×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 492

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth доставя дискретно дистанционно насочено удоволствие на простатата и перинеума, за да достави невероятни простатни оргазми!

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy е истинска иновация в мъжкото удоволствие. Гъвкавата глава съдържа първия двигател с масажиращи топки, който се движи нагоре и надолу, за да поглади простатата с най-голяма прецизност благодарение на вълнообразния си вал. Вторият двигател има въртящи се топки за стимулиране на аналната стена, докато третият двигател е фокусиран върху удоволствието от перинеума. Благодарение на заоблената си форма е гарантирано лесно и меко проникване. Масажорът за простата има 5 режима нагоре и надолу, 5 режима на въртене и 7 режима на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Търсите правилния, не можете да решите и може би не знаете какво да правите? Ще ви подредим - това е ТОЙ! На пръв поглед е идеално красиво и красиво лилаво. Първият път, когато го използвате, ще бъдете изумени от чувствените и автентични тласъци, вълнуващите вибрации и засмукването на клитора. Това е трио още по-примамливо от 3 ореха за Пепеляшка!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gladys Pink

    С 30 функции на вибрация, тази силиконова пръчица е гладка и заоблена масажираща играчка, която ще бъде луксозен за вас и вашия партньор. Формата е безпроблемно гладка с великолепно силиконово покритие и заоблени контури, които ще масажират страхотно кожата.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% водоустойчив вибратор за споделена стимулация по време на правене на любов или соло игра. Той ще почувства засилените усещания срещу тялото и тестисите си, докато тя се наслаждава на сензационната G-точка и стимулация на клитора. Всеки е победител.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ако сте уморени от типичните играчки, които са на пазара, трябва да опитате Dash 2.0 Softer Tip, последният, но не на последно място, член на семейството Intoyou.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Purple

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Страстно тласка отново и отново!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Вибратор Incantation на марката Vibe Therapy. Този напълно водоустойчив вибратор дава тиха, но мощна вибрация и има 7 програми за интензивност.

    105,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Purple

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit е вибратор със стимулатор на клитора, предназначен за игриво удоволствие. Лилаво оцветеният дизайн е направен от TPE и включва уникално избутващо движение нагоре и надолу на вала.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alston Purple

    Това удовлетворяващо настроение работи като магия! Върхът се накланя напред, насочвайки 12 мощни нива на вибрация точно срещу вашата гореща зона. Копринено гладкият силикон и гъвкавият ствол правят всеки момент пълно блаженство. Този продукт е водоустойчив, така че можете да се наслаждавате по време на душ или вана.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elemental Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The Butterfly Effect

    Носете се като пеперуда на крилете на чистото удоволствие и изпълнявайте едновременно вътрешните си фантазии, избирайки вашето лично ниво на интензивност. С тази уникална играчка, вибриращата пеперуда е освободена от стила си на пръстени за двойки и е поставена в светлината на прожекторите като двойна вибрация, която предлага дълбокото клиторално удовлетворение, което могат да предложат само широкообхватните крила, заедно с многоскоростен вал, който завършва опит.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Този анален стимулатор има като основна характеристика много гъбест и мек на допир благодарение на своята система от двуслоен силикон. С много атрактивен синкав тон, ергономична форма и особено двуслойната си система, Little Rocket осигурява лесно поставяне, като се адаптира идеално към анатомията.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Чисто удоволствие! Натискащ перлен вибратор от Sweet Smile с гъвкав вибратор за клитора и въртящи се перли в ствола за оргазмено удоволствие, което достига дори до G-точката.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 492

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули