×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций 10 - 14,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 247

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser е перфектен за многостранна стимулация на всички ерогенни зони като клитора и зърната: Вибраторът за пръсти е много лесен и интуитивен за използване благодарение на гъвкавия отвор.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с добавено контуриране, за да ви даде експлозивно удоволствие, което ще ви накара да искате още и още.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениталната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Silver

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Преносимото удоволствие от Intense е тук с Lippsy, мини вибратор във формата на луксозно червило.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Този първокласен масажор за простата използва иновативна технология и висококачествени материали, за да ви даде задното блаженство, за което жадувате. Изпитайте мощна вибрация в ануса и срещу перинеума с 3 скорости и 4 функции, с които да играете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Atlas Pink

    Тази елегантна, безпроблемна атмосфера е невероятно лесна за използване. Просто натиснете бутона в основата, за да включите вашата играчка и отново, за да преминете през настройките на вибрацията, има 10 за избор, така че знаем, че ще се забавлявате! Силиконовото тяло има ясно изразена глава, която е специално извита, за да се насочи към вашата G-точка. За да бъде още по-лесно, леко гъвкавото гърло ви позволява да намерите идеалния ъгъл.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Berry

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Onda използва микророботика, за да имитира усещанията от пръсти, които галят G-точката, с добавен тласък на усещане за бучене, когато пожелаете. Безопасен за тялото, водоустойчив и акумулаторен, Onda е с уникална форма, за да следва извивките на тялото, за да ви помогне да изследвате и да определите своето удоволствие.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Бледорозов мини вибратор с две вдлъбнати вдлъбнатини на ствола. Има 7 различни режима на вибрация и може да се зарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 удовлетворява вас и вашите горещи точки със заоблен връх с широка повърхност и особено мощни вибрации. Този вибратор може да се похвали и с интуитивен контрол и приятен за тялото силикон.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Изпитайте страхотна анална стимулация с тази стилна вибрираща тапа за дупе от колекцията Hueman. Щепселът е изработен от мек силикон и разполага с 10 различни настройки на вибрация (4 скорости и 6 модела). Стълбът на задната тапа е огънат за стимулация на простатата и се състои от три перли с различни размери за стимулация по време на поставяне и отстраняване. Почистете старателно задната тапа след употреба с почистващ препарат за играчки и вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Domi Female Attachment

    Женската приставка има рамо за двоен стимулатор на G-точката, четка за клитора и масажор за вулва. Рамото за G-точка е идеалният баланс между гъвкавост, твърдост и извивка. Четката за клитора има гъвкави издатини, които ще изпратят тръпки по гръбнака ви, а масажорът за вулва е идеален за тези, които предпочитат широка стимулация.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    CONTROL Rim Joy е проектиран за върховно удоволствие от римването, като обгръща плътно ултра-чувствителната анална област с топлина и вибрация, като същевременно предлага реалистична орална стимулация. Езикът облизва, обикаля и леко прониква в ануса ви с 2 скорости на вибрация и 5 уникални режима на вибрационни модели за интензивно изпълнение на римминг. Еластичният силиконов ръб може да се отстрани за по-дълбоко изследване на езика.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball е масажор за тяло и вибратор в 1. Вибриращите масажиращи ролки ще накарат цялото ви тяло да изтръпне от наслада, а удобният вибратор ще задоволи всичките ви желания. Освен за доставяне на сексуално удоволствие Fireball може да се използва за отпускане на мускулите и облекчаване на болки.

    309 лв.

    114,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Pink

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia е мощен мини вибратор с пръчка с 10 различни режима на вибрация. Въпреки че двигателят е много тих, вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани от горната част на вибратора. Valencia може да се използва за намаляване на мускулната скованост, осигуряване на приятен масаж или за стимулиране на ерогенните зони. Вибраторът е водоустойчив, изработен от хипоалергичен силикон и лесен за почистване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Матово черен вибратор за простата с дистанционно от Mr. Play от Pretty Love.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 247

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули