×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори непромокаемо гладкo 3 - 3,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    За краткото време, откакто съществува колекцията Pillow Talk, тя се превърна в международен бестселър! Тази продуктова линия изразява красота, забавление и сила, като Sassy е върхът на тези идеали. Мекото, гъвкаво тяло ви помага да откриете всяко свое желание, докато големият връх е извит за оптимално удоволствие от G-точката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Вибраторът за двойки Zuna е идеалната играчка за двойки, които искат да опитат нещо ново. Той е специално създаден да стимулира и двамата партньори по време на проникване. Вибраторът се носи от партньорката. Тесният край се вкарва вагинално, а другият край докосва клитора. Това осигурява както G-точката, така и стимулацията на клитора.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Най-мощният, но най-сладък вибратор за G-точката на всички времена.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Onda използва микророботика, за да имитира усещанията от пръсти, които галят G-точката, с добавен тласък на усещане за бучене, когато пожелаете. Безопасен за тялото, водоустойчив и акумулаторен, Onda е с уникална форма, за да следва извивките на тялото, за да ви помогне да изследвате и да определите своето удоволствие.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Колекцията Impulse E-stimulation е тук, за да зареди с енергия с Intimate E-Stimulator Wand. Този елегантен масажор разполага с 5 функции за електростимулация и 7 функции за вибрация за мощно повишено удоволствие при всяка употреба. Чувствените и добре разположени подложки за стимулация са сигурни, че винаги ще уцелите точното място и ескалират вашето удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичния масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което направи нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да си мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениалната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Изключително удовлетворяваща безжична пръчка, създадена за дълбоко, интуитивно изследване, ергономично очертаната дръжка на Bthrilled Premium е наклонена, за да улесни достигането до всяко приятно място. Експертно проектиран, той разполага с гладка, широка глава, която доставя вълни от цялостна стимулация и врат, който се огъва нежно, за да облекчи нежеланото триене. И с възможност за презареждане през USB, компактен размер и уникална защитна капачка, това е най-удобната пръчка за пътуване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Ултра-женствената Butterfly Kiss е най-доброто средство за чувствено удоволствие за нея. Многоскоростният, мощен стимулатор е супер мек и деликатно извит, за да възбуди, масажира и стимулира вашите интимни сладки точки. Използвайте го, за да изследвате най-смелите си фантазии и еротични мечти.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Разпалете желанието си с Bdesired Deluxe. 6 функции създават съвършена стимулация за многостепенно удоволствие. С гладък дизайн с фини вълнички, този водоустойчив масажор доставя опияняващо вълнение. Насладете се на лесно почистване след игра от нашия непорест силикон и гланцирана ABS пластмаса, докато продължавате да разклащате нещата с натискането на един бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Този изключително красив вибро-куршум осигурява двойно повече стимулация – не само може да ви достави вагинално удоволствие, но също така може да достави удоволствие и на клитора ви със своето стимулиращо рамо. Можете да избирате от 4 режима на вибрация в 4 скорости.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Black

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никой друг с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, която осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch дарител на радост!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули