×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори 2 - 2,9 cm

Обекти 129 до 160 от общо 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Малките неща са важни и Bmine Classic Curve не е изключение. Това дискретно малко 3-инчово устройство с дефиниран връх ще спечели похвали за достигане до тези невероятно чувствителни места. Насладете се на прецизността и мощността, които този 5-функционален масажор осигурява. ABS пластмаса с непоресто PU покритие прави почистването лесно и тъй като е водоустойчива, можете да се отдадете насаме или... на следващото си приключение.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me е вибратор, който стимулира G-точката и е оборудван с 16 режима на вибрация. Вибраторът е мек и гъвкав, проектиран да стимулира оптимално G-точката и има тънък дизайн за нежно поставяне.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    И двамата можете да се насладите на една вълнуваща играчка с този уникален вибратор за двойки от колекцията Cala Azul! Кръглата страна може да се използва като мастурбатор чрез плъзгане на пръстена около пениса.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    От представянето на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчки от нашите клиенти и техните клиенти, потребителите. Колекцията Romance се характеризира с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Този стимулатор има 4 лесно сменяеми глави, идеални за онези моменти, на които не знаете как предпочитате да се насладите.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Винаги всичко е наред с нашия модерен и минималистичен Bgood Classic. Твърдият, водоустойчив Bgood Classic удря целта всеки път с 5 вълнуващи функции. С натискането на един бутон вие контролирате колко добри или лоши искате да бъдете.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Trimy е вибриращ куршум със силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Създадена да доставя интензивно вътрешно удоволствие, перфектно извитата форма на тази луксозна секс играчка е идеална за масажиране на чувствителната G-точка. Използвайки висококачествен медицински силикон в наситено розово, това излъчване е гладко и кадифено с матово покритие. Предлагайки 30 страхотно различни и стимулиращи вибрационни настройки с безжично управление, всеки път, когато се отдадете на тази играчка, вашето изживяване ще бъде уникално и толкова вълнуващо, колкото и първия път

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Изпитайте интимната наслада и палава радост от Screw Me Higher Vibe. Този закачлив дизайн от колекцията Happiness by TOYJOY може да изглежда сладък и невинен, но съдържа много умопомрачителна сила! Screw Me Higher Vibe е проектиран да направи всеки търсач на приятни усещания блажено щастлив.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Bilie е вибриращ куршум със силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Запознайте се с Duet, многоповърхностен вибратор с куршуми с малки, заоблени, градуирани точки за удоволствие от едната страна и копринено гладка повърхност от другата, за да осигурите множество усещания по цялото тяло.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Насладете се на сензационното удоволствие от стимулацията на клитора с ръчния импулсен стимулатор Divine Love. Този изискан дизайн има двойни функции. Стимулирайте клитора с умопомрачителната функция, която имитира орален секс или използвайте другата страна с вълнообразна текстура, за да масажирате вулвата с мощни вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно, така че се пригответе за умопомрачителен оргазъм.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Много гъвкавият анален вибратор RC Two Spot Massager от Rebel има изпъкнал P-точков връх с жлебове и широка анатомична основа за допълнителна стимулация на перинеума. Покрит е със силикон с кадифена мека текстура за лесно поставяне. Силиконът също така означава, че е удобен за носене и може да се носи и за дълъг период от време.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Изпитайте космическата енергия на Stardust. Комбинирайки цветни кристали, боросиликатно стъкло и мощни вибрации, Stardust е най-добрата елегантност и безкраен екстаз. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Платинен силикон, презареждаем и подходящ за всякакви смазки. Пожелайте си звезда и превърнете мечтите си в реалност.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Перфектен подарък, първа играчка или настроение за пътуване, JAM е златният стандарт за силиконови вибратори с джобен размер.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Колекцията вибратор Etherial Periwinkle

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Изпращане на добро настроение на всички жени. Настройте интензитета по ваш вкус със свободно регулируеми нива на вибрация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Вибраторът Bound Love Couples е създаден за използване с партньор за възвишено сексуално приключение, но може също така да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи соло секс сесии. Ергономичният дизайн осигурява максимален комфорт и остава неподвижен при всяко движение. Освен вагиналното и клиторното удоволствие, открийте други ерогенни зони самостоятелно или заедно. Love Bound идва с дистанционно управление, което ви позволява да играете с множество вибрационни модели по време на употреба.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Акумулаторната джобна ракета Elite има всички характеристики, които направиха оригиналната джобна ракета на Док Джонсън наградена опора и много други. Това е дискретна минивибрация, изработена от здравословен силикон. Този Pocket Rocket Elite е акумулаторен и се предлага с текстуриран силиконов калъф за допълнителни усещания.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Елегантното метално покритие прави този вибратор перлата в короната на всяка колекция. Извитият връх на JEWEL е идеален за вътрешни или външни удоволствия.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Jibbys е вибриращ куршум със силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Обичате вида и усещането на дълъг и тънък вибратор? JAZZIE добавя малко извивки към тази класическа форма, като същевременно ви напомня, че елегантният силует е класика с причина.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Той доставя удоволствие на вагината, G-точката и клитора едновременно!

    216,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby е стимулатор с 8 мощни вибрационни функции и 2 първи интензитета.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Вибро-куршум RC Bullet от Sweet Smile с еластична каишка за изваждане. Тихите, но мощни вибрации (7 режима) могат да се контролират лесно с бутоните на играчката или с безжичното дистанционно управление – също и от партньор, защото има обхват до 10 метра.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Елегантен дизайн и най-високо качество „Произведено в Германия“ се събират на достъпна цена. JOUPIE е тънък и компактен мини вибратор, работещ с батерии, с проста функционалност и вълнуваща настройка на вибрация, програмиран да вълнува отново и отново. Изработен от медицински силикон и снабден с мощен качествен мотор, той е най-тънкият вибратор FUN FACTORY (2,5 cm диаметър). Стимулира самостоятелните потребители и двойки с меко извития си връх, и всичко това без да накърнява бюджета ви!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Това е дискретната мини атмосфера, която се превърна в нарицателно име. Pocket Rocket на Doc Johnson, най-продаваният компактен вибратор, е изграден около малък, но мощен мотор, който осигурява целенасочена стимулация на клитора.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Запознайте се с Vita, уникален куршум с пръчка, чийто заоблен връх е перфектен за доставяне на по-точно удоволствие. Използвайте Vita, за да стимулирате външни точки за удоволствие като клитора и зърната. Със своя връх на пръчка и гъвкава шия Vita може и ще се „огъва“ около всички тела и техните най-ерогенни и интимни части. Със своя безпроблемен дизайн, Vita се чувства страхотно при докосване навсякъде. Позволете на нашите прочути бумтящи двигатели да проникнат в тялото ви по-дълбоко, давайки ви по-богато, по-дълбоко усещане.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Много гъвкав RC C & G-Spot вибратор от Sweet Smile с голям набразден връх на G-точката и широка основа в перфектна анатомична форма за стимулация на клитора и перинеума. Вибраторът е изработен от силикон и е покрит с кадифено мека текстура. Това означава, че се поставя много лесно и се усеща изключително приятно, когато се носи (вътре в слиповете).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с Kyst™ Lips Mini Massager. Мощният мини течен силиконов куршум е пълен с 10 функции на вибрация, пищен връх на устните и гъвкаво тяло.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Изпитайте космическата енергия на Stardust. Комбинирайки цветни кристали, боросиликатно стъкло и мощни вибрации, Stardust е най-добрата елегантност и безкраен екстаз. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Платинен силикон, презареждаем и подходящ за всякакви смазки. Пожелайте си звездата и превключете мечтите си в реалност.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 129 до 160 от общо 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули