×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 90 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Двойна стимулираща вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy е вибратор, създаден специално за клитора и G-точката. Тя има повдигната овална пръстеновидна текстура върху симпатична глава с форма на лъжица и перфектен ъгъл за стимулация на G-точката, което ви позволява да изследвате собственото си удоволствие. Iris е мека, но здрава, главата е изработена от ултра мек материал, със здравия вграден мотор, силната вибрация ще ви отведе на едно прекрасно сексуално пътешествие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Mini Wanderful е оборудван с мощен мотор, който доставя силни вибрации, като същевременно е тих и дискретен. Гъвкавият врат се завърта, за да се адаптира възможно най-точно към вашата анатомия. С 8 скорости и 20 режима на вибрация за множество комбинации, този мини стимулатор за клитора ще достави максимално удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Ombra Pink

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Ombra има луксозен външен вид, което го прави много секси, а динамичната му форма ще ви накара да достигнете невъобразими висоти на екстаз.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Търсите начин да разнообразите вечерта си на среща? Не търсете повече от този революционен артикул с дистанционно управление, включващ технологията Lock-N-Play™. Дискретно проектиран да се сгуши тихо там, където има значение, и разполагащ с дистанционно управление с голям обсег, вечерта за среща стана много по-пикантна.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва вашата перфектна G-точка, увеличавайки максималното ви удовлетворение по време на стимулация на G-точката, изследване и на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерен сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 е вибратор за G-точка и вибратор със заек в едно. Благодарение на вътрешната жица може да се регулира и накланя по желание. Два мощни мотора галят клитора и G-точката с приятни вибрации.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Запознайте се с Metal Mike, мултифункционалният метален стимулатор, който може да се използва за клиторна, анална и вагинална стимулация, както и за зърна, перинеум и скротум. С дължина от 14,2 cm маневрирането на вибратора е лесно, а формата на топката на върха е чудесна за точкова стимулация. Вибраторът е изработен от метал със силиконово дъно, което включва един бутон за управление на 9 вибрационни ритъма. По време на употреба бутонът ще свети със синя LED светлина. Използвайте Metal Mike във ваната или под душа без притеснения, защото е водоустойчив. Включен е магнитен USB-кабел за презареждане.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Бес стана още по-добре! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствителната грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към г-точката, или навсякъде навсякъде.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Независимо дали става въпрос за зърната, клитора или други области - тесният връх на Twirling Delight винаги удря вашите горещи точки с циркулиращите си вибрации. Освен това е идеален спътник при пътуване благодарение на хигиеничната капачка.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва перфектно вашата G-точка, увеличавайки максимално удоволствието ви по време на стимулация на G-точката, проникване и изследване на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерния сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vush Rose 2 Pink

    Изживейте прилив с Vush! Създайте настроение със свещи и Rose 2 и покажете на себе си любовта, която заслужавате. Той е проектиран с деликатни „венчелистчета“ за допълнително сетивно изживяване и има 5 нива и 5 шарки, подходящи за всеки тип тяло. Този инструмент е малък и гъвкав, но осигурява приятен тътен с прецизни точки, които ще ви задоволят. Можете да го използвате като загрявка или за осигуряване на допълнителни усещания на различни части на тялото. Позволете на Rose 2 да започне вибрациите в спалнята!

    349 лв.

    129,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Нов модел Gaia 2.0. Секс играчка с двойна стимулация, G-точка и клитор, масажира напълно цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand XO Rose Gold

    Понесете вълни от еуфория и постигнете оргазъм на цялото тяло с Le Wand XO - уникален акумулаторен вибратор с двоен двигател, който предлага едновременно вътрешна и външна стимулация.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    319 лв.

    207,90 лв.

    Неналичен

  • Durex Play Pure Fantasy

    Вибраторът Durex Play Pure Fantasy е предназначен да разкрие оргазмичната богиня, каквато винаги сте знаели, че можете да бъдете.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Всяко тяло е различно, затова Flex Bi предлага дълга огъваща се структура вътре в тялото, за да се огъне във всеки предпочитан ъгъл, помагайки ви да постигнете кулминация. Благодарение на дължината и гъвкавата си форма можете да насладите A-точката, G-точката, клитора и ануса.

    309 лв.

    190,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 65 до 90 от общо 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули