×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени за мъже презареждаща

Обекти 33 до 64 от общо 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benedict идва с мотор, който със сигурност ще ви остави слаби в коленете. Създаване на интензивни вибрации за осигуряване на блажена стимулация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Majestic Duo

    Изработен от щадящ тялото силикон, Satisfyer Majestic Duo може да се използва по различни начини, благодарение на своя въртящ се контур. Иновативният дизайн се допълва от интуитивно управление и интензивни вибрации.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag е стимулатор за тестисите и пениса, който подобрява ерекцията и забавя еякулацията. Вибриращият пръстен е супер разтеглив и удобен за носене. Ефективно стимулира тестисите, пениса и перинеума. Fun Bag е лесен за носене в основата на дръжката, която се увива около топките. Кръгът на пръстена е Ø 3,3 см.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Освободете оргазмичния си потенциал с играчката, специално създадена да обгръща топките ви с еротични вибрации – и никога повече да не се занимавате с импровизирани решения за бръмчене на топки! Плъзнете се в двойната примка – една за пениса, една за топките – и сгушете мотора точно зад семейните бижута, наслаждавайки се на кремообразната силиконова гъвкавост и текстура. Изберете от 9 модела на вибрация, за да намерите оптималния ритъм за соло или двойка игра, дори под вода, тъй като е напълно потопяема. Предайте дистанционното на партньора си за елемента на изненада!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Purple

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват отделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включено дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Насладете се на дълготрайна и интензивна стимулация с пръстена за петел и топка Saturn от колекцията Hueman. Пръстенът ограничава притока на кръв, което прави пениса и топките ви изключително чувствителни на допир и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго. Пръстенът разполага с 10 различни настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела). Има твърда сърцевина с меко силиконово покритие за удобна употреба.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Луксозната линия Charged™ на достъпна цена е горда да въведе възможност за презареждане на една от най-популярните играчки на Screaming O, BigO®, което я прави перфектният акумулаторен вибрационен пръстен за начално ниво. Дебел, разтеглив пръстен с вибриращ мотор, The Charged™ BigO® осигурява едновременно подобряване на ерекцията и стимулиране на клитора.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Дизайн на пръстени за пенис с двойно проникване за вашето изключително удоволствие

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek е част от серията ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването отвътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Оборудвайте пакета си с мощен силиконов пръстен, предназначен да подобри тласъка ви с кадифен пръстен, в който любовникът ви да се блъска и търка! Този пръстен за петел разполага с мощна вибрираща сърцевина, покрита с копринен силикон отвън за луксозно усещане - оборудвайте този пръстен и приложете удобно ограничение към тялото и сачмата, за да увеличите продължителността и твърдостта на ерекцията.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции със страхотни вибрации!

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Този двойно задвижван вибриращ пръстен за петел Zeus ще направи ерекцията ви по-дълга, по-силна и ще ви осигури свръхестествена способност да угаждате. Два мотора в горната и долната част на този пръстен осигуряват чувствени вибрации, които ще доведат вас и вашия партньор до по-интензивни оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Добавете шум към вашата секс игра с тази чисто нова линия играчки ELECTROSHOCK!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Мечтаете ли за по-твърди и по-дълготрайни ерекции и още повече стимулация? Възможно е с вибриращия пръстен на Нептун! Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ще ограничи притока на кръв в пениса, което осигурява по-твърда и по-дълготрайна ерекция.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Mio Purple

    Супер мек, гъвкав, мощен – споделяйте по-силни, по-дълги, едновременни оргазми с вашия партньор с помощта на Mio.

    224,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули