get Real от TOYJOY е вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има тънък, леко извит ствол, който без усилие ще ви изпълни с похотливо желание.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за която е доказано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Елегантният ствол е покрит с реалистична контурна глава, създаваща автентични усещания (с добавени вибрации).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister е перфектната комбинация от вибрация и нова ротационна система, Ultra Wave Motion System. Нова технология за триизмерно въртене, която ще ви накара да се гърчите от удоволствие, чудесна за G-точка и стимулация на клитора. Много мощна играчка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Този стимулиращ вибратор с вибрации и мъниста от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има много реалистичен външен вид и осигурява следващо ниво на стимулация със своите въртящи се и вибриращи перли. Благодарение на неговата всмукателна основа, можете да поставите вибратора върху равна повърхност и да се наслаждавате напълно без ръце. Предпочитате да играете заедно? Това също е възможно! Този вибратор е съвместим с презрамка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Класическият вибратор Stim от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Задайте часа, плъзнете Magic Nyx в бикините си и ще се събудите в оргазъм. С новата версия на нашето ПРИЛОЖЕНИЕ можете да управлявате отдалечено интерактивно през мрежата, независимо кога и къде се намирате. А също и други интерактивни функции като управление на игри и музика.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Стилният вибратор с анална стимулация AWAQ.U Vibrator 4 от You2Toys се предлага в модерно лилаво. Неговият мощен мотор осигурява 10 интензивни режима, които вибрират дълбоко.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Wand е всичко, което харесвате в пръчките в удобен персонален размер. #СЪЛАСНИ себе си с копринено гладката силиконова глава, гъвкавото гърло и мощния акумулаторен мотор в емблематична форма на пръчка, която е проектирана да бъде дискретна и готова за пътуване. #НАСЛАДЕТЕ СЕ на 3 шумни нива на вибрация и 4 възбуждащи модела на вибрация с натискането на един бутон. И е водоустойчив за #ЗАБАВЛЕНИЕ под душа и ваната. Доставете си удоволствието, което заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Гамата G-Play [+] е наистина гъвкава за различни приложения. Предлага се в три размера поотделно или като комплект "Трио". Всеки размер разполага с 6 различни вибриращи функции, бавен, среден, бърз, бавен пулс, бърз пулс и ескалиращ. G-Play [+] е изработен от висококачествен силикон и има подвижен мотор. Това прави почистването супер лесно или ако искате да използвате ръкава като невибриращ пръст, можете! G-Play [+] също е водоустойчив и презареждаем.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Разтърсващи вибрации!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на традиционните електромагнитни задвижвания и издига мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Представяме ви Feisty – удрящият вибратор на Pillow Talk, който не познава граници! Feisty е идеалният вибратор за тези, които търсят уникално изживяване. Невероятният вмъкващ се тласкащ вал има 2 скорости и 3 динамични функции на вибрации и тласъци за непрекъснато удоволствие. Насладете се на мекия силиконов материал, който е безопасен за тялото за използване върху всички ваши деликатни зони. Стилната омекотена текстурирана дръжка позволява удобно захващане и лесно маневриране. Той също така е оборудван с подвижна капачка, пълна с ослепителен кристал Swarovski за дискретно съхранение и пътуване/хигиенни цели.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco е дуо вибратор, изработен от мек твърд силикон и ABS с леко гъвкаво, извито тяло и гъвкав клиторален стимулатор. Duo vibe е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. Разполага с 2 мотора, предлагащи силни и дълбоки вибрации, с 3 скорости и 7 ритъма, така че любимата настройка за стимулация на всеки е достъпна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Надуваем вибратор за ценители!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от глава до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Touch Me Red

    Заешкият вибратор Touch Me предлага неограничено удоволствие чрез двойна стимулация. Два мощни мотора галят както клитора, така и G-точката. Разделеният клиторен стимулатор разполага с две рамена за интензивно повишаване на клитора.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Вибраторът Panacea от колекцията Royal Fantasies на Dream Toys е лилав вибратор със стилен акцент в розово злато в основата и прозрачен пръстен за осветяване с червени и сини LED светлини. Панацеята е здрава и стабилна, с 2 мощни мотора, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Красив дизайн за масажи на цялото тяло и точкова стимулация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули