×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори вагина 3 - 3,9 cm

Обекти 33 до 64 от общо 356

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Quiver от Vibe Couture има пулсираща и избутваща масажна топка в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости на пулсиращата масажна топка и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Гъвкавият заешки вибратор Entice от Vibe Couture има пулсиращ, нагоре-надолу вълнообразен масаж в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости за масаж с пулсиращи вълни и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Gee Purple

    Постигането на оргазъм в G-точката никога не е било по-лесно! Запознайте се с Le Wand Gee, акумулаторен вибратор, насочен към G-точката, който премахва всички догадки, като доставя дълбоко запълващи усещания.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Melanie Purple

    Заешкият вибратор Melanie съчетава стимулирането на g-точката, както и на клитора с 3 малки издатини на малкия ствол на вибратора. Вибраторът за зайци е оборудван с 12 режима на вибрация и 4 тласкащи функции.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Martina от колекцията Cala Azul е луксозен заешки вибратор, специално създаден да стимулира G-точката и клитора едновременно. Благодарение на компактния си размер и ултрамекия си силикон, вибраторът се контролира перфектно. Превключвайте лесно между 10-те настройки на вибрация и открийте любимата си дори във ваната, защото вибраторът е напълно водоустойчив!

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Рон е винаги на място – под което имаме предвид вашата G-точка. Ron е предназначен за интензивна стимулация на G-точката, с 8 програми и 5 различни нива на интензивност. Рон се справя дори под душа и ваната: той е напълно водоустойчив и ще се радва да ви прави компания. Ако Рон се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се върне отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Entice от Vibe Couture има пулсиращ, нагоре-надолу вълнообразен масаж в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости за масаж с пулсиращи вълни и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Извит, гъвкав и много мощен за двойно повече удоволствие!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Страстно тласка отново и отново и вибрира!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Само с едно копринено докосване IVY от TOYJOY ще изпълни вашите желания и ще накара соковете ви да потекат. Открийте пищните форми на всеки артикул, които ще паснат на вашите женствени извивки. Колекцията IVY е естественият отговор на иновативния дизайн на достъпна цена.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Изключително гъвкав Mini Rabbit Vibrator от Jülie за най-добра двойна стимулация: Докато гъвкавият ствол с отличителната си глава интензивно масажира вагината до G-точката, клиторът едновременно е поглезен с изтръпващи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty е проектирана като играчка за превключване, която ви позволява да избирате стимулация на p-точка или g-точка. Клиторната стимулация се достига от топката в края на основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Angelique Purple

    Този вибратор на g-точката има огъващ се ствол, който има 4 махащи функции за стимулиране на g-точката и стимулатор, който е идеален за приятна стимулация на клитора. Вибраторът е оборудван с 12 вибрационни функции.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss осигурява мощна стимулация на вагината и клитора със своя танцуващ пеперуден стимулатор за клитора. Стълбът осигурява интензивен масаж на G-точката. Вибраторът е оборудван с два мощни мотора и има 30 вълнуващи режима на вибрация.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Този дуо вибратор от марката Dinky се нарича Jimmy K. Има 2 мотора, за да превключи удоволствието й на по-висока предавка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва перфектно вашата G-точка, увеличавайки максимално удоволствието ви по време на стимулация на G-точката, проникване и изследване на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерния сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Красив дизайн за стимулация на G-точката!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Вибраторът Princess Butterfly е висок клас, многофункционален вибратор Tarzan с 2 мощни мотора. Кръглата глава разполага със стимулиращи ръбове, докато отделният стимулатор тип пеперуда ще стимулира вашия клитор и срамни устни. Вибраторът Princess може да се управлява само с един бутон, който ви позволява плавно да преминете през 3 различни настройки на вибрация и 7 модела.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Този уникален заешки вибратор включва "смучещ" клиторален стимулатор и мощен масажор на g-точката за интензивен оргазъм. Силиконовият език в горната част на вибратора стимулира клитора по приятен начин. Трите метода на стимулация (ближаване, сукане и вибрация) гарантират интензивен оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Ексклузивният Panty Vibrator от 40 Years има изпъкнал, треперещ ствол във формата на пенис и вибриращ клитор, стимулиращ с деликатни, стимулиращи точки.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Newman Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Newman, невероятен вибратор, който гъделичка както вътрешната, така и външната част на вагината! Ще ви достави наистина интензивно удоволствие благодарение на 30 вибрационни функции. Той има гениална форма за удобно достигане до G-точката, но в същото време извежда чувствителния клитор на показ. Така че направете нещо за себе си и поканете вълнуващия приятел Нюман в спалнята си!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ Inflatable G-Flutter е от продуктовата линия Insatiable G™ на CalExotics, но със специална функция, която със сигурност ще погъделичка въображението ви. Мощният гъдел е многостранен, за да осигури пълно покритие, дори и в моментите, в които сте заключени в екстаз.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Искрящият Pavé Vivian е копринен масажор с пръчици с ослепителни кристални декорации, чувствено извит ствол и 35 сензационни настройки на вибрация за едно единствено по рода си удоволствие.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Постигането на оргазъм в G-точката никога не е било по-лесно! Запознайте се с Le Wand Gee, акумулаторен вибратор, насочен към G-точката, който премахва всички догадки, като доставя дълбоко удовлетворяващи усещания.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    В същия стил като останалите играчки от Goddess Collection, Atropos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли. Елегантният дуо вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този дуо вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Стимулаторът Luxe Aura осигурява мощни вибрации на G-точката, като същевременно стимулира клитора с засмукване под налягане. Секси и привлекателна, Aura е гъвкава, удобна за пътуване и изработена от луксозен платинен силикон. Акумулаторна.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Неговият мощен двигател с 8 програми за вибрация и 5 програми за e-stim понякога подскача бавно, а понякога прескача бързо през този хълм и после през онзи. Той е проектиран така, че да можете да се наслаждавате едновременно на вагинална и клиторна стимулация. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Нов модел Gaia 2.0. Секс играчка с двойна стимулация, G-точка и клитор, масажира напълно цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Чувствате се малко плодово? Тогава кажете „да“ на този оргазмен банан. Love to Love преразгледа плода на фантазиите на всички, за да ви предложи 100% здравословна версия. Този плод е повече от просто вибратор. Оборудван с мини вибриращ масажор, който го превръща в стимулатор, вие ще кажете „да“ на неговите оргазмени вибрации. Опитайте, без калории е!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Вибраторът с кимащ връх с огъваща се стимулация на клитора от Javida интензивно стимулира вагината с дълбоки вибрации и по-специално G-зоната с мощния си кимащ връх на главичката. В същото време клиторът се радва и на вибростимулатора, който гъвкаво се адаптира идеално към зоната на желание във всяка посока.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Поставя парти в бикините ви: Дизайнът с възможност за поставяне го оставя на място. Можете да носите вибриращите гащи и да се люлеете навсякъде и по всяко време. Носете го по време на тренировка, докато вършите домакинска работа, дори на танци или разглеждане на витрини!

    239 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Вдъхновен от люлката на Нютон, включващ три много мощни мотора, създаващи усещане за пътуващи и зациклящи вибрации отвътре и отвън, което води до върховно крещящо O!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 356

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули