×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори клитор 10 - 14,9 cm

Обекти 65 до 96 от общо 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Гъвкави, мощни компактни вибрации, ергономично изработени за максимална производителност. Изработена от копринено гладък силикон, всяка безопасна за тялото вибрация е презареждаема и водоустойчива.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ако обичате да поддържате нещата прости, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 е точно подходящият мини вибратор за вас: Неговият функционален дизайн и лесна работа гарантират, че удоволствието се постига бързо и ефикасно.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Този вибратор за двойка радва и двамата партньори едновременно. Играчката разполага с два вътрешни мотора за целенасочено удоволствие и има 12 режима на вибрация за максимално удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Beau Purple

    Изработен от медицински силикон, разполага с 12 функции на вибрация. Със своя модерен, елегантен външен вид, атрактивен цвят и удобно докосване, той е проектиран да задоволи нуждите на жените. Ергономичният му дизайн е за удобство при работа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Този стимулатор има 4 лесно сменяеми глави, идеални за последните моменти, на които не знаете как предпочитате да се насладите.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Този носител на iF Design Award 2018 разполага с 12 режима на засмукване. Така че можете да искате идеалните усещания за себе си. Освен това разбира тънкости на клитора. Меката уста поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен е от медицински силикон. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Gold

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Сестра на нашия Bcute Classic, този Bcute Classic Curve идва с обрат. Неговият извит връх е идеално наклонен, за да посочи всички ваши любими места. И благодарение на този уникален дизайн, вие ще изпитате наелектризиращо удоволствие, като намерите най-доброто място. 5 мощни функции правят това дискретно водоустойчиво устройство вашата най-добре пазена тайна. Наслаждавайте се на удовлетворяващия и непорест силикон на този сладур навсякъде и по всяко време.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Lady in Red

    Запознайте се с новия си куршум! Изработен от луксозен силикон с гъвкав ствол, този малък, но мощен куршум със 17 функции се огъва според вашите желания! Неговата класическа форма на дръжката се издува леко към върха, а лесното за използване управление с един бутон е удобно поставено в долната част на изпъкналата дръжка, която има фини ребра в основата за допълнителен захват.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Изработен от медицински силикон, той разполага с 12 функции на вибрация. Със своя модерен, елегантен външен вид, атрактивен цвят и удобно докосване, той е проектиран да задоволи различните нужди на жените. Неговият ергономичен дизайн е за удобство при работа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Любовникът на изтънчените хора!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys е вибриращ куршум, който има силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от главата до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден да създаде спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изискано представяне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствено прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платинен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Ръцете си дават почивка – създадохме Happy Rabbit атмосфера без ръце, с двойна гореща точка. Създаден да осигури едновременно стимулиране на клитора и G-точката, това сензационно копринено излъчване разполага с два двигателя, за да разтърси света ви и да революционизира играта ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Kissable Black

    Въпреки че Kissable е тих шепот, ние не можем да гарантираме, че ще бъдете. Kissable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. При пълно зареждане ще издържи 60 минути. Kissable е 100% водоустойчив - това означава, че можете да се върнете към използването на вашата душ слушалка за това, за което е създадена. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Kissable лесен за почистване.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen предлага уникалния Soft-Touch Silicone на iroha на всички в ново изискано, преносимо тяло, захранвано от батерии. Редици плисета украсяват външния силикон с дълга форма, която е лесна за хващане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Скрито под неговата копринено гладка външност от медицински силикон се крие несравнимо родословие. Заобленото горнище на BRILLIANT е идеално за стимулиране на малките ерогенни зони. Магнитният напълно акумулаторен собствен мотор от ново поколение F-1 осигурява умопомрачителни вибрации равномерно по цялата повърхност на играчката. Не се задоволявайте с общото, изберете да бъдете кралски.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Малък, удобен стимулатор, идеален да го носите където искате и където искате.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Със сигурност ще бъдете в списъка на палавите на Дядо Коледа с тази вибрираща шапка! Палавата шапка на Rimba ви предлага 3 различни скорости и 7 модела на вибрация. Отстранете бялата капачка на дъното на вибратора, за да разкриете клиторален стимулатор. Клиторният стимулатор има 5 различни режима на търкалящи се перли, които симулират стимулация на близане. Naughty Hat може лесно да се управлява от бутоните над бялата шапка. Натиснете един от двата бутона за 3 секунди, за да включите и изключите, натиснете кратко, за да преминете към следващия режим.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Antony Pink

    Проектиран да раздава щедро много любов на G-точката, Pretty Love Antony, със своята безупречно наклонена, драматично оформена глава, е луксозна функционалност, която трябва да имате за всички търсачи на удоволствия. Освен нейния спиращ дъха прецизен връх и лесна за маневриране, дълбоко масажираща текстура, Antony предлага цели десет функции на вибрация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден за създаване на спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изисканоне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствително прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba е вибратор тип "куршум", който се предлага в дискретен, удобен за пътуване размер, но осигурява мощни дълбоко проникващи вибрации точно там, където искате. Неговият заострен връх предлага както точни, така и широки вибрации, докато функцията за нагряване подобрява усещането.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули