×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибриращи пръстени непромокаемо

Обекти 33 до 62 от общо 62

  1. 1
  2. 2
  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Насладете се на дълготрайна и интензивна стимулация с пръстена за петел и топка Saturn от колекцията Hueman. Пръстенът ограничава притока на кръв, което прави пениса и топките ви изключително чувствителни на допир и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго. Пръстенът разполага с 10 различни настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела). Има твърда сърцевина с меко силиконово покритие за удобна употреба.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Оборудвайте пакета си с мощен силиконов пръстен, предназначен да подобри тласъка ви с кадифен пръстен, в който любовникът ви да се блъска и търка! Този пръстен за петел разполага с мощна вибрираща сърцевина, покрита с копринен силикон отвън за луксозно усещане - оборудвайте този пръстен и приложете удобно ограничение към тялото и сачмата, за да увеличите продължителността и твърдостта на ерекцията.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Луксозната линия Charged™ на достъпна цена е горда да въведе възможност за презареждане на една от най-популярните играчки на Screaming O, BigO®, което я прави перфектният акумулаторен вибрационен пръстен за начално ниво. Дебел, разтеглив пръстен с вибриращ мотор, The Charged™ BigO® осигурява едновременно подобряване на ерекцията и стимулиране на клитора.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции със страхотни вибрации!

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Този двойно задвижван вибриращ пръстен за петел Zeus ще направи ерекцията ви по-дълга, по-силна и ще ви осигури свръхестествена способност да угаждате. Два мотора в горната и долната част на този пръстен осигуряват чувствени вибрации, които ще доведат вас и вашия партньор до по-интензивни оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Curitis Black

    Подобрете представянето си и удоволствието на партньора си в спалнята, като поставите легендарния черен силиконов вибриращ пръстен за петел. Тази страхотна мъжка секс играчка разполага с две влачещи се пипала, които образуват регулируем пръстен, за да я поддържат сигурна и удобна през цялото време; съобразени перфектно с вашето тяло за най-ефективна употреба.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Мечтаете ли за по-твърди и по-дълготрайни ерекции и още повече стимулация? Възможно е с вибриращия пръстен на Нептун! Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ще ограничи притока на кръв в пениса, което осигурява по-твърда и по-дълготрайна ерекция.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Преработихме нашия популярен MOTOVibe Rev Cockring, за да включим фантастична форма на сълза. Това допълнение осигурява допълнителни стимулиращи вибрации по протежение на петна, както и на топките и вала.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Big O

    Вибриращият пръстен Big O разполага с двуфункционален мотор и еластична и твърда лента за ерекция, която го държи по-твърд по-дълго. Натиснете бутона веднъж за постоянна и силна вибрация и натиснете още веднъж, за да дразните, моля и гъделичкате с мощна многофункционална пулсация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Копринено гладкият и плюшен силикон е безопасен за тялото и е предпочитаният материал за най-добрите секс играчки. Насладете се на двойното подобрение на пръстена на петела и стимулатора за замърсяване. Докато поддържате и подобрявате ерекцията си, можете също да се насладите на мощните вибрации, излъчвани от вибратора, разположен срещу перинеума ви. Изберете между 3 скорости и 4 модела на вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING е вълнуващо, приключенско и забавно в същото време. Представете си вълнението от първата среща и тръпката да излезете от зоната си на комфорт, когато опитвате нещо ново. Гмурнете се дълбоко, кой знае, че може дори да ви хареса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Превъзходна секс играчка за двойки, щастливият заешки вибриращ заешки пръстен за петел включва два супер-разтегливи пръстена за подобрена устойчивост и заешки уши за интензивна стимулация на клитора. Разгледайте неговите 12 режима на вибрация за споделени удоволствия.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Добавете малко люлееща се стимулация с този уникален вибриращ пръстен за пенис. Малки унищожителни топки, потупвайте и дразнете за полов акт извън този свят! Еластичният, текстуриран пръстен приляга плътно, за да ви държи здрави по-дълго. Подвижен 10-скоростен куршум кара тялото ви да гърми като секс машина, докато развълнува клитора й. Под ствола ви 3 обвити в гума стоманени мъниста се люлеят и стимулират и двама ви с всеки изкусителен тласък! Пренесете забавлението си под душа с тази водоустойчива секс играчка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    За повече издръжливост и едновременен оргазъм!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Удвоете удоволствието си, когато поставите силиконовия акумулаторен пръстен Maximus® с 10 зърна. Еластичният пръстен е облицован с дръзки мъниста за удоволствие и покрит с изпъкнал тийзър, който се разклаща в ритъма на 12 функции на вибрация.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Двойният вибриращ пръстен за ерекция ColorPoP Big O 2 включва два мощни двигателя за усещане с двойно действие. Двойките се наслаждават на 3 скорости плюс опции за импулс отгоре и силна и стабилна стимулация отдолу за максимално удовлетворение в пълен Technicolor. Супер мощен със супер ярки цветове, ColorPOP Big O 2 е най-добрият в живите вибрации!

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Плюшеният безопасен за тялото силиконов пръстен подобрява издръжливостта и обиколката, за да накара любовника ви да стене за още, още, още. Разтегливият пръстен е подплатен с 5 мъниста, за да увеличи максимално чувствителността и да повиши усещането в целия пенис, за да позволи на мъжете да се насладят на по-дълго, по-мощно удоволствие. Докато достигате следващо ниво на удоволствие, 12-те вибрационни функции и украсената закачка ще оставят вашата дама в състояние на оргазмено блаженство. Дами, докато неговото удоволствие нараства, вашето ще расте! Стимулаторът с чувствени шипове доставя точно удоволствие на най-интимните ви сладки точки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Повече подробности за този продукт очаквайте скоро Robin е перфектен вибриращ пръстен за двойки благодарение на интелигентната си и гъвкава глава, текстурирания стимулатор, който съдържа, и пръстена. Перфектен за трио.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Силиконовият презареждаем Taurus™ Enhancer смесва 10 интензивни функции на вибрация с трептящи тийзъри и двойни мотори за двойно по-голямо разтърсващо удоволствие. Стимулаторният пръстен е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата с универсалната форма, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към арсенала си с тътнещи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Мощен пръстен за пенис/тестиси с иновативен, лесен за употреба дизайн, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция, с гъделичкане на клитора за стимулиране на най-чувствителните части на тялото ви. 2 мощни и безшумни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими).

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Вибраторът Eros двойка е супер универсален. Двойките могат да използват тази играчка по толкова много начини и да интегрират настроението на двойката в много различни позиции. Те могат да го използват заедно по време на любовно правене или соло за мастурбация и може да стимулира всички чувствителни части на тялото. Eros се предлага с лесно за използване дистанционно управление и ръководство за потребителя.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Вибриращият пръстен за пениси Zélie от колекцията Aquatic на Dream Toys има мощен мотор, който предлага 7 вибрационни програми и 3 скорости, които могат да се управляват с един бутон. Zélie е изработен от мек, здрав силикон и ABS, е IPX7 водоустойчив и безопасен за тялото, без фталат и без латекс.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    Неналичен

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 62 от общо 62

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули