×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Търсите правилния, не можете да решите и може би не знаете какво да правите? Ще ви подредим - това е ТОЙ! На пръв поглед е идеално красиво и красиво лилаво. Първият път, когато го използвате, ще бъдете изумени от чувствените и автентични тласъци, вълнуващите вибрации и засмукването на клитора. Това е трио още по-примамливо от 3 ореха за Пепеляшка!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Rockin Dong 21,5cm Flesh

    Реалистичен вибратор от TPR материал. Има проста работа и бързо загрява до телесна температура.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Никога силиконовото покритие не е толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Заешки вибратор, който предизвиква трептящо движение, популярно известно като „ела тук“. Trigger е осцилиращ масажор, признат за един от най-иновативните, не само по отношение на дизайна, но и на неговата функционалност, гъвкавост и мощност.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Останете да бъдете съблазнени от двойната стимулация на този очарователен Satisfyer. Външното извито рамо лежи върху клитора ви и му придава вълнуващ вибрационен масаж. Вторият мотор се грижи за загубата на вагината, а ако искате, можете да се свържете с Hug Me към приложението на телефона си и да го оставите да вибрира в ритъма на любимата ви музика или толкова интензивно, колкото партньорът ви от другата страна на света определя.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Нашата Rrrolling Explosion съчетава мощна вибрация с иновативна стимулираща топка вътре. Иновативната технология, комбинирана с елегантен дизайн, стимулира G-точката чрез прецизна ергономичност, създавайки спиращи дъха оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderlust

    Тази уникална силиконова играчка може да се похвали с мощен масажор с пръчка от единия край и задоволително изпъкнало и нежно извито излъчване от другия. С елегантни контроли за лесен достъп в центъра, тази двустранна форма разтърсва вашия свят отвътре и отвън, с два мощни мотора, които предлагат общо 49 отделни комбинации от скорости и функции! Напълно водоустойчив и потопяем, той е идеалният универсален спътник за баня, който почиства бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Big Boy

    Естествено изглеждащ вибратор с пулсиращи вени. Мек и лесен за плъзгане материал. С многоскоростни вибрации. Размер: 21 см, Ø 4,5 см. Материал: PVC, ABS. Моля, поръчайте батерии отделно: 2 x AA.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Насладете се на "истинското усещане" на мека като кадифе, реалистична кожа с тази невероятно реалистична атмосфера. Прецизно проектиран с ясно изразена глава, изпъкнали вени и свободно висящи топки, супер реалистичните форми, текстури и цветове...

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    THE ULTRA SOFT DUDE е колекция от луксозни вибратори, експертно проектирани от Love toy. Изследвайте всеки инч от The ultra Soft dude dildo. Задоволете се с всяка вена, извивка и изпъкналост на тази точна реплика, която изглежда и се чувства така, сякаш вашите фантазии оживяват

    116,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Никога силиконовото покритие не е било толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit е вибратор със стимулатор на клитора, предназначен за игриво удоволствие. Лилаво оцветеният дизайн е направен от TPE и включва уникално избутващо движение нагоре и надолу на вала.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Когато търсите реалистична атмосфера, която винаги е готова за действие, King Cock Vibrating Stiffy е идеалният избор за максимално удовлетворение! Този реалистичен вибратор е произведен в Америка и разполага с мощен многоскоростен вибратор, който доставя умопомрачителни тръпки. Той е без фталат, безопасен за тялото и се усеща дори по-добре от истинското! Опитайте го под душа или спа и изключите времето за къпане във време за удоволствие.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elemental Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Черен реалистичен вибратор за перфектна стимулация на простатата. Има заострена форма и ви предлага различни режими на вибрация, между които ще се ориентирате с крайното колело. Изработен е от PVC материал и изисква 2 батерии АА, които не са включени.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Насладете се на успокояващи вибрации, където и да отидете с този безжичен мини масажор. Задвижван от шепотно тих двигател, масажорът Mini Wanachi е най-добрият избор за съживяване на уморените мускули.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Елегантният G-Spot вибратор съдържа два най-съвременни F1 мотора за невероятна мощност. Едната разположена на върха, а другата като удължение за двойна стимулация. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират съответно със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Запознайте се с King Dong. 8 инча плътно реалистично удоволствие. Включва многоскоростни регулируеми вибрации, които се излъчват близо до върха на дръжката и здрава основа на вендуза, която също е съвместима с колани. King Dong е направен от лабораторно тестван безопасен за тялото мек TPE.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Чисто удоволствие! Натискащ перлен вибратор от Sweet Smile с гъвкав вибратор за клитора и въртящи се перли в ствола за оргазмено удоволствие, което достига дори до G-точката.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ, тласък и въртящ се вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има реалистичните характеристики на истински пенис, но всъщност може да предложи повече от истинското нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули