×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибриращи пръстени стимулиращ

Обекти 97 до 128 от общо 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Преработихме нашия популярен MOTOVibe Rev Cockring, за да включим фантастична форма на сълза. Това допълнение осигурява допълнителни стимулиращи вибрации по протежение на петна, както и на топките и вала.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел и вибриращ C-пръстен с високомощен едноскоростен куршум предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk ™ Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Стимулатор за клитор и възбудител на вагинален пръстен, с които можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до абсолютни граници.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Trap Black

    Красив пръстен за пенис за любителите на секса. Капанът е гъвкав и разтеглив, изработен от супер мек силикон. Има много интензивен вибратор, който разпределя вибрациите в целия пенис и на свой ред поддържа ерекцията за по-дълго време. Този пръстен се доставя с вътрешен вибриращ куршум, който може да бъде отстранен и използван за любовна игра, стимулация на клитора или зърното.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Вибриращ петел от Hünkyjunk

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има допълнителни ръбове, които гълтат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Искате ли да добавите ново измерение към сексуалния си живот? Опитайте този вибриращ пръстен от Pepino, който ще събуди безкрайно вълнение у вас благодарение на множеството си стимулиращи изпъкналости. Пръстенът е приятно мек и гъвкав и затова удобен за носене. Поставете го върху еректиралия пенис, включете го и се насладете на вибрациите!

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Big O

    Вибриращият пръстен Big O разполага с двуфункционален мотор и еластична и твърда лента за ерекция, която го държи по-твърд по-дълго. Натиснете бутона веднъж за постоянна и силна вибрация и натиснете още веднъж, за да дразните, моля и гъделичкате с мощна многофункционална пулсация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Той е прост, елегантен и могъщ! Нашият класически Sport Fucker Universal Cockring (един от нашите най-продавани година след година) вече има мотор! Допълнен с 10 вибрационни функции, този супер мек силиконов пръстен ще бръмчи заедно с вашите удари, създавайки стимулиращо изтръпване за вас (и вашия партньор, когато е приложимо). Батерията може да се зарежда с помощта на включения USB кабел за зареждане и всичко е достатъчно тънко, за да го носите където и да отидете и се активира с помощта на безжичното дистанционно управление.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Представяме Pussy & The Knight. Вибриращият пръстен за двойки Pussy & The Knight е проектиран с мисълта за двойките. Можете да разместите двойния пръстен в зависимост от позицията, в която се намирате, за да сте сигурни, че играчката винаги повдига както неговия, така и нейния дух. Pussy & The Knight е лек и има 10 различни режима, за да отговаря на нуждите на всеки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Копринено гладкият и плюшен силикон е безопасен за тялото и е предпочитаният материал за най-добрите секс играчки. Насладете се на двойното подобрение на пръстена на петела и стимулатора за замърсяване. Докато поддържате и подобрявате ерекцията си, можете също да се насладите на мощните вибрации, излъчвани от вибратора, разположен срещу перинеума ви. Изберете между 3 скорости и 4 модела на вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Проправете своя път към върха с Cockring Dante на Magic Motion!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING е вълнуващо, приключенско и забавно в същото време. Представете си вълнението от първата среща и тръпката да излезете от зоната си на комфорт, когато опитвате нещо ново. Гмурнете се дълбоко, кой знае, че може дори да ви хареса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Превъзходна секс играчка за двойки, щастливият заешки вибриращ заешки пръстен за петел включва два супер-разтегливи пръстена за подобрена устойчивост и заешки уши за интензивна стимулация на клитора. Разгледайте неговите 12 режима на вибрация за споделени удоволствия.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции с 10 вълнуващи режима на вибрация!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Продуктите на Romance са с подчертан рубиненочервен цвят и луксозно излъчване. С висококачествена производителност, както и да очаквате от луксозните Dream Toys.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекция по-трудна, за по-дълго. Насладете се на най-добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Пепелта Rabbit има куршум с 1 скорост. Пръстенът е изработен от силикон и затова е изключително разтеглив. Със своите стимулиращи уши, той също така ще даде на партньора ви чувство на удовлетворение. Идеален за него и нея.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Добавете малко люлееща се стимулация с този уникален вибриращ пръстен за пенис. Малки унищожителни топки, потупвайте и дразнете за полов акт извън този свят! Еластичният, текстуриран пръстен приляга плътно, за да ви държи здрави по-дълго. Подвижен 10-скоростен куршум кара тялото ви да гърми като секс машина, докато развълнува клитора й. Под ствола ви 3 обвити в гума стоманени мъниста се люлеят и стимулират и двама ви с всеки изкусителен тласък! Пренесете забавлението си под душа с тази водоустойчива секс играчка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Добавихме нашите емблематични щастливи заешки уши към този елегантен, еластичен силиконов пръстен за петел и му дадохме 30 дистанционно управлявани режима на вибрация за безгранично удоволствие без ръце.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули